makamba Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) U nas? Kiedyś u mnie - obecnie nie wiem.Brałem z Pike Master Lure. Ewentualne jako opcja mam chyba jeszcze takie z Big Fish Tackle :http://www.happyangler.com/en/accessories/small-accessories/bft-flexhead-20-g-2-pack/p/1135143/ http://www.pikemasterlures.nl/page.htm?/Verhalen/Tournament_Bait_Kikker_Rig/Tournament_Bait_Kikker_Rig.htm Vectry mogę mieć , ale cena spora bo to nie ołów tylko jakieś eko żelaztwo.DAM chybe wyjdzie taniej , ale nie pamiętam dokładnie. Edytowane 4 Czerwca 2014 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Te Big Fish Tackle to są takie jak brał od ciebie Slider? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Tak, tylko wtedy nie wiedziałem ,że to BFT. Edytowane 5 Czerwca 2014 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Spodobały mi się trzeba będzie gdzieś je nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 milupa, on 05 Jun 2014 - 07:46, said:Spodobały mi się trzeba będzie gdzieś je nabyć Takie główki robi facet z firmy Ledar Wrocław. Nawet u nas jest na 1 stronie. Porządnie wykonane. Mam , więc mogę wyrazić swoją opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 a to moje gumy na których się jeszcze nigdy nie zawiodłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Na stronie mikado jest informacja, o nowym fishunter II ktory ma byc ponoc nasaczony zapachem. Widzial to ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Widziałem gumki z mikado nasączone atraktorem, ale nazwy to nie pamiętam. W sklepie znajomy mówił, że to nowość ale niema czasu kupić i wypracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) Odświeżę temat.25cm stworki od Quantum Pelagic i 20cm Crawling Jack Pike - Ready to Fish Edytowane 31 Lipca 2014 przez PLECIONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Plus coś w wadze L: Westin Mega Shad 8,9 i 12,7cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 A propos Mieko jest jeszcze wersja 25cm Shada z innym ogonem niż 20-ka i a`la Sandra 28cm. Problem tylko w kolorystyce- arcy uboga:/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Panowie szukam dużych gum pod sandacza w rozmiarze powyżej 15 cm. Coś w deseń Berkley Flex Slim Shad 18 cm. Coś co mogę dostać u Nas w Polsce. Łowienie na 10 cm. paprochy jest nazbyt mainstreamowe a i moje sandacze lepiej reagują na 15 cm i plus. Jakieś pomysły? z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Panowie szukam dużych gum pod sandacza w rozmiarze powyżej 15 cm. Coś w deseń Berkley Flex Slim Shad 18 cm. Coś co mogę dostać u Nas w Polsce. Łowienie na 10 cm. paprochy jest nazbyt mainstreamowe a i moje sandacze lepiej reagują na 15 cm i plus. Jakieś pomysły? z góry dziękihttp://www.pirania-sklep.pl/przynety-gumowe/savage-gear/cannibal-shad/15cm http://www.pirania-sklep.pl/przynety-gumowe/lunker-city/shaker/15cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Na stronie mikado jest informacja, o nowym fishunter II ktory ma byc ponoc nasaczony zapachem. Widzial to ktos?mam juZ są meeega łowne cenowo normalnie w miare tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Mister Twister pokropkowal G-Grub'y.Czy Ktos uzywal i czy ma wplyw na skutecznosc ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ubarwienie ala salamandra plamista, czyli ostrzegawcze dla drapieżnika , ryby raczej tego nie łykną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 WitamGdzie można kupić taką babkę i kto to robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Nie wiem czy oni pierwsi ale, Quantum takie robi .Jedyna strona z której udaje mi się coś kupić to ta :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 WitamGdzie można kupić taką babkę i kto to robi?20140907_073741.jpg Chyba to samo jest na allegro Goby Shad 10cm BCM, od C. Wędkarstwa Bydgoszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Panowie szukam dużych gum pod sandacza w rozmiarze powyżej 15 cm. Coś w deseń Berkley Flex Slim Shad 18 cm. Coś co mogę dostać u Nas w Polsce. Łowienie na 10 cm. paprochy jest nazbyt mainstreamowe a i moje sandacze lepiej reagują na 15 cm i plus. Jakieś pomysły? z góry dzięki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Nie no te gumy wyglądają trochę ch...o 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Dildasy z ogonkiem Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 To się nazywa przynęta na "grubą mamuśkę" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert64 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 18cm. z takim łebkiem może być skuteczne na"grubą mamuśkę" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byq44 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 CIekawe jakby wyglądały w kolorze "natural" hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi