popper Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Pstrąga bym nie podejrzewał . Brokat to po wyjęciu gumy z paczki można znaleźć nawet w gaciach. Zasypane są nim jak do panierowania.Brokat, to pryszcz. Kolor trzyma mimo, że mój wnusio, dość regularnie się zabiera "tęczaka" ze sobą.Do kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Brokat, to pryszcz. Kolor trzyma mimo, że mój wnusio, dość regularnie się zabiera "tęczaka" ze sobą.Do kąpieli Oby nie zabrał go uzbrojonego w główkę jigową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Fox Rage.Seria Warrior.The Wiper.12cm.UV reactive.Gumy o zapaszku oleju rybnego , którym są fabrycznie nasączane.Dodatkowo pokryte powłoką UV. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 (...)Dodatkowo pokryte powłoką UV. Bartku, a co to jest ta powłoka UV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Fox Rage .Seria Warrior.Wise Shad.10cm.UV Reactive.Z dodatkiem oleju rybnego.Z powłoką UV.Guma o bardzo delikatnej , nieomal niewidocznej pracy ogonka o kształcie spłaszczonego stożka , ale świetnie sprawdziły mi się te dwa kolory - lemon tiger i stickelback - na szczecińskich sandaczach ubiegłej zimy.Choć nie jestem w stanie powiedzieć czy to zasługa oleju czy UV.Stanowią sporą część mojej podstawowej kolekcji w skrzynce wędkarskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Bartku, a co to jest ta powłoka UV?Ultrafiolet.http://pl.wikipedia.org/wiki/Ultrafiolet Przy okazji - ciekawe - a i o UV wspominają.http://www.salmo.com.pl/czy-kolor-ma-znaczenie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 (edytowane) Bardzo ciekawa guma, pusta w środku, można wcisnąć świetlik lub nasaczony atraktorem wacik.Praca bardzo agresywna, na kiju czuć go jak woblera. Minus- spada z główki więc lepiej zbroić hakiem offsetowym. Edytowane 11 Grudnia 2013 przez Gobio Gobio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Żaba strike king. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Gary Y. Pokladam w nim sandaczowe nadzieje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Skinny deeper reaction innovation 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ultrafiolet.http://pl.wikipedia.org/wiki/Ultrafiolet (...)Bartku, co to jest ultrafiolet to doskonale wiem Zastanawia mnie tylko sformułowanie "powłoka UV". Rodzaj kremu z filtrem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 image.jpgBardzo ciekawa guma, pusta w środku, można wcisnąć świetlik lub nasaczony atraktorem wacik.Praca bardzo agresywna, na kiju czuć go jak woblera. Minus- spada z główki więc lepiej zbroić hakiem offsetowym.mozna tez rozciac w miejscu gdzie wychodzi hak i wsunac glowke do srodka wystawiajac samo oczko glowki(na srodku glowy rippera),miejsce rozciecia skleic super glue,polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy123 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Łoj , to dla mnie za daleko...siemka u japncow nie blizej ale taniej 6.58jurka i obsluga swietna a co do gumek polecam swietnie wykonane i przedewszystkim bardzo skuteczne flash j oraz flash j shad testowalem te najmniejsze rozmiary http://www.plat.co.jp/shop/catalog/default/language/en/cPath/31_543_1691/fishing-lure/fresh-water/fish-arrow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Postanowiłem wstawić kilka zdjęć gum, których nie widziałem w bazie Ad.1 Daiwa salty slugger w zalewie Ad.2 Od lewej 2 gumki relaxa a po prawo okonki na dropshota od berkley'a Ad.3 Raczki Daiwy skuteczne na bałtyckich wątłuszach, na "freshwater" nie próbowałem "jeszcze" Ad.4 Robaczki Storm'a będą w texas rig próbować sił jak się ociepli Ad.5 Od góry 4 nowe gumki berkley'a, dalej 3 od góry po lewej dropshot berkley'a i niżej tej samej firmy kopytko.Po prawo 3 od góry, kopytko daiwy i niżej diamond relaxa, a na samym dole łamana gumka savage gear pod offset oraz dowolne wariacje Ad.6 Gumki od savage gear, od góry real eel w dozbrojce pod nim slug i pod spodem jeszcze 3 inne węgorzyki Ad.7Kraby berkley'a w zalewie Edytowane 26 Stycznia 2014 przez Tomek88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin189 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 cześć !! czy macie jakieś przynęty do testów ? nie potrzebne albo coś ? .. Proszę o wyrozumiałość i czy mógł bym od was je dostać? ... z góry dzięki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) Ja bym najpierw się przywitał(w odpowiednim temacie), a nie od razu prosił o gumki. Edytowane 4 Lutego 2014 przez Majo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Ja wszystkie testuje. Jak w pierwszym rzucie nie ma brania to przynęta do kitu i di pudła ląduje. Dziś dorwałem wreszcie te grzebyki.Fox Rage Spikey. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiningista Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) ... Dziś dorwałem wreszcie te grzebyki. Fox Rage Spikey. P1090090.JPGP1090091.JPGP1090092.JPG Gdzie kolego dostałeś Spikey'a? Edit. U mnie w sklepie już też mają Edytowane 5 Lutego 2014 przez spiningista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Ja wszystkie testuje. Jak w pierwszym rzucie nie ma brania to przynęta do kitu i di pudła ląduje. Dziś dorwałem wreszcie te grzebyki.Fox Rage Spikey.Mogą dawać ciekawą falę hydroakustyczną Też spróbowałbym, jednak u mnie w sklepie raczej nie będzie, pozostaje necik Fajnie jakbyś po połowach opisał skuteczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Bass Assassin .Boss Shiner. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Pezon & Michel.Gunki.Grubby Shad.13cm.Z komorą powietrzną w grzbiecie.Zapaszek - anyżowy.Guma miękka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Jedna z "poczwar" dostępnych za naszą wschodnią granicą.Bait Breath U30 Mosya 2" (5,1 cm)Niestety jeszcze nie testowałem. Edytowane 7 Lutego 2014 przez dru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Pytanko do kolegi @makamba czy gunki pokazane ostatni można gdzieś kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Pytanko do kolegi @makamba czy gunki pokazane ostatni można gdzieś kupićW PL widziałem tylko Gunki - Speed Gun,Grubby Gun,Roller Gun,Sweep Gun.Sam jestem ciekaw kiedy się w PL pojawią bo cena za granicą spora. Edytowane 9 Lutego 2014 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Uncle Josh.Ripple Wizard. Ciężka do zdobycia guma.Konstrukcja z dwóch płatków gumy połączonych ze sobą w odpowiedni sposób , tak by tworzyły coś na wzór liścia.Powoduje to taki efekt ,że guma faluje w wodzie przy najmniejszym ruchu niczym rybi ogon.Nawet pozostawiona w bezruchu w nurcie. Dostępna w opakowaniach - 4sztuki + główka lub na sztuki.Można je stosować jako element do dozbrajania innych przynęt , np "nieruchawych" gum jigowych czy soft jerków , by nadać im dodatkowych walorów imitujących merdający , rybi ogonek.Doskonale spisuje się montowana na zestawie drop shot'owym. http://www.tatmarketing.it/scheda-prodotto.asp?id_prodotto=9601&id_categoria=386&id_sottocategoria=1848&sottocategoria=&pag= Edytowane 9 Lutego 2014 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi