Qowax001 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Witam , orientuje się ktoś co to za guma i gdzie można ją kupić ?quantum ma identyczne gumy , nie kojarzę modelu, na pewno w zeszłym roku były w centrum wędkarstwa w Wawie, w necie też chyba, przeszukaj ofertę quantum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Manns Alternator.Podstawówkę mi przypomniałeś Kolego Rzeczywiście stare jak świat... Też je pamiętam z dawnych czasów...zwłaszcza ten kolorek na dole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Keitech Crazy Flapper imitacja raka która pracuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michumzt Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Ciekawy ten,, raczek " może mi sie sprawdzi na moich wodach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiraz Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Nie wiecie, czy są już dostępne gdzieś w sklepach internetowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroaro Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Praca ciekawa, ale jak tym rzucać, nie widzę żadnego obciążenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Praca ciekawa, ale jak tym rzucać, nie widzę żadnego obciążenia?Kwestia uzbrojenia może być na pewno na dropie i na małej główce jigowej. Widziałem jak pracuje na dropie. Okonie będą zasysać aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Lb minnow od savage gear. Nie mozna juz kupić Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka3 sztuki sa dostepne na gieldzie. Blednie opisane jako gumy storm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supelveda Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Praca ciekawa, ale jak tym rzucać, nie widzę żadnego obciążenia?przyjrzyj się to zestaw trokowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 przyjrzyj się to zestaw trokowy.Jak dla mnie na filmie jest zestaw drop shot. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Jakiś czas temu szukałem kiełbi i znalazłem kiełbie od Matusiaka . Bardzo fajna guma , jakość i wykonanie wzorowe, praca bezbłędna . Nowe zalatuja paloną dętką ale z czasem smrodzik uchodzi . Okonie lubią je Nie wiem jak z dostepnością u źródła , kupiłem z drugiej ręki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Nie zapominajcie o czeburaszcze. Guma może będę pod koniec marca w PL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 To nie cannibal...jakaś stara gumaBede sprzedawal te gumy savage na Garage Sale 13 marca w 4 kolorach. Maja w ogonku zatopiony koralik fluo-swiecacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) kiełbie.JPG Jakiś czas temu szukałem kiełbi i znalazłem kiełbie od Matusiaka . Bardzo fajna guma , jakość i wykonanie wzorowe, praca bezbłędna . Nowe zalatuja paloną dętką ale z czasem smrodzik uchodzi . Okonie lubią je Nie wiem jak z dostepnością u źródła , kupiłem z drugiej ręki .Ten kiełb Matusiaka ma się jak wół do karety i jest on tak podobny do kiełbia jak guma dragon lunatic , zdjęcie w wersji studyjnej gdzie widać jak działają farby UV , guma mojego kolegi z Austrii , wersja 12 cm ten kiełbik z foty w plenerze mierzy 7 cm . Edytowane 11 Marca 2016 przez j-23 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) A tu cała rodzina gumek jaka dotarła do mnie z Austrii Edytowane 11 Marca 2016 przez j-23 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Austriackie kiełbie robią wrażenie ale wyleczyłem się od przepłacania za silikon w sensie , że ustaliłem granice których nie przekroczę . Nie dla psa kiełbasa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Austriackie kiełbie robią wrażenie ale wyleczyłem się od przepłacania za silikon w sensie , że ustaliłem granice których nie przekroczę . Nie dla psa kiełbasa Mateusz siano nie gra roli gdy na drogą przynętę złowisz swój rekord życiowy , wszystkie koszty i wyrzeczenia to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Duża guma kupiona na targu za 5zł. Na zdjęciu dla porównania Relax Shad 10cm.Słaba praca opadowa ale pięknie chodzi wolno prowadzona i podszarpywana.Postaram się namierzyć producenta bo temat wart zgłębienia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Ta guma jest w katalogu konger na 2011r. Ma 17,5cm kolor 489 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) Dałbyś radę wstawic zdjęcie albo skan z katalogu? Edytowane 21 Marca 2016 przez MichałM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Jutro wstawie zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Orientuje się ktoś co to za gumki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 To chyba Pulse-R Paddle Tail firmy BFISHN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Dzięki kolego może być to fajny Killer na sandały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Dałbyś radę wstawic zdjęcie albo skan z katalogu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi