makamba Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Qrcze. Bartuś, gdzie byłeś, jak Cię nie było Urlop sobie wziąłem od wędkarstwa. Co z resztą , pozytywnie odbiło się na portfelu. ps.Poznałem też w tym czasie "ciemną stronę" wędkarskiego biznesu.Czyli - kontenery z Chin i "prawdziwe" ceny...Już teraz wiem , jak bardzo nas wędkarzy "ładuje" ten biznes pod ogon....Ale to temat na inną okazję... Edytowane 6 Stycznia 2016 przez makamba 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Nadrobisz. Szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Westin.Hypo Teez.12,7cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Westin.Ricky The Roach SL.7cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Westin.Ring Teez.CT410cm Westin.Shad Teez.9,12,16cm. Westin.Megateez.9,12cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalutkiKoksu Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam! Tak jak w temacie o nowości gum Keitech'a na 2016 rok. Wie ktoś może czy są już dostępne na polskim rynku?Poniżej film pracy gumy, Moim zdaniem dość ciekawa praca. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dragon Maggot Motor Oil- co sądzicie o tej gumie? W zeszłym roku miałem jedną sztukę i powiem, ze wywarła na mnie bardzo dobre wrażenie. Miękki ogonek gibał się przy najwolniejszym prowadzeniu.Pstrągi, klenie i okonie bardzo polubiły, szkoda, że ogonek szybko uległ zniszczeniu. W tym sezonie zamierzam ponowić testy. - Relax Sperm Worm 2,5cm- wygląda dość komicznie, macie z nim jakieś doświadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Tak piękna guma do zbocznego troka? Uczą sie od naszych miszczów A znów sobie pooglądałem i wygląda to jak jakiś obcy nostromo, brrrrr, paskudztwo A na innym filmiku coś jakby podróba naszego koguta, szpiegów mają u nas czy co Edytowane 6 Stycznia 2016 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Jakbyś się przyjrzał uważniej (0,55), to taki ds wyjdzie Edytowane 6 Stycznia 2016 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 SG ma podobną gumę na ten rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Beno Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Z Keitecha tej przynęty jeszcze nie widziałem, ale w linku masz coś podobnego http://crazy-fish.pl/index.php?menu=cruel_leech Kolegom sprawdzał się m.in przy połowie pstragów. Muszkarze wykorzystywali też tę przynętę do budowy swoich przynet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 O tym Relax Sperm Worm jest gdzies caly watek na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Koledzy poszukuję ripperków , kopytek na kształt i malowanych na kiełbia w rozmiarach 6-9cm . W sieci znalazłem i czekam na dostawę daiwa duckfin shad a może są też inne ? Będę wdzięczny za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gam8it Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 świetna praca, must have 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirania Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Będzie dostępna w Piranii w I połowie Marca. Edytowane 9 Stycznia 2016 przez Pirania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Będzie dostępna w Piranii w I połowie Marca.ZMany tez będą?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Taka gumke juz podobna mam juz od wielu lat ale nigdy jej jie uzywałem bo niewiedziałem jak to uzbroic , te zbrojenie zastanawiajace troche czy nie bedzie pustych brań nieraz okon czy sandacz za koniuszek przyszczypnie to zaraz całego robaka sciagnie i po przynecie... no niewiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Koledzy poszukuję ripperków , kopytek na kształt i malowanych na kiełbia w rozmiarach 6-9cm . W sieci znalazłem i czekam na dostawę daiwa duckfin shad a może są też inne ? Będę wdzięczny za podpowiedzi kiełb.jpg Na pstragi bedziesz sie nastawial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Na pstragi bedziesz sie nastawial?Okonie , po wielu latach abstynencji okoniowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Okonie , po wielu latach abstynencji okoniowej Rzeczne czy jeziorowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Narazie kanałowe w jorkszaje i lokalnie na emidlands . Cały ubiegły sezon przesiedziałem na łodzi i stonę przybyło , pora się ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Narazie kanałowe w jorkszaje i lokalnie na emidlands . Cały ubiegły sezon przesiedziałem na łodzi i stonę przybyło , pora się ruszyć hahaha trzeba bylo tyle jedzenie na lodke nie zabierac Na kaitechy probowales na tych kanalach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Jeszcze nie , jutro jadę ścieżki przecierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Szanowni twórcy gum czas chyba wywiesić białą flagę dotarłem do takiej bazy gum że przysłowiowy sezam Alibaby jest mizerny https://www.facebook.com/R%C4%99kodzie%C5%82o-w%C4%99dkarskie-Iras1975-170559506617480/Dotychczas z produkcyjnych gum prym wiódł fish arrow ale polskie rękodzieło pokazało co potrafi , rewolucja na miarę XXI wieku .Runął cały mój system , czas zrobić remanent i kaszaloty ze stajni manns, relax i savage gear idą do kasacji jak wojsku czyli na pieniek i ciach siekierką po łbie i ogonie żeby mnie nie kusiły . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 J-23 nie tylko tobie padł system u mnie także się narobiło a co do polskiego rękodzieła to długo, długo nikt go nie dogoni a reszta może tylko pomażyć i przemyśleć gdzie teraz się znajdują czyli w czarnej d... ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi