Skocz do zawartości

Jerkbait'owa baza gum

makamba

Rekomendowane odpowiedzi

Qrcze. Bartuś, gdzie byłeś, jak Cię nie było :D

Urlop sobie wziąłem od wędkarstwa. ;)

Co z resztą ,  pozytywnie odbiło się na portfelu. :lol:

ps.

Poznałem też w tym czasie "ciemną stronę" wędkarskiego biznesu.

Czyli - kontenery z Chin i "prawdziwe" ceny...

Już teraz wiem , jak bardzo nas wędkarzy "ładuje" ten biznes pod ogon.

...Ale to temat na inną okazję...

Edytowane przez makamba
  • Like 7

Dragon Maggot Motor Oil- co sądzicie o tej gumie? W zeszłym roku miałem jedną sztukę i powiem, ze wywarła na mnie bardzo dobre wrażenie. Miękki ogonek gibał się przy najwolniejszym prowadzeniu.

Pstrągi, klenie i okonie bardzo polubiły, szkoda, że ogonek szybko uległ zniszczeniu. W tym sezonie zamierzam ponowić testy.

big_S-36-004-MG35.jpg?lm=1420772932

- Relax Sperm Worm 2,5cm- wygląda dość komicznie, macie z nim jakieś doświadczenie?

5d4bbd8ab432bf303e033c0739873e35.jpg

Tak piękna guma do zbocznego troka? Uczą sie od naszych miszczów :blink: :D

A znów sobie pooglądałem i wygląda to jak jakiś obcy nostromo, brrrrr, paskudztwo

A na innym filmiku coś jakby podróba naszego koguta, szpiegów mają u nas czy co ;)

Edytowane przez FidoAngel

Taka gumke juz podobna mam juz od wielu lat ale nigdy jej jie uzywałem bo niewiedziałem jak to uzbroic ,

te zbrojenie zastanawiajace troche czy nie bedzie pustych brań nieraz okon czy sandacz za koniuszek przyszczypnie to zaraz całego robaka sciagnie i po przynecie...

no niewiem ;)

Koledzy poszukuję ripperków , kopytek na kształt i malowanych na kiełbia w rozmiarach 6-9cm . W sieci znalazłem i czekam na dostawę ;)  daiwa duckfin shad a może są też inne  ?  Będę wdzięczny za podpowiedzi :)

attachicon.gifkiełb.jpg

Na pstragi bedziesz sie nastawial?

Szanowni twórcy gum czas chyba wywiesić białą flagę  :highfive:  dotarłem do takiej bazy gum że przysłowiowy sezam Alibaby jest mizerny  :good:

https://www.facebook.com/R%C4%99kodzie%C5%82o-w%C4%99dkarskie-Iras1975-170559506617480/

Dotychczas z produkcyjnych gum prym wiódł fish arrow ale polskie rękodzieło pokazało co potrafi  :D , rewolucja na miarę XXI wieku .

Runął cały mój system , czas zrobić remanent i kaszaloty ze stajni manns, relax i savage gear idą do kasacji jak wojsku czyli na pieniek i ciach siekierką po łbie i ogonie żeby mnie nie kusiły . :D

• Like 3