jezier Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Wygląda na relax Ohio z dziurami na ogonie wygryzionymi przez bobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandon Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Wygląda na relax Ohio z dziurami na ogonie wygryzionymi przez bobryO dokładnie to jest to musze się zaopatrzyć przed majówką w te gumy .Tylko jeszcze bobra trzeba wykombinować by je podziurawił trochę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Jaka firma robi zaznaczone cudeńka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Czy ktoś wie z jakiej firmy lub czyjego wykonania jest ta guma..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Czy ktoś wie z jakiej firmy lub czyjego wykonania jest ta guma..? 20180429_161654_resized.jpgSpro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Kto produkuje ten ripero-twister ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Kto produkuje ten ripero-twister ?czy to aby nie Relax Banjo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 czy to aby nie Relax Banjo?To nie jest Relax Banjo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakrza74 Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Witaj, gumki o podobnej formie robi Bass Assassin. https://spinningshop.pl/584-bass-assassin-curly-shad-2-5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roost Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 (edytowane) Panowie może ktoś rozpozna co to za guma, rozmiar 4", z boku widnieje napis STRATOCASTER. Za nic nie mogę jej znaleźć. Edytowane 2 Czerwca 2018 przez roost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Witam czy ktoś testował używa gum Berkleya GrassPig 5"/ 12,5 cm jakie opinie i ich ew ocena ..../ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakrza74 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Witaj, zerknij na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Witam Dzięki Paweł właśnie to widziałem i pomyślałem o uzupełnieniu arsenału gum na ten sezon .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Chłopaki, podpowiedzcie jaki to kolor Easy Shinera 4” proszę. Zostały mi 2 szt. a gryzooooo [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Dobra, znalazłem - LT06 fresh watermelon Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 http://akkoi.ru/?p=8328 czy ktoś spotkał się z tymi gumami w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkiewicz Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Niedawno pojawiły się na giełdzie. Napisz, może kolega sprzedający będzie coś więcej wiedział. http://jerkbait.pl/topic/112535-przyn%C4%99ty-gumowe-akoi/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Dostałem od znajomego kilka fajnych gum.Wczoraj okonie i sandaczyki waliły w nie jak szalone.Wiem że to hand made ale nic poza tym.Głównie chodzi mi o te zaznaczone na zdjęciu, ale reszta również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 To są gumy firmy Water King. Na alle jest tego sporo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka1987 Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 (edytowane) Panowie ktoś pomoże z identyfikacją przynęt? Kiedyś dawno temu je dostałem jako gratis do kołowrotka i za cholere nie mogę sobie przypomnieć nazwy czy chociażby producenta.Przynęty jak na zdjeciu - około 1,5cm ale pamiętam że występowały w innych wersjach kolorystycznych.. Zbroję się do rozpoczęcia zabawy w "mormyszing" i myślę że te twisterki będą wręcz stworzone do mormyszek Pamiętam że to chyba była jakaś amerykańska firma.. Edytowane 26 Października 2018 przez Miszka1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 A ja szukam autora tej gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 (edytowane) Co to za guma? Korpus ma jedną stronę czarną a drugą niebieską z seledynowym pociętym ogonkiem, długość około 6-7cm z ogonkiem. Sandacze za nią szaleją mam po kilka brań na nie na Wiśle i Bugu, a zapas kiedyś się skończy Edytowane 1 Listopada 2018 przez Remek107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Mam takie tylko ok 5 cm,ktoś mi je przywiózł z USA , kupował na Cabelasie.Na Bugu pięknie biorą na nie okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Mam takie tylko ok 5 cm,ktoś mi je przywiózł z USA , kupował na Cabelasie.Na Bugu pięknie biorą na nie okonie.też mi je kolega wysłał z USA, ja na nie łowie juz kilka sezonów przeważnie sandacze ale i okonie też ładne na nie biorą, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) Kiedyś widziałem je na Alledrogo. Rozmawiałem z kumplem,raz udało mu się je kupić w sklepie Dzikun w Warszawie.Któraś z naszych rodzimych firm robi podobne,ale niestety to nie to samo , trochę inny korpus i ogonek. Brań na nie było tyle samo co na zwykłe twistery. https://www.cabelas.com/product/fishing/soft-baits/grubs/pc/104793480/c/104772780/sc/104365980/cabelas-action-tail-trip-crappie-grub/1937810.uts?slotId=7 Edytowane 2 Listopada 2018 przez trolinka666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi