gooral Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) witam. mam slammera od dluzszego czasu rozkrecalem go juz kilka razy i w sumie bylo ok (no kilka razy mi sie podkladki w dupce pomerdaly). ale tym razem zaczelo sie przed rozkreceniem... lowilem sobie w sobote i zauwazylem, ze jakby mniej linki nawija sie u gory szpuli (wrecz wygladalo jakby ostatnego 1mm nie nawijal wcale) stalo sie to tuz przed tym jak urwalem ostatnia stalke, a ze wedkowalem od jakis 7h a do domu mialem niemal 200km olalem sprawe i poszlem do samochodu. w domu rozebralem gada i przesmarowalem,, kupilem nowa linke i nawijam i kaszana jak diabli - linka nawijana jest w wyrazny stozek zwezajacy sie u gory. Nie mam pojecia co moglem zrobic nie tak.pomysly? W najnizszym polozeniu od pina na ktorym opiera sie szpula do nakretki na pinionie jest jakies 2mm? Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez gooral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Odświeżę temat i połączę się w bólu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 ja zdjalem szpulke i zalozylem na nowo (chyba ze 2 razy i w koncu pomoglo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi