MichałM Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Dzięki wielkie swoją drogą szkoda że te gumy się nie przyjęły na rynku na pierwszy rzut oka robią dobre wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Tak to jest że często fajne rzeczy wypadają z oferty Edytowane 22 Marca 2016 przez Simon123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 A tutaj mamy długo oczekiwaną nowość od Keitecha: Keitech Custom Leech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Keitech Custom Leech Czy to są gumy pływające ? Fajna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Keitech Custom Leech Czy to są gumy pływające ? Fajna pracaDzięki uprzejmości szwagra labolatoryjna ocena pływalności pijawek od kajtka .https://www.youtube.com/watch?v=j9PvOWZ4zds&nohtml5=False Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Czyli tak naprawdę nie są .... . Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 http://www.yamaria.co.jp/cms/special/maria/ma2worm/lineup/item3.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 wiecie może gdzie kupić taką przynętę ? crappie slider grubs 1" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 wiecie może gdzie kupić taką przynętę ? crappie slider grubs 1"U mnie były/są (w NL) w 2 rozmiarach.Cena od 2 do 4,50 euro za paczkę 20 sztuk.Pisałem o nich w tym temacie na stronie 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) zamówiłem w US czarne i motoroil, ale jakbyś miał namiar na 1" green pumpkin, to będę zobowiązany Edytowane 8 Maja 2016 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Witam czy ktoś używa - miał doświadczenia z gumami Sebile Magic Swimmer Soft 10 cm lub 13 cm jakie opinie czy zbrojone w system od producenta czy jakieś inne pomysły ..?? pozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Witam jak wyżej te Sebile Magic Swimmer soft sam będę testował ........ Czy ktoś z Was miał do czynienia z gumami Firmy Fanatik Larwa czy ew ktoś to w Polsce sprzedaje są gdzieś u nas do dostania ..? pozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Czy ktoś z Was miał do czynienia z gumami Firmy Fanatik Larwa czy ew ktoś to w Polsce sprzedaje są gdzieś u nas do dostania ..? Tu masz praktycznie to samo, tylko rodzimej produkcji:http://jerkbait.pl/topic/81324-robactwo-nie-tylko-na-okonie/ A tu masz opinie użytkowników na temat ich skuteczności:http://jerkbait.pl/topic/70449-cyprys-moje-d%C5%82ubanki/page-5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam Krzysiek dzięki za info już tam złapałem kontakt i zamówiłem kilka sztuk na testy ... pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisaq87 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Witam czy ktoś używa - miał doświadczenia z gumami Sebile Magic Swimmer Soft 10 cm lub 13 cm jakie opinie czy zbrojone w system od producenta czy jakieś inne pomysły ..?? pozdrawiamMaciej Cześć,jeszcze niedawno miałem na sklepie pełną ofertę Magic Swimmerów, teraz same niedobitki. Mam nadzieję, że na sezon 2017 dostanę tego więcej.Piękna praca przynęty, ciężko odróżnić od żywej ryby. Łowiłem przy użyciu systemu producenta, a także texas riga. Zaroślowe szczupaki siadały aż miło A dzisiaj na sklepie - niczym we francuskiej restauracji - unosił się zapach czosnku, ale to za sprawą dostawy amerykańskich gum Lake Fork Przyznam bez bicia, że nie miałem wcześniej do czynienia z tymi gumami. Jako tradycjonalista, upatrzyłem sobie model Boot Tail Magic Shad.Woń czosnku jest bardzo intensywna, zostaje na długo, przyjmowałem dostawę, a ręce śmierdzą do tej pory jak po obieraniu czosnku.Zobaczymy, co to za ptica 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Dwa modele z oferty FishUp Jest ich cała duuuża rodzina ... polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy7 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Dziś w sklepie stacjonarnym udało mi się w przystępnej cenie kupić takie oto gumki. Ostatnia paczka, może warto przetestować. Ktoś z forumowiczów używa? Guma pływająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid75 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Witam czy ktoś używa - miał doświadczenia z gumami Sebile Magic Swimmer Soft 10 cm lub 13 cm jakie opinie czy zbrojone w system od producenta czy jakieś inne pomysły ..?? pozdrawiamMaciej Kilka lat temu kupiłem 10 cm. Szczupaki na płytkiej wodzie ładnie w to bija jak odpowiednio prowadzisz. Dziesiątki pakowane są po 4szt i 1 hak, wiec najlepiej dokupić sobie osobno haki.Teraz zamierzam zakupić 20 cm wersje mam nadzieje ze będzie rownie skuteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melabolgia Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Dziś w sklepie stacjonarnym udało mi się w przystępnej cenie kupić takie oto gumki. Ostatnia paczka, może warto przetestować. Ktoś z forumowiczów używa? Guma pływająca. Miałem kilka.... nie zdążyłem przetestować... gdyż stopiły się z innymi paproszkami....Generalnie - sugeruję nie mieszać .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy7 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Miałem kilka.... nie zdążyłem przetestować... gdyż stopiły się z innymi paproszkami....Generalnie - sugeruję nie mieszać ..Cenna uwaga, dzięki! Niestety też jeszcze nie zdążyłem przetestować gdyż moje łowisko powoli skuwa lód. Mam nadzieję, że w weekend będzie jakieś ocieplenie i wypróbuję. Z połączeniu z czeburaszką może dać ciekawy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melabolgia Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Prosze uprzejmie.....Pamietam, ze wczesna wiosna kolega W. niesamowicie zloil nam dup....ka takim ustrojstwem na carolince...Ja czekam na lod..…. Oby Wysłane z mojego Ultimate 8i przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Pstrągowe smakołyki od FishUp 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Pstrągowo FishUpowo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkarn Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Tak się zastanawiam przed sezonem 2017, czy dalej kupować Keitechy i nie zmienić na teńsze: Crazy Fish lub Grubber Shad Konger. Jak wypadają tańsze gumy od tych droższych? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi