WhiteWillow Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Jeśli pytasz konkretnie o Świnoujście to problem z głowy, tam są jedynie wody morskie gdzie byś nie zarzucił 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Jeśli pytasz konkretnie o Świnoujście to problem z głowy, tam są jedynie wody morskie gdzie byś nie zarzucił Dziękuję serdecznie za odpowiedź. Na majówkę się wybieram trochę za oksem porzucać w porcie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 W ramach opłaty morskiej, jakby nie brały/nie było w Swinoujściu, można podskoczyć do Wolina na kanały koło Wioski Wikingów a szczególnie polecam Dziwnów i Zalew Kamieński. Tam zawsze się coś znajdzie, jak nie na rzece to na Zalewie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Mam jeszcze pytanie o uciąg wody. Miejscówki jakie sobie wytypowałem to port jachtowy oraz falochron zaraz przy przeprawie promowej miejskiej. Jaki tam jest uciąg wody - okoniówką do 10g coś tam zdziałam czy zabierać cięższy sprzęt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Spokojnie wystarczy o ile Ci nie zależy na odległości. Głębokość przy nabrzeżu to około 4 metry. Tam nie ma tak mocnego uciągu jak na przykład w Dziwnowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Panowie nie wiem czy dobrze rozumiem, chce porzucać w Dziwnowie spinem, czy te wody w koło miejscowości to są morskie? Czy tam jest sens z plaży coś rzucać czy na rzece bardziej, zastanawiam się co zabrać tam o tej porze coby z rana wyskoczyć pomachać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Dziwna i Zalew - Kamień Pomorski, Międzywodzie to wody morskie. Powinien już być okoń, może śledź przy ujściu do morza ale trzeba poszukać. Zalew to lekkie kije ale Dziwna to już potrzeba spina 20+g za okoniem bo prąd czasami jak na górskiej rzece i raczej drop czy boczny trok. Daj znać jak było bo tez się szykuję nie długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 4 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 4 dni porannych krótkich sesji. Jeden okoń 30. Pierdyliard takich do 15 cm. Ładne płocie teściu łowił na bata. Złowiłem dwie babki. Głównie bawiłem się xul bo ani jig rig ani boczny trok ani klasycznie prowadzony zestaw nie dawał satysfakcjonujących wyników. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 4 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 Głównie bawiłem się xul bo ani jig rig ani boczny trok ani klasycznie prowadzony zestaw nie dawał satysfakcjonujących wyników.Taka właśnie ciekawostka z tym łowieniem, w tamtym roku w Międzywodziu łowiłem mnóstwo okonia na Xul a obok stali fachowcy z bocznym czy takim samym z robakami i strasznie mieli pod górkę. Tanta rules Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi