Żywiec31 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Witam mam pytanie może ktoś opisać pokrótce jak założyć Bloga na tym forum zbliża się sezon i pomyślałem, że fajnie było by coś takiego zrobić pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 sam nie zalozysz... Uprawnienia do prowadzenia bloga nadaje administracja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żywiec31 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Czyli można jaśniej trzeba napisać prośbę do administratora ?? A jakiś namiar?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żywiec31 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 A to czyli Pan jest administratorem teraz zauważyłem więc zwracam się z gorącą prośbą na udzielenie mi pozwolenia na prowadzenie blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 pierwsze pokaż że na niego zasługujesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żywiec31 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 I wszystko jasne czyli aktywność na forum ok można zamknąć temat pozdrawiam:) I życzę połamania kija w nowym sezonie 2013-2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) Własny wątek możesz założyć w każdej chwili. Jest tu wiele takich tematów. Przekaz będzie taki sam jak blog. Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żywiec31 Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Aj ka to zrobić z tym własnym wątkiem możesz podpowiedzieć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 no jak to jak... wchodzisz w odpowiedni dzial. tworzysz nowy watek, nadajesz tytul i ... sie bawisz... byle by grzecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żywiec31 Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Jasne dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Jeśli mogę, to trzy rady:- sztuka pisania polega głównie na umiejętności skreślania. Jeśli tekst obejdzie się bez jakiegoś słowa, to je skreśl. Unikaj porównań; unikaj przysłówków, a nawet przymiotników. Jednym słowem: im oszczędniej tym lepiej - chyba, że chcesz upajać się własną elokwencją.- "bloga", nie "blogu", zerknij czasem gdzieś, jak co się pisze.I najważniejsze: - literatura składa się nie z emocji lecz ze słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 a wentkarstfo składa się z emocji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Miras1983, wiedziałem, że ktoś to napisze. Podstaw zmienną "l" pod "literatura", przyjmijmy warunkowo, że literatura i tekst są synonimami - tak już pójdę na rękę - a pod "wędkarstwo" podstaw zmienną "w" i znajdź mi tę zmienną w moim tekście. Cokolwiek, co da się pod nią podstawić. Jeśli nie znajdziesz, to przyznaj uczciwie, że napisałeś w związku z moim tekstem coś, co myślałeś, że będzie miało związek, a po prostu nie ma. Jest bez sensu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 ale wykład mi się trafił Rozumiem , jesteś polonistą i błędy cię rażą, ale wydaje mi się że ten nasz sport to nie tylko emocje podczas wędkowania,ale także po, i według mnie to fajnie jak ktoś tak to okazuje(dlatego ten mój post powyżej) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi