Skocz do zawartości

Jerkbait'owa baza gum

makamba

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...

Witam

czy  ktoś  używa  - miał  doświadczenia  z  gumami   Sebile  Magic Swimmer  Soft    10 cm  lub  13 cm   jakie  opinie    czy zbrojone  w system od producenta  czy  jakieś  inne  pomysły  ..??

pozdrawiam

Maciej

• 3 tygodnie później...

Witam

jak wyżej  te Sebile Magic Swimmer soft  sam będę  testował  ........

Czy ktoś  z Was  miał do czynienia  z  gumami  Firmy Fanatik  Larwa    czy ew  ktoś to w Polsce  sprzedaje  są  gdzieś u nas  do dostania ..?

pozdrawiam

Maciej

• 2 tygodnie później...

Czy ktoś  z Was  miał do czynienia  z  gumami  Firmy Fanatik  Larwa    czy ew  ktoś to w Polsce  sprzedaje  są  gdzieś u nas  do dostania ..?

Tu masz praktycznie to samo, tylko rodzimej produkcji:

http://jerkbait.pl/topic/81324-robactwo-nie-tylko-na-okonie/

A tu masz opinie użytkowników na temat ich skuteczności:

http://jerkbait.pl/topic/70449-cyprys-moje-d%C5%82ubanki/page-5

• 2 tygodnie później...

Witam

czy  ktoś  używa  - miał  doświadczenia  z  gumami   Sebile  Magic Swimmer  Soft    10 cm  lub  13 cm   jakie  opinie    czy zbrojone  w system od producenta  czy  jakieś  inne  pomysły  ..??

pozdrawiam

Maciej

Cześć,

jeszcze niedawno miałem na sklepie pełną ofertę Magic Swimmerów, teraz same niedobitki. Mam nadzieję, że na sezon 2017 dostanę tego więcej.

Piękna praca przynęty, ciężko odróżnić od żywej ryby. Łowiłem przy użyciu systemu producenta, a także texas riga. Zaroślowe szczupaki siadały aż miło ;)

A dzisiaj na sklepie - niczym we francuskiej restauracji - unosił się zapach czosnku, ale to za sprawą dostawy amerykańskich gum Lake Fork

post-49079-0-78830600-1480695520_thumb.jpg

post-49079-0-22442900-1480695637_thumb.jpg

post-49079-0-38820300-1480695686_thumb.jpg

Przyznam bez bicia, że nie miałem wcześniej do czynienia z tymi gumami. Jako tradycjonalista, upatrzyłem sobie model Boot Tail Magic Shad.

Woń czosnku jest bardzo intensywna, zostaje na długo, przyjmowałem dostawę, a ręce śmierdzą do tej pory jak po obieraniu czosnku.

Zobaczymy, co to za ptica ;)

• Like 2

Witam

pozdrawiam

Maciej

Kilka lat temu kupiłem 10 cm. Szczupaki na płytkiej wodzie ładnie w to bija jak odpowiednio prowadzisz. Dziesiątki pakowane są po 4szt i 1 hak, wiec najlepiej dokupić sobie osobno haki.

Teraz zamierzam zakupić 20 cm wersje mam nadzieje ze będzie rownie skuteczna

Dziś w sklepie stacjonarnym udało mi się w przystępnej cenie kupić takie oto gumki. Ostatnia paczka, może warto przetestować. Ktoś z forumowiczów używa? Guma pływająca.

2mrtrlv.jpg

Miałem kilka.... nie zdążyłem przetestować... gdyż stopiły się z innymi paproszkami....

Generalnie - sugeruję nie mieszać ..

Miałem kilka.... nie zdążyłem przetestować... gdyż stopiły się z innymi paproszkami....

Generalnie - sugeruję nie mieszać ..

Cenna uwaga, dzięki! :)

Niestety też jeszcze nie zdążyłem przetestować gdyż moje łowisko powoli skuwa lód. Mam nadzieję, że w weekend będzie jakieś ocieplenie i wypróbuję. Z połączeniu z czeburaszką może dać ciekawy efekt. 

• 2 tygodnie później...