Gość MarcinW Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 (edytowane) A ja szukam autora tej gumy photo0.jpeghttps://sewro-custom.pl/pl/23-jazgarzhttps://web.facebook.com/249320595495934/photos/pcb.543753289385995/543753219386002/?type=3&theater Edytowane 3 Listopada 2018 przez MarcinW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Tak średnio z dostępnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Ktoś pomoże zidentyfikować?Te po lewej wyglądają jak Dam Longhorn ale nie mam pewności a te po prawej maja nóżki, taki mały garb podłużny na grzbiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrk82 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 JAXON INTENSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 (edytowane) Bardzo dziękuję kolego @Piotrk82Edyta:Widzę że jaxon nie tylko daiwe duckfin podrobil ale również westina shadteez. W necie nawet pochlebne opinie o tych gumach piszą. Ktoś je użytkował i może coś konstruktywnego o nich powiedzieć? Edytowane 13 Listopada 2018 przez scOOtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 To może tę gumę jeszcze ktoś będzie kojarzył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 To może tę gumę jeszcze ktoś będzie kojarzył?Już znalazłem - wynalazek od majfrendów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Witam serdecznie. Kojarzy ktos moze co to za gumka? Bo okonie kosi az miło a mam tylko jedna sztukę. Będę wdzięczny za informacje. Gumka około 5-6 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Przypomina banjo relaxa, podobne kupowałem na aliexpress. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) To Bass Assassins Curly coś tam. Edytowane 18 Listopada 2018 przez Kamil_Olsztyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Dokładnie tak???? to właśnie to. Dziękuję @Kamil???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Bardzo dziękuję kolego @Piotrk82Edyta:Widzę że jaxon nie tylko daiwe duckfin podrobil ale również westina shadteez. W necie nawet pochlebne opinie o tych gumach piszą. Ktoś je użytkował i może coś konstruktywnego o nich powiedzieć?Prośba o link do a'la Westinow jaxona bo nie mogę znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Prośba o link do a'la Westinow jaxona bo nie mogę znaleźć...Zapewne o to chodzi: https://allegro.pl/kategoria/sztuczne-gumy-121774?string=JAXON%20INTENSA%20TG-INX230%2023cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Ok, myślałem że pełna rozmiarowka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 (edytowane) Sorki. Edytowane 26 Listopada 2018 przez count_martin3z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Witam serdecznie. Kojarzy ktos moze co to za gumka? Bo okonie kosi az miło a mam tylko jedna sztukę. Będę wdzięczny za informacje. Gumka około 5-6 cm.Masz pecha... 2 miesiące temu dałem kilkadziesiąt curly shadow koledze, bo u mnie one w ogóle nie działają. Dałbym Ci za darmo :-) Panowie, łowił ktoś może na Awaruny od majfrendów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Na rynku pojawiła się nowa guma. Nie podobna do żadnej innej spośród których widziałem.Crazy Spoon firmy Orka, premiera była na Targach Rybomania w Warszawie. Widział ktoś coś podobnego? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Nie widziałem. Co ona ma imitować? Mysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Chorą rybkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Całkiem ciekawie to wygląda: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Chorą rybkę Ciekawe na co chorą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Taka blacho guma. Brawo za pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Widziałem i się pobawiłem tą gumką, Naprawde moze być to niezłą opcaj na płytkie zarośniete łowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Też widziałem i sądzę że zapowiada się nieźle na bajorka.Jedną nawet już przygarnalem do pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Generalnie jestem pozytywnie nastawiony do nowości, czas i opinie użytkowników pokażą, ale ta gumka mnie nie powala. Kręci się wokół własnej osi, o zastosowaniu jako popper bym zapomniał, może jakby pokombinować ze zbrojeniem jako offset w niedostępnych miejscach ze względu na kształt mogłyby się "pajki" na niej dobrze wcinać, ale o tym za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi