j-23 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) W tym roku protestuję trochę reins-a Nie cytujemy zdjęć!Szkoda kasy , z walizką będziesz musiał chodzić na ryby pod jakie ryby je kupiłeś ? Edytowane 10 Lutego 2016 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Właściwie to racja Święta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) guma jak guma ,a 25 Pln za sztukę to już znacznie ponad granicę przyzwoitości.spróbuj sam sił to zobaczysz ile jest przy tym pracy , ja i trzy dychy dam jak trzeba będzie , złoty z nazwy jest mocniejszy od jakiegoś euro centa niech dewizowcy poczują nasz mocny kurs złotówki w kantorach jak bedą wymieniać funty euro i dolary Edytowane 9 Lutego 2016 przez j-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Już sto razy się naciąłem...To,że przynęta jest ładna,wcale nie oznacza ,że jest łowna...Niestety my, wędkarze dajemy się złowić. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy74 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 To jest prawda nad prawdy, że większość przynęt, a także i reszta sprzętu służy do łowienia wędkarzy, a nie ryb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) Przynęty firmy Westin- nowości 2015r. 1. Westin ShadTeez- wersje 9, 12, 16, 22 i 27cm. Tańsze w SE niż w niemcowni..Myślę, że te 16-ki to to, co mamusie lubią najbardziej. Z kolorów każdy wybierze coś dla siebie. 16-ki. 22cm i 27cm 2. Westin HypoTeez 5" 3.Westin MegaTeez 8" 4.Westin Twin Teez 8" Nie cytujemy zdjęć! Koledzy oriętuje się ktoś gdzie mogę kupić,w kraju takie gumy. Edytowane 10 Lutego 2016 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Koledzy oriętuje się ktoś gdzie mogę kupić,w kraju takie gumy.Dziś zamówiłem na eBay-u parę sztuk 12cm.za sztukę 1.20euro.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa_18 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 WitamCo sądzicie o gumach Lucki John S-Shad Tail ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Na te jeszcze nie łowiłem ale już kilka mam , pewny jestem że dadzą radę coś skusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jujus20 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 gdzie kolega nabył te gumki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał263 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 gdzie kolega nabył te gumki?JA nabyłem na targach w Poznaniu...Znajdziesz tu http://www.kiwok.pl/przynety-gumowe-c-109_183_151.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garbusny Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Widziałem ją na targach w Poznaniu .W marcu powinna być w sklepach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 WitamCo sądzicie o gumach Lucki John S-Shad Tail ?????? Są trochę sztywne ale dzięki temu mocno pracują i po kilkudziesięciu ładnych okoniach guma nadal daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bednar14 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Zna ktoś te przynęty? Wiem tylko, że to manns, fajne cudaki z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Manns Alternator.Podstawówkę mi przypomniałeś Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bednar14 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Heh dzięki. Pewnie dlatego już nie do kupienia jeśli to stara seria przynęt. Ale fajnie się prezentują, mam nadzieję, że trafię na nie coś fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterson Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Witam , orientuje się ktoś co to za guma i gdzie można ją kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) Wygląda na cannibala od savage gear. Edytowane 27 Lutego 2016 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterson Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 To nie cannibal...jakaś stara guma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Lb minnow od savage gear. Nie mozna juz kupić Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterson Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Dziękuję kolego Jarek...szkoda że nie można już kupić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Sprawdz w piranii. Niedawno jeszcze byly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Jest to guma Janusza Strzałkowskiego. http://www.softjerks.at/cms/Skąd znasz te gumy , miałeś jakieś efekty ?Mi osobiście waliły szczupaki w Janusa gumki , owszem parę okoni padło nie powiem , największy szczupol mierzył 91 centy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordin Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Pływające gumy Ribeks Bait w wielkości 8 i 11cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 A jest jakiś sklep internetowy? Bo na profilu facebook nie widać żadnego odnośnika.Z pewnością będzie jakiś punkt sprzedaży , tylko jak tam dotrzesz kolego to powąchasz puste półki po mnie , sam wymiotę lwią część gum . To będzie moja inwestycja , jedni kupują obrazy a ja gromadzę eksponaty kolegi . 2016 rok będzie przełomowy i niejeden z nas dostanie kociej mordy na widok tego co można zrobić samemu technologią made in Poland real fish wyprze te marketingowe stwory o <<edit>> barwie nie występującej w naturze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi