pawekus Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Myślicie że będą skuteczne? Obecnie na rynku jest sporo gum równie dużych.Chyba że kupujemy jak w większości przypadków okiem wędkarza , myśląc że nowe kształty, kolory to pewnie łowne.A potem na łódkę trzeba ładować kolejne pudło. Oczywiste jest, że najpierw kupuje oko wędkarza, później wędkarz musi dać szansę przynęcie i założyć ją na zestaw... a później to już robotę robi przynęta. Myślę, że warto zaufać pigletom i samemu się przekonać. Mi tak jak pisałem sprawdzają się głównie na okoniach i sandaczach. Są bardzo smukłe i z mięsistego sylikonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Myślicie że będą skuteczne? Obecnie na rynku jest sporo gum równie dużych.Chyba że kupujemy jak w większości przypadków okiem wędkarza , myśląc że nowe kształty, kolory to pewnie łowne.A potem na łódkę trzeba ładować kolejne pudło. Czy będą skuteczne ?Dla mnie Pig Shad Jr. w zeszłym sezonie był skuteczny. Jeśli chodzi o pozostałe przynęty, to sezon i ryby to zweryfikują O ile Pg Shad jest bardzo zbliżony do mniejszego Jr-a (i w tym przypadku jestem pewien, że jest to słuszny wybór), to bardzo intrygują mnie nowe przynęty Piglety.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Podobne również robi Cormoran To nie babka a mutant jakiś spójrz na to jak powinna wyglądać prawdziwa babka http://www.softjerks.at/cms/produkt/grundel-xl01ngp-14-cm/Spójrz na ofertę Janusa Edytowane 4 Marca 2017 przez j-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Fakt, ładniejsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Cena niestety zabójcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madaro Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Proszę o pomoc w rozwiązaniu zagadki, co to za riperek. Nie pamiętam kiedy i gdzie go kupiłem. Leżał długie lata w pudełku aż doczekał się w ubiegłym sezonie debiutu i zrobił od razu super robotę. Okonie oszalały na jego punkcie. Boję się że go stracę zanim uda mi się go zidentyfikować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Stary Mister Twister może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madaro Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 A może jeszcze ktoś coś powie z większą dozą pewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Czy łowiliśmy już gumami Dragon Hammer Pro 9'. Są łudząco podobne do PigShadów, połowę tańsze i zastanawiam się jak pracują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Panowie,potrzebna pomoc: czy ktokolwiek byłby w stanie podać namiary na jaskółki fluo: żółć, zieleń, fiolet? Nie chodzi o zwykłe kolory , raczej UV aktywne. Rozmiar powyżej 10cm. Ktokolwiek podrzuciłby pomocną linkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czanklas22 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 https://youtu.be/awar8vQfjhY Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Czy łowiliśmy już gumami Dragon Hammer Pro 9'. Są łudząco podobne do PigShadów, połowę tańsze i zastanawiam się jak pracują.Sęk w tym że gumy praktycznie nigdzie nie dostępne na naszym rynku... Zainteresowały mnie te gumy jak obejrzałem filmiki na yt z targów ..Może to być dosyć dobra guma pod naprawdę duże sandały ...Chyba będzie trzeba zamówić je w pobliskim sklepie ale taką mi cenkę narzucą pewnie że mało to korzystne dla mnie będzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 w warszawie tego pełno w centrum wędkarstwa na prykład, dla zabawy wiszą obok pigshadów.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Widzę, że w Japonii są już dostępne gumy Keitech Easy Shiner 8". Od kilku mies. można też kupić nowe rozmiary gum Lunker City: Shaker 3,75" i 7" oraz Swim Fish 7,5". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Keitech wprowadzi niebawem kolejne, nowe, rozmiary:Easy Shiner 4,5" oraz Swing Impact Fat 6,8" i 7,8". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 A może wiecie gdzie można u nas dorwać Keitech ES 8''? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Masz na sklepie już? Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Tomek wiesz ze chwilowo nie mam czasu na wrzucenie tego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Tomek wiesz ze chwilowo nie mam czasu na wrzucenie tego.Poczekam.... Z chęcią zobaczę Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid75 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Pytanie za 100 pkt. Wie ktos dlaczego gumy Sawamura One Up Shad są tak bardzo drogie??Za 5 szt. 12,5cm wołają 16euro. To jest prawie 2x więcej niż podobne gumy innych firm.Czy to jakiś tajemniczy składnik ma wpływ na niesamowita łowność i trwałość tych gum,przez to taka cena z kosmosu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) Proszę o pomoc w rozwiązaniu zagadki, co to za riperek. Nie pamiętam kiedy i gdzie go kupiłem. Leżał długie lata w pudełku aż doczekał się w ubiegłym sezonie debiutu i zrobił od razu super robotę. Okonie oszalały na jego punkcie. Boję się że go stracę zanim uda mi się go zidentyfikować. Pozdrawiamkiedyś dawno tez kupowałem te no name ...były w miarę na okonie. M.T.były sztewniejsze na przegubie przy ogonku.Byc może to Relax bezimienny...poprostu w sklepach leżały sobie w pojemniczkach bez opisu za parę dziesiąt groszy raczej już nie do zdobycia... Edytowane 7 Września 2017 przez salmon1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Cześć Ładnych parę lat temu kupiłem takiego oto dziwnego twisterka. Używałem go rzadko aż do niedawna kiedy otworzył mi wodę i okonie waliły tylko w niego. Miałem tylko jedną sztukę która straciła częśc ogonka i już nie pracuje. Zna ktoś może to dziwactwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 BASS LABO-prezentacja przynet,techniki(bass) https://www.youtube.com/channel/UCsULzDb-fp9olchZ8B4XsaQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Doklej kawałek zapalniczką od innego świsterka. Czasem dwukolorowe swisterki działają jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi