makamba Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Williamson Live Dredge Mackerel.12 calowe.Wagi nie jestem w stanie określić.Mają "wtopione" obciążenie,Solidna guma Big Game.Z folią holograficzną.Sporawa przynęta do trolla.Teoretycznie przeznaczona na ryby morskie , ale stosowana również w trollu na szczupaka.(NL)Prędkość trollowania od 1 do 7 węzłów.http://www.outbackadventures.net.au/products/fishing/lures/hard-body-lures/williamson-live-dredge-mackerel-3-pk-trolling-lure-detail Pojawia się w kilku momentach na filmikach.Wersja z "kopytnym" ogonkiem. https://www.google.pl/search?q=williamson+live+dredge+mackerel&biw=1920&bih=962&source=lnms&sa=X&ei=qw4TVfD6J8a4OInrgLAB&ved=0CAYQ_AUoAA&dpr=1#q=williamson+live+dredge+mackerel&tbm=vid Edytowane 25 Marca 2015 przez makamba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Wreszcie je dorwałem.Sprzedawane w dziale pstrągowym , ale fantastycznie spisują się na okonkach.Zwłaszcza różowe. Gumy Berkley Power Nymph.Z zapaszkiem.Kiedyś sprzedawane w słoiczkach , dziś w hermetycznych paczuszkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Storm Wildeye Vibrotail.W komplecie 10 gumek i trzy główki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Znalazlem w necie gumke ktora przypomina Minoga.Chyba to jest nowosc tej firmy, tzn. Rage Tail Anaconda. Jesli Ktos wie wiecej o niej to prosze o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marxxl5 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Bardzo podobne do Delalande meeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Gumki '' na wagę'' kupione w fińskiej wędkarskiej sieciówce.Jeszcze nie testowane.Cena 20 szt. około 3,5e . K.P Bait's Hybrid worm 3'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Witam, robiąc zapasy gumek na pokaźną jak dla mnie kwotę w nowo odkrytym przeze mnie sklepie tym samym w ferworze rozmowy z właścicielem wziąłem kilka gumek, które były w pudle z Dragonami i DAMami. To jeśli dobrze pamiętam to Mann's seria Hard Nose (Noise?) ale chyba... Co ciekawe po 1zł Wziąłem na próbę kilka szt. Natomiast te kolejne to nie mam pojęcia, niby niemieckie. Właściciel mi mówił ale zapomniałem cholera. Ceny ciekawe po ta pomarańczowa za 1zł (dostałem w gratisie), a na pozostałych zdjęciach po 1,50zł. Proszę o pomoc. Przepraszam za jakość zdjęć ale robione telefonem, akumulator od lusterka wyzionął ducha w tyg. idę kupić nowy do Nikona. Dziękuję za pomoc, póki co lądują w pudle z chinolami, uszkodzonymi i niezidentyfikowanymi Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 te ostatnie to chyba iron claw slim jim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Tak, te ostatnie to Slim Jim.Zdecydowanie zbyt dobre, żeby leżakować z "Chinolami" Sam posiadam dość pokaźny zapas i bardzo sobie chwale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sportfishing.pl Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Jackall SHIMONORYU MONDONO.2 HD SHAD 3" sniper blue sniper orange monitor purple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sportfishing.pl Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Jackall Scissor Comb 2,5" Watermelon pepper Ebimiso red flake Dark Thunder\Clear Silver Monster Bug NEW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sportfishing.pl Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Guma "ECOGEAR" Bug Ants 2" 004 Watermelon Black 245 Hotariuka 641 Rock Crab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Savagear 3D Trout Line Thru w nowym ubarwieniu na 2016r- długość 40cm, waga: 730gponiżej każdemu znane kopyto 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Dzięki Panowie To prawda są to Sangery Iron Claw Slim Jim Zdecydowanie przekładam do lepszego pudełka, pierwsze wrażenia z uzbrajania nie taka zła guma. Zobaczymy czy pasiaste będą zainteresowane Ciekawi mnie jeszcze ta pomarańczowa, ktoś mi powiedział, że to na 100% Berkley ale mam katalog Berkley'a i żadnej tam podobnej nawet gumy nie ma Ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIFI Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 STORM WILDEYE LIVE moja ulubiona: 10cm 25g STORM WILDEYE LIVE_ROACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Kojarzy ktoś te gumkę? Łowił może ktoś na to? Byłbym wdzięczny za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert77 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Z końcówek w sklepie trafiłem coś takiego:Lunker CityHydro spiderdł - ok. 10 cmZastosowanie szczupak, okoń, sandacz, ew. np. dorsz - tak wyczytałem na jakiejś niemieckiej stronie. Przy okazji może ktoś wie jak uzbroić tego pająka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Lucky John JOCO Shaker Guma pływająca, zapachowa o silnym aromacie makreli (zapach pozostaje dużo dłużej niż w K), idealna do opadu.Główka spada na dno a ogonek unosi się w toni. Długości 2,5" , 3,5" i 4,5"wr Edytowane 16 Lipca 2015 przez deichkind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Lucky John Long John Kolejna guma o intensywnym zapachu która podczas prowadzenia płynie nie w jednej linii a płynnie delikatnie odchodząc na boki tzw. "eską"Występuje w 2 długościach: 3,1" i 4,2" Edytowane 16 Lipca 2015 przez deichkind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) DOA Lures Airhead Nietypowa, interesująca guma do aktywnego łowienia. Posiada spłaszczony, ustawiony pionowo ogonek. Lusterkuje przy opadzie.Długość 5"Miejsce na hak offsetowy ale można również spokojnie zbroić jigami.Made in USA Edytowane 16 Lipca 2015 przez deichkind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 DOA Lures Shad Tail 3" Uniwersalna guma o drobniejszej akcji która sprawdzi się przy różnych technikach (ja sprawdzałem w opadzie).Sandaca na lekko , okoń , zębaty....czemu nie Made in USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Witam wszystkich Czy kojarzycie może sandaczowego riperra z dawnych lat - Seledyn, namalowany pyszczek, oko oraz malowana na biało łuska.Gumka miała 7-8 cm i była kształtu smuklejszego rippera - nie takiego jak np. Relax Jankes czy Mann's Shad. Ojciec kiedyś kupował te gumy w okolicach Zegrza / Warszawy...a dzisiaj jak jesteśmy w Polsce ciągle próbuje gdzieś je trafić Wiecie kto mógł to produkować albo jak się nazywał model ? Pozdrówka z UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Witam kolegów, byłem ostatnio ze znajomym na rybkach i wyciąłem od niego z pudełka ciekawą gumkę podobną do lunatic'a, okazała się killerem u nas w rzece, szczupaki po nią z wody wyskakiwały, jednak trafiłęm na zaczep i niestety już po gumce ale na szczęście udało mi się zrobić fotkę. Może ktoś z was rozpozna co to za gumka i wie czy da się jeszcze ją gdziekolwiek dostać. Z góry dziękuje Bardzo fajna gumka. W UK łowię na nią grube garbuski 1-2 kg a kanałowe sandacze szaleją za nią Na razie najłowniejsza jest biała berła-clear z kolorowym brokatem i seledyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) Właśnie zauważyłem nowość LC - Monkey Grub.Narazie jedynie w rozmiarze 4".Gruby korpusik wygląda cieawie i jest mój ulubiony kolorek - Limetreuse.Zamówione, wrzesień i pażdziernik testy Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez Gazdzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynio63 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 A może wiecie kto robi takie gumy,widziałem je kiedyś na allegro4442967299.jpg4442967299_1.jpgKontakt na portalu,,Wędkuję.pl:Na fejsie Ireneusz Urbanek.Robi znakomite gumy i koguty.Część do odsprzdedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi