Skocz do zawartości

Jerkbait'owa baza gum

makamba

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Szanowni twórcy gum czas chyba wywiesić białą flagę  :highfive:  dotarłem do takiej bazy gum że przysłowiowy sezam Alibaby jest mizerny  :good:

https://www.facebook.com/R%C4%99kodzie%C5%82o-w%C4%99dkarskie-Iras1975-170559506617480/

Dotychczas z produkcyjnych gum prym wiódł fish arrow ale polskie rękodzieło pokazało co potrafi  :D , rewolucja na miarę XXI wieku .

Runął cały mój system , czas zrobić remanent i kaszaloty ze stajni manns, relax i savage gear idą do kasacji jak wojsku czyli na pieniek i ciach siekierką po łbie i ogonie żeby mnie nie kusiły . :D

A jest jakiś sklep internetowy? Bo na profilu facebook nie widać żadnego odnośnika.

Faktycznie na razie nie widac sklepu. Pisalem do @Iras1975 i dostalem odpowiedz, ze wkrotce sklep ma sie pojawic, o czym nas poinformje.

Panowie i Panie czy ktoś z was testowal te wynalazki Irasa1975?

guma jak guma ,a 25 Pln za sztukę to już znacznie ponad granicę przyzwoitości.

• Like 1

Prześledziłem profil gościa i stwierdziłem, że na brak klientów nie narzeka. Gość wrzuca 25 gum, po 24 godzinach ponad 50 sprzedanych (głównie dewizowcy). Nikt nie pyta o cenę, wielkość. Normalnie złoci klienci.

Przesledz watek okonie 2014/15 to zrozumiesz dlaczego :D

• Like 1

Kosi okonie gdzie chce i jak chce , inne wody też pękają , tylko jest jeden problem że tych okoni 40+ jest zdecydowanie mniej jak kiedyś .

Sama przynęta cudów nie zdziała musi być jeden warunek konieczny spełniony ryba musi być w wodzie a nie obsada 1sztuka na jeden hektar wody .

Edytowane przez j-23
  • Like 3

Panowie przynęta to 20% sukcesu, kolejne 30% to umiejętności łowcy i najważniejsze 50% to obecność ryby na danym łowisku.

Proporcje bym trochę zmienił ale słusznie prawisz  :)

Tymczasem takie gumy się pojawiły w sieci , mój znajomy je rzeźbi  :good: $_57.JPG

• Like 1

http://www.ebay.pl/itm/Handgemachte-naturtreue-Gummikoder-Barsch-90mm-Extrem-fangig-Janus-Softjerks-/252271554198?hash=item3abc8e6e96:g:~GAAAOSwFMZWrJe6&autorefresh=true

Te okonki powinny dotrzeć do mnie niebawem ;)

Szykuje się przełom w gumkach real ,

fisharrow zejdzie na dalszy plan  :lol:

Edytowane przez j-23