Krzysiek Dmyszewicz Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Panowie,Ja mam na sprzęt generalnie wydyndane i 90% sprzętu na rynku zwyczajnie mi się nie podoba... Tym razem jednak opadła mi szczena. Moim zdaniem ten oryginalny i przepiękny kołowrotek Wychwood, przejdzie do historii techniki wędkarstwa muchowego... po prostu cudeńko: Wychwood River & Stream To dla mnie najpiękniejszy kołowrotek muchowy od czasów klasycznych kołowrotków Medalist... a w ogóle najpiękniejszy kołowrotek jaki widziałem w życiu. Wiem, że to subiektywne, ale ode mnie 10/10 dla projektanta!!! Ciekawe co powiedzą niektórzy koneserzy sprzętu z Jerkbaita... Pozdrawiam serdecznieKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Może aż takim koneserem nie jestem, ale mi się nie podoba Bardziej przypomina felgę od samochodu niż rasowy młynek muchowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Bez urazy ale trochę wygląda jak zdezelowana stalowa felga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) Bez urazy ale trochę wygląda jak zdezelowana stalowa felga Jak felga to wygląda zdecydowanie, ale zdezelowana nie bo jest nowy .Zasadniczo nic w nim ciekawego nie widzę.Tak jak napisałeś to subiektywne odczucie.Dla mnie to jest zdecydowanie ciekawsze .http://allegro.pl/kolowrotek-muchowy-i3194661943.html Edytowane 19 Maja 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 @Jozi mam je do wglądu, jeśli by ktoś chciał Na prawdę doskonale wykonany młynek. Hamulec zakryty, nie ma obawy o kurz czy piach Obudowa z jednego kawałka, wszystko fajnie spasowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Ja nie jestem zainteresowany ale jak dla mnie design naprawdę ładny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Jozi, gdy będziesz w Sanoku podejdz do Adasia Skrechoty -chyba u niego widiząlem te młynki tylko że ze stajni Taimen -warto zobaczyc dla samego światopogladu.Ale niestety szału nie ma. A ktos nawet sprzedawał je po 399 pln - jako "no name" - ale 100% od tego samego chińczyka. Zreszta jak poaptrzysz na ebay czy amerykańskich stronach to trochę tego jest.Ja po latach eksperymentów i kilku straconych rybach jednak wole zaufać sprawdzonym, renomowanym konstrukcjom. Niby też Chiny - ale jednak kontrola jakości lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Witam, Tyl kolowrotka zerzniety od Lamsona, przod jak widac. Ma on jednak wielka zalete jaka jest strasznie niska waga i tak na prawde jak ktos lapie krociakami 6-7' w lince 2-3 to zapewne Wychwood bedzie idelany do takich zadan. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Widziałem u Adasia te młynki.Bardzo perzyzwoicie wyglądają.teraz to wszystko w chinach z aluminium robi, a nowe robinsony, jaxony to co?http://allegro.pl/jaxon-fuga-fly-4-5-6-i3194590810.htmlhttp://allegro.pl/kolowrotek-konger-paladin-fly-i3162581915.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Obmacalem ten kolowrotek tydzien temu. Super lekki i chyba dosyc solidnie wykonany. Wyroznia sie stylem i napweno znajdzie swoich wielbicieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Aluminium to aluminium, tytan to Megoff. Nie mam, ale doceniam niskoseryjną produkcję. Pewnie chciałbym mieć, ale to raczej szaleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Na stronce Dryfly.pl parę zdjęć i słów na temat tytułowego Wychwooda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Jak dla mnie design jest czadowy.Zachowane dwie cechy które się często wykluczają-ponadczasowy i tradycyjny zarazem.Bardzo trudno coś takiego wymyślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Na stronce Dryfly.pl parę zdjęć i słów na temat tytułowego Wychwooda.Wychwood zawsze kojazyl mi sie z z accesoriami dla karpiarzy. Co do kolowrotka widac ze jest precyzyjnie i dobrze wykonany. Z jednej strony przypomina forme alufelgi a na drugiej stronie forma litery Y z regulacja hamulca, prawie jak w SAGE. Co mi sie nie podoba to jest tandetna plastykowa korbka.@RobertSuper strona i fajne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarekm Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 interesujaca propozycja, wlasnie kupilem Wychwood SLA i poki co jestem zadowolony, szczegolnie ze mam do niego dodatkowe 2 spools ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi