makamba Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Storm.Pro Eel.15 i 20cm.Guma miękka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 SureCatch (Singapur).Long Tail.17,5cm.9 kolorów.Guma miękka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Action Plastics.Chevron Worm.(wieloszczepy)10cm,12cm.Guma miękka,delikatna.Coś jak Keitech , ale z ogonkiem zakręconym lub z płetwą.Drop Shot,Jig a nawet brali je znajomi na dorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 (edytowane) Gary Yamamoto.Senko Worm.13cm.Ponad 50 wersji kolorystycznych.Guma miękka."Solona". Edytowane 29 Września 2013 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Illex .Flick Shake.18cm.Guma miękka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Gary Yamamoto.Senko Worm.13cm.Ponad 50 wersji kolorystycznych.Guma miękka."Solona".P1060598.JPGP1060599.JPG Bardzo często je używam. Przeważnie dwukolorowe(góra ciemniejsza a dół jaśniejszy). Przez zawartość soli w gumie są dość kruche. Farbują- lepiej nie mieszać kolorów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Rozemeijer .Mad Eel.10cm.Guma miękka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Bartku, a znajdujesz czas, by każda choć chwilę pomachać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Bartku, a znajdujesz czas, by każda choć chwilę pomachać? Ciężko. Ewentualnie każdą raz i jak za pierwszym razem nic nie siądzie to guma do pudła.Wczoraj kupiłem 1175 sztuk gum.Będzie zapas na parę lat. Cóż , temat bazy gum podpięty to i motywację mam do wrzucania fotek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Rozemeijer.Mini Twitch.10cm.Guma miękka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Cabin Creek.Salty Lunker Leeches.8cm.Guma miękka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Wczoraj kupiłem 1175 sztuk gum.Będzie zapas na parę lat. Parę lat, to będziesz fotki zamieszczał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 (edytowane) Przynajmniej dzięki tej "bazie gum" mogę powyrzucać wszystkie oryginalne opakowania po gumach i nie będę musiał zapamiętywać nazw wszystkich producentów , modeli itp. Jak mi się jakiś model skończy , zerwie , to zawsze będę mógł zajrzeć tu , a nie biegać po "stodole" i wertować puste paczuszki, koperty itp. Edytowane 29 Września 2013 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Illex.Gambit Ring Worm.94mm i 76mm.Miękka,bardzo delikatna gumka.Świetna na okonka (DS).Niestety każde niezacięte branie to guma zniszczona.Rwie się jak bibułka.W połowie jak i sam ogonek odpada.W niektórych sklepach ich ceny spadły o ponad połowę.Kiedyś dawałem za nie 8 - 10 euro za paczkę (10 sztuk) a teraz widzę ,że nawet za mniej niż 3 euro można dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 A takie robale, to mam chyba właśnie od Ciebie /jedna, czy dwie sztuki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiningista Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Storm.Pro Jointed Minnow.10,13 i 15cm.Guma miękka. P1060583.JPGP1060584.JPG Jak mam kupić coś ze Storma to jedynie Pro Jointed Minnow. Świetna guma, wielokrotnie gryziona przez szczupaki i sandacze. U mnie sprawdziły się 10-ki w kolorach żółto-pomarańczowy (sandał i szczupak), niebieski (szczupak). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 A takie robale, to mam chyba właśnie od Ciebie /jedna, czy dwie sztuki/A mogłem gdzieś dorzucić do zamówienia - na testy. Lunker City.Fin - S Fish.Rozmiary 2.5'', 4'', 5'', 5 3/4'', 7'', 10''.96 kolorów.Guma miękka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Fishbelly.Hawg Shad Pin Tail.7cm,9cm,10cm.Guma miękka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) Storm.Wildeye Minnow Finesse.4,5cm,5,5cm,6,5cm i o ile dobrze pamiętam 10cm.Guma miękka.Oczko wklejanie , a nie malowane.Ciekawe , brudne,"okoniowe" kolorki.Bliźniaczo podobne wychodziły na rynek gumki spod logo Blue Fox - Fish Smart , więc równie dobrze mogą to być BF.Sam nie potrafię w zasadzie stwierdzić rodowodu.Chyba najtańsza guma DS na rynku. Edytowane 30 Września 2013 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Takowe też mam, czyli....nie wiadomo co mam Ale guma fajna, a jak piszesz, że tania, to tym bardziej +, bo wykonana naprawdę solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Solidność wynika chyba z tego ,że użyto dobrej jakości gumy ,żeby chronić zalaną w nich folię holograficzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 No właśnie oprócz samej gumy, która po nawet wielokrotnym założeniu i zdjęciu z główki, te detale(folia holo, oko) robią robotę i sprawiają naprawdę pozytywne wrażenie. PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozdo Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 gdzie takie mozna dostac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 gdzie takie mozna dostac ? Ostatnio widziałem w Szczecinie w "Kleniu".http://msp.money.pl/baza-firm/klen-sklep-wedkarski-w-goluda-szczecin-a603541.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Bartku to możne wstawisz chociaż kilka zbrojonych gum?(najlepiej takich powyżej 15cm) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi