kostom63 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Cześć, łowiąc w Szwecji na różne bardziej zwykłe gumy miałem wyniki nie gorsze niż kolega który łowił na różne śmierdzące, niekoniecznie Kaitech. Łowiąc Polsce staram się używać różnych wynalazków, ale czy Kaitechy to jeszcze wynalazki ? Dla mnie już nie . Osobiście wyroby Kongera oceniam dość wysoko. Na pewną ich przynętę kolega łoił nam tyłki cały sezon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid75 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Strike Pro Piglet Shad. Testowal ktoś??Jak ze skutecznoscia, chodzi glownie o sandacze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 wiecie może gdzie kupić taką przynętę ? yyyjpg.jpg crappie slider grubs 1"http://www.clickbaits.de/blindes-menue-deutsch/manufacturer/slider/micro-baitsJeśli nie ma w tej chwili, to dość często sprowadza ze stanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 dzięki, ale już jakiś czas temu zaopatrzyłem się z USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Strike Pro Piglet Shad.Testowal ktoś??Jak ze skutecznoscia, chodzi glownie o sandaczeStrike-Pro-Piglet-Shad-10-cm-6-Pack.jpg Ja polecam na sandacze i okonie. Bardzo wytrzymałe. Spokojnie można zbroić krótkim jak i dłuższym hakiem, zachowują swoją fajną pracę przy jednej i drugiej opcji. Dobrej jakości guma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Tylko gdzie je kupić. Na razie tylko za granicą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid75 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Tylko gdzie je kupić. Na razie tylko za granicą ... Ma to swoje dobre strony, polskie ryby jeszcze tego nie znaja Ja kupuje tu:https://www.hengelsportfauna.nl/strike-pro-piglet-shad.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 To Ty Dawid kupujesz u siebie ... .Poczekam na te przynęty w naszej Krainie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Orka shad 26cm i 100gr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stafford Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 MANNS HARD NOSE -SWIM SHADWie ktoś gdzie kupie te gumy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Raffaello mniejsze chyba 9cm skuteczne są na sandacze. Takich dużych nie używałem gdzie zamierzasz kusić taką gumą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Raffaello mniejsze chyba 9cm skuteczne są na sandacze. Takich dużych nie używałem gdzie zamierzasz kusić taką gumą.E tam duża w Pilicy ,niestety dziewiątek nie przetestowałem bo zeszły sezon wcześnie mi się zakończył a późno je dostałem od pana ,,T,, . Ale fajnie zapowiadają się jazgarki Edytowane 15 Lutego 2017 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Bardziej jak jakas babka wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Zdecydowanie babka Może być ciekawa guma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Babka, albo inna rybka, czy to ważne byle łowne, tym cudakiem także miałem okazję testować, kolor podobny do tej od lewej strony tylko bez niebieskiego. Skusił się na tego dziwoląga jeden szczupły i kilka sandaczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 takie "babki" ma też foxzarówno w wersji z kopytkiem jak i w wersji "pseudo" twisterowej...w różnych kolorach....stawia duży opór przy podbijaniu, jest ciężka, płetwy spowalniają opad dosyć skutecznie - na tyle że w dwóch gumach je urwałem....aaa gumy dostępne od późnej wiosny ubiegłego roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Podobne również robi Cormoran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Koło ORKI nawet nie leżały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Po co urywać płetwy maja spełniać zadanie uatrakcyjnienie pracy, jeżeli założysz trochę krzywo gumę patrząc z góry mały łuk będą odjazdy w bok, tak jak wobler przy odchylonym w bok oczku. Mnie taka kopnięta praca chorej rybki odpowiada, dodatkowo spowolniony opad też ma czasami znaczenie. Tych gum Foxa nie widziałem i nie wiem jak pracują, wyglądają ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 te fox'y niestety robione są w jednym rozmiarze... ciut mniejsze pasowały by mi bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Tylko gdzie je kupić. Na razie tylko za granicą ... Tutaj masz konkurs z możliwością wygrania Pigletów. https://www.facebook.com/strikepropolska/photos/a.1706814066214826.1073741828.1706375332925366/1885391445023753/?type=3&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Zarówno Piglety jak i Pig Shad'y 23cm, powinny być dostępne w sklepach koło kwietnia-maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 12.jpg Zarówno Piglety jak i Pig Shad'y 23cm, powinny być dostępne w sklepach koło kwietnia-maja.Myślicie że będą skuteczne? Obecnie na rynku jest sporo gum równie dużych.Chyba że kupujemy jak w większości przypadków okiem wędkarza , myśląc że nowe kształty, kolory to pewnie łowne.A potem na łódkę trzeba ładować kolejne pudło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi