namek Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam!Czy Gumy Dragon V Lures Lunatic Phantom , reno killer sprawdzą się przy wolnym prowadzeniu??czy tylko Opad ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Phantoma i Lunatica nie używam, Reno bardzo ładnie pracuje przy wszelkich metodach prowadzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Kolego to uniwersalne gumy i śmiało możesz je stosować przy wolnym prowadzeniu jak również do opadu.Dodam od siebie że phantomy robią wyjątkową robote jak np na relax-a nic nie stuka.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Phantoma i Lunatica nie używam, Reno bardzo ładnie pracuje przy wszelkich metodach prowadzeniaWitam i potwierdzam Reno killer to super przynęta łowi wiele gatunków ryb, ja łowie na niego nawet bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Kiedyś używałem Dragonowskich gum ale były to Fatty i przyznam szczerze że efekty były szczgólnie kolorek biały a przez swą kolebiącą pracę fajnie kusiły szczupłe a i okonie nie pogardziły???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Festusus Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Szanowni twórcy gum czas chyba wywiesić białą flagę dotarłem do takiej bazy gum że przysłowiowy sezam Alibaby jest mizerny https://www.facebook.com/R%C4%99kodzie%C5%82o-w%C4%99dkarskie-Iras1975-170559506617480/Dotychczas z produkcyjnych gum prym wiódł fish arrow ale polskie rękodzieło pokazało co potrafi , rewolucja na miarę XXI wieku .Runął cały mój system , czas zrobić remanent i kaszaloty ze stajni manns, relax i savage gear idą do kasacji jak wojsku czyli na pieniek i ciach siekierką po łbie i ogonie żeby mnie nie kusiły . A jest jakiś sklep internetowy? Bo na profilu facebook nie widać żadnego odnośnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Pisz na priv do J-23 może ci podopowie gdzie leży tajemnica magicznych prznęt???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Sklepu chyba nie ma. W jednym z postów pisał, że niedługo jego gumy pojawią się w jednym ze sklepów więc trzeba czekać na info :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALMOO Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Faktycznie na razie nie widac sklepu. Pisalem do @Iras1975 i dostalem odpowiedz, ze wkrotce sklep ma sie pojawic, o czym nas poinformje. Panowie i Panie czy ktoś z was testowal te wynalazki Irasa1975? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Faktycznie na razie nie widac sklepu. Pisalem do @Iras1975 i dostalem odpowiedz, ze wkrotce sklep ma sie pojawic, o czym nas poinformje.Panowie i Panie czy ktoś z was testowal te wynalazki Irasa1975?guma jak guma ,a 25 Pln za sztukę to już znacznie ponad granicę przyzwoitości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 guma jak guma ,a 25 Pln za sztukę to już znacznie ponad granicę przyzwoitości. Prawa rynku, jest popyt, to po co ma sprzedaac taniej Na chetnych zdecydowanie nie narzeka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Prawa rynku, jest popyt, to po co ma sprzedaac taniej Na chetnych zdecydowanie nie narzeka Właściwie to racja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptychoo Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Prześledziłem profil gościa i stwierdziłem, że na brak klientów nie narzeka. Gość wrzuca 25 gum, po 24 godzinach ponad 50 sprzedanych (głównie dewizowcy). Nikt nie pyta o cenę, wielkość. Normalnie złoci klienci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 fajne gumiaki sie pojawiły , w tym sezonie mam zamiar je przetestować a i cena nie dobija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Prześledziłem profil gościa i stwierdziłem, że na brak klientów nie narzeka. Gość wrzuca 25 gum, po 24 godzinach ponad 50 sprzedanych (głównie dewizowcy). Nikt nie pyta o cenę, wielkość. Normalnie złoci klienci. Przesledz watek okonie 2014/15 to zrozumiesz dlaczego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Iras kosi okonie aż miło, pytanie tylko ile w tym zasługi samej przynęty a ile tego że praktycznie całkowicie poświęcił się łowieniu okoni i ma blisko siebie wodę nad którą bywa bardzo często i rozpracował ją całkowicie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Kosi okonie gdzie chce i jak chce , inne wody też pękają , tylko jest jeden problem że tych okoni 40+ jest zdecydowanie mniej jak kiedyś .Sama przynęta cudów nie zdziała musi być jeden warunek konieczny spełniony ryba musi być w wodzie a nie obsada 1sztuka na jeden hektar wody . Edytowane 5 Lutego 2016 przez j-23 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Pisz na priv do J-23 może ci podopowie gdzie leży tajemnica magicznych prznętTajemnica handlowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALMOO Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Panowie przynęta to 20% sukcesu, kolejne 30% to umiejętności łowcy i najważniejsze 50% to obecność ryby na danym łowisku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Panowie przynęta to 20% sukcesu, kolejne 30% to umiejętności łowcy i najważniejsze 50% to obecność ryby na danym łowisku.Proporcje bym trochę zmienił ale słusznie prawisz Tymczasem takie gumy się pojawiły w sieci , mój znajomy je rzeźbi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Chyba ten znajomy okonie w formalinę pakuje bo jak żywe.Tak poważnie to bardziej realnej gumy przypominającej okonia nie widziałem.Jakieś namiary na producenta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) http://www.ebay.pl/itm/Handgemachte-naturtreue-Gummikoder-Barsch-90mm-Extrem-fangig-Janus-Softjerks-/252271554198?hash=item3abc8e6e96:g:~GAAAOSwFMZWrJe6&autorefresh=true Te okonki powinny dotrzeć do mnie niebawem Szykuje się przełom w gumkach real ,fisharrow zejdzie na dalszy plan Edytowane 5 Lutego 2016 przez j-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) I co najważniejsze to nasz rodak - zawodowy artysta malarz a z zamiłowania wędkarz więc wie co robi . Praca testowana na Dunaju Edytowane 5 Lutego 2016 przez j-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 W tym roku protestuję trochę reins-a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Reins fajny ale te chińskie litery pnie przerażają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi