szczupike Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Zdaje sie ze ktos formy pomylil przy odlewaniu..ale szczupaka ch.jem Nie przestraszysz he he 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Podczas przed zimowych porządków takie oto gumki znalazłem.Wszystko Manns jeszcze w oryginalnych paczkach ....leciwe i w swoim czasie chyba dosyć popularne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Gumowe novita od Strike Pro: Pig Shad, 23cm, ca 90g Bandit Shad, 23cm, 80g Edytowane 25 Października 2014 przez EMMS 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Szukałem właśnie producenta tej świnki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Panowie szukam dużych gum pod sandacza w rozmiarze powyżej 15 cm. Coś w deseń Berkley Flex Slim Shad 18 cm. Coś co mogę dostać u Nas w Polsce. Łowienie na 10 cm. paprochy jest nazbyt mainstreamowe a i moje sandacze lepiej reagują na 15 cm i plus. Jakieś pomysły? z góry dziękiTomek moze wegorze z SG ? Edytowane 26 Października 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Witam kolegów, byłem ostatnio ze znajomym na rybkach i wyciąłem od niego z pudełka ciekawą gumkę podobną do lunatic'a, okazała się killerem u nas w rzece, szczupaki po nią z wody wyskakiwały, jednak trafiłęm na zaczep i niestety już po gumce ale na szczęście udało mi się zrobić fotkę. Może ktoś z was rozpozna co to za gumka i wie czy da się jeszcze ją gdziekolwiek dostać. Z góry dziękuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marxxl5 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Na moje oko to jest Traper Slim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Gumowe novita od Strike Pro: Pig Shad, 23cm, ca 90g Bandit Shad, 23cm, 80g Świetne gumy, szczególnie swinki shad. Niestety nie do zdobycia w Polsce, najszybciej można je dostać w Szwecji. Cena powala na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) 109 SEK za swinke z gumy. Potwierdzam ich rewelacyjna łownośc ale zadnych sztywnych drutów w korkusie ani haków.... Edytowane 27 Października 2014 przez yglo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witam. Ostatni zakupiłem takie dwie gumki, po zapytaniu się sprzedawcy jaka firma jest ich producentem, usłyszałem: "nie wiem". Nie ma to jak wiedza na temat towaru, którym się handluję Może któryś z kolegów wie co to za riperki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenon275 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Delalande Buster Shad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Chyba nie miałem styczności wcześniej z tą firmą(dość drogie w tym sklepie 5 zł sztuka). Może wiesz do jakiego prowadzenia zostały stworzone? Najwcześniej będę mógł sprawdzić ich pracę w weekend. Dzięki za odpowiedz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Coś ciekawego znalazłem na ich temat: może i na nasze kolczusie będą skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Gumy ILLEX wyrwane z przeceny w decathlonie.Cross tail shad bardzo miękkie gumy,podane na lekkiej główce fajnie odjeżdżają w bok przy opadzie.Sprawdzają się również w DS.Zasypane solą.8 sztuk w paczce.Cena 9,99 złotych. Method shad ma drobną pracę,praktycznie samego ogonka,który wbrew pozorom,jest nawet trwały.Nasączone jakimś specyfikiem.W paczce 12 sztuk.Cena jw. Ishad narazie w fazie testów na offsecie.Pachną bajecznie...zgniłym gronostajem .6 sztuk w paczce.Cena jw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Gumki Effzett Longhorn, chyba nowość na ten rok ale może ktoś już używał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Lucky John Hogy Shrimp: gumy bardzo miękkie,nasączone atraktorem rakowym.Ceny nie znam (dostałem od dobrych ludzi) ale coś koło 20 zł za 10 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Gumki Effzett Longhorn, chyba nowość na ten rok ale może ktoś już używał?w listopadzie polowilem na nie sandacze dość bogato, w leclercu już były w 2014 , poznałem też wspolprojektanta tych gum (znany polski przewodnik wędkarski) i na ten rok ma być wersja z innym ogonkiem , te pierwsze mają drobniutka prace, mi najlepiej pasowały z główką 3/0 czyli malutką i dozbrojka na plecionce z kotwiczka w ogonku.Z glowek proponuje usuwać kołnierz bo odrazu odpadaja oczka gumie i się rwie Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Kombajnista_z_PGRu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Sanger Iron Claw Slim Jim Gumy w rozmiarach: 7, 10, 13 oraz 16 cm. Ciekawa kolorystyka, miękkie i elastyczne tworzywo.Ogonek pracuje już przy delikatnym podciągnięciu, na lekkiej główce przynęta ładnie lusterkuje.Doskonale zachowuje się w opadzie. W zeszłym sezonie modele 13 cm okazały się skuteczne na wielkopolskie szczupaki.10 cm z pewnością sprawdzą się na sandaczach ( bardzo popularne w Niemczech), siódemki chętnie zagryzały okonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Wie ktoś co to za guma, ta poniżej YUMa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Team Bolek Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Świetne gumy jak ktoś znajdzie co to za firma to proszę o link. Posiadam kilka sztuk ale nie mam pojęcia jakiej marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Świetne gumy jak ktoś znajdzie co to za firma to proszę o link. Posiadam kilka sztuk ale nie mam pojęcia jakiej marki Sprzedaj ze dwie sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 w listopadzie polowilem na nie sandacze dość bogato, w leclercu już były w 2014 , poznałem też wspolprojektanta tych gum (znany polski przewodnik wędkarski) i na ten rok ma być wersja z innym ogonkiem , te pierwsze mają drobniutka prace, mi najlepiej pasowały z główką 3/0 czyli malutką i dozbrojka na plecionce z kotwiczka w ogonku.Z glowek proponuje usuwać kołnierz bo odrazu odpadaja oczka gumie i się rwie Witam, te z leclerca to trochę inne były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Podobne do Spro. http://www.koederwah..._1261_2128.html http://www.raubfisch...iteren-zuwachs/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Wie ktoś co to za guma, ta poniżej YUMa ? Świetne gumy jak ktoś znajdzie co to za firma to proszę o link. Posiadam kilka sztuk ale nie mam pojęcia jakiej marki Już wiem...Chodzi wam zapewne o Yum F2 lil' Suzee Swimbait. http://www.sportsmansoutfitters.com/yum-f2-lil-suzee-swimbait-4-1-2-8bg/ http://wired2fish.scout.com/story/1466788-icast-2012-yum-adds-several-new-shapes-expands Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Bartosz wielki jesteś :-) Masz takie u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi