coma Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Doklej kawałek zapalniczką od innego świsterka. Czasem dwukolorowe swisterki działają jeszcze lepiej.Ba, czasami z odgryzionym ogonkiem działają jeszcze lepiej. Ale chyba nie o to koledze chodzi Ta gumka wygląda jak macka ośmiornicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Hehe wiem ze moge dokleic i zadziała , ale ja chce namierzyć tą gumkę zeby dokupic kilka sztuk kupilem ją pewnie z 8 lat temu w jakims małym sklepie "ZOOLOGICZNO-wedkarskim" wątpie ze uda sie znalezc co to za produkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Pomożecie rozszyfrować jaki to riper i gdzie można nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Garnek Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Jaxon INTENSA z kolorem już chyba sobie poradzisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 dzięki, w katalogu 2017 już nie ma tego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 To jest Traper Bullet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Dzięki.Znalezione , zamówione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Nawisem jest kilka firm produkujące tego typu gumy (identyczny kształt), o traperze nawet nie pomyślałem.Chodziło w zasadzie o kolor.Jeszcze rad dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiddoR Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Czy może ktoś wie jakiej firmy to guma i jak się ten model nazywa??Ma 10cm i miejsce na hak offsetowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Nie jest to czasem Daiwa Duckfin Shad ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiddoR Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Raczej nie, nie ma kopyta w kształcie kaczej stopki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Odzyskać konto Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Berkley split belly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiddoR Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Sprawdziłem i zgadza się, to split belly, dzięki!Szukałem właśnie i ciężko znaleźć je dostępne, ale udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Lucky John Hogy Shrimp: gumy bardzo miękkie,nasączone atraktorem rakowym.Ceny nie znam (dostałem od dobrych ludzi) ale coś koło 20 zł za 10 sztuk. 20150103_104741.jpg 20150103_105046.jpgNajlepsza guma od Lucky Johna. Kolor magic (UV), polecam na kwiecień (tuż tuż) i maj do połowu okoni, choć i szczupaczki bywają częstym przyłowem. Zbrojenie to mały hak offsetowy plus czeburaszka ołowiana 4g (uniwersał na większość wód). Jakoś gdy zakładałem volframową lub cięższą ołowianą czebu to brania były tylko przypadkowe. Sposób prowadzenia dowolny - od krótkich skoków po dnie z pauzą aż po dwa silne szarpnięcia i opad (ważne: między jednym a drugim podbiciem nie należy zwijać zbyt szybko luzu a nawet lepiej "oddać" przynętę. Po sekundzie góra dwóch zwijamy luz i mocno podbijamy i od znowu zwijamy luz aby nie stracić kontaktu z przynętą). Pewnie i na kropka byłyby dobre te gumiśki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 W październiku ubiegłego roku kupiłem stosunkowo drogie Savage Gear Mayfly Nymph 5cm , w trzech róznych kolorkach . Zachciało mi się powrotu do łowienia kropasków na gumki trochę inne niż ripperki czy twisterki . Przewertowałem net i trafiłem właśnie na te nimfki . Gotowe i uzbrojone do łowienia . Youtube tylko upewnił mnie , że tego szukam . Rozpakowałem i włożyłem do pudełka tak aby nie miały kontaktu z innymi gumami . Sezon się zbliża , więc uzupełniam przynęty , sprawdzam pudła i lekko mnie zirytowało to co zobaczyłem . SG nimfki stwardniały , powykrzywiało je , część odnóży odpadła WTF ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.daz76 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) I tak miales szczescie z moich zostaly tylko haki Popelnilem ten sam blad i wypalilo mi dziury w pudelkach . SG Mayfly Nymph musisz przechowywac w oryginalnym opakowaniu. Gumy te sa wykonane z TPE cokolwiek to znaczy i dzieja sie z nimi cuda w kontakcie z innymi przynetami lub z PVC Edytowane 1 Marca 2018 przez d.daz76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Panowie, mieliście jakieś doświadczenia z polskimi gumkami Water King? Wydają się fajne na okonia, może ktoś je już używał? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Bardzo skuteczne na okonie,w ofercie fajne żabki mają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Panowie, mieliście jakieś doświadczenia z polskimi gumkami Water King? Wydają się fajne na okonia, może ktoś je już używał? Waterking.jpgMam małe żaby tej firmy na jesienne okonie , bardzo ładne kolory , intensywny zapach i wytrzymałość lepsza niż keitechy, praca w normie chociaż to mniej istotne przy okonkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Mam używam,połowiły.Warto mieć kilka w pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 (edytowane) . Edytowane 30 Marca 2018 przez trolinka666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 (edytowane) Super gumki,u mnie najlepszą robotę robi fiolet z brokatem. Dość długo trzymają zapach i nie kruszeją jak kajtki. Edytowane 30 Marca 2018 przez trolinka666 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 A co to za fioletowy " cudak " ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Taki to cudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandon Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Witam wie ktoś może jaka jest nazwa tej gumy ? Pod koniec tamtego roku dostałem 2 szt i ogonki znikły w ciągu 3 h . Jestem prawie pewien że każdy wie jaka to guma ale ja aż tak bardzo obeznany nie jestem gdyż częściej ganiam za okoniami niż szczupłymi . Z góry dzięki za pomoc PS. Sorki za jakość zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi