coma Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Pewnie wszystko zależy od zbrojenia. To prawda, że w ostatniej fazie filmiku się kręci ale w pozostałych ujęciach jej praca bardziej pasuje mi do gumy-wahadłówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Praktycznie każda wahadłówkę wprowadzi się w ruch wirowy przy odpowiedniej prędkości, a ze zbrojeniem można eksperymentować ja wymieniłem seryjne zbrojenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 WitamPoszukuję przynęty (najlepiej gumy), która imitowałaby w jak najwierniejszy sposób babkę. Na tą chwilę jazgarz Matusiaka w miarę ją przypomina.Jakieś inne pomysły? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 (edytowane) Ja mam pomysł. Wyszukiwarka i do dzieła Na forumowej giełdzie ktoś niedawno oferował. Edytowane 3 Lipca 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Już patrzyłem, coś namierzyłem, ale może ktoś ma swoje typy i używa z sukcesami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakrza74 Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 (edytowane) Witaj, zerknij na to:https://www.stepanow-fishing.com/17-nowe-nano-minnow/18-nowe-nano-minnow-9cm.html https://ibait.pl/gumy/bait-breath/betanco-shad-tail-3 Edytowane 3 Lipca 2019 przez zakrza74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 WitamPoszukuję przynęty (najlepiej gumy), która imitowałaby w jak najwierniejszy sposób babkę. Na tą chwilę jazgarz Matusiaka w miarę ją przypomina.Jakieś inne pomysły? Drugiej tak wiernie wykonanej nie znajdziesz nigdzie : http://orkalures.pl/category/bulhead/ ORKA Lures BULLHEAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Jest jeszcze fox rage grondel. Dostępne w wersji z kopytkiem i twisterowym ogonkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Może takie babki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 WitamPoszukuję przynęty (najlepiej gumy), która imitowałaby w jak najwierniejszy sposób babkę. Na tą chwilę jazgarz Matusiaka w miarę ją przypomina.Jakieś inne pomysły? Na ali kupowałem coś takiego:https://pl.aliexpress.com/item/32820293065.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27425c0f7tbnRM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Dzięki Panowie. Coś się wybierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Cz to za guma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Westin shad teez slim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Westin shad teez slimPodobna ale nie westin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam. Łowi ktoś z Was gumami grass pig, proszę o kilka słów na temat ich pracy, skuteczności. Może są skuteczniejsze gumy na sandacza, na płytką wodę? Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez Artek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) Michał, moze Effzett Longhorn? Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez mackot88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Michał, moze Effzett Longhorn?ATo nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) Panowie, proszę o pomoc w identyfikacji gumy jn. Mam ostatnią sztukę, nie ma na niej nazwy, ani logo producenta. Z góry dzięki. Edytowane 7 Sierpnia 2019 przez wilczybilet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkrewUp Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Co to za guma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 gumka od forumowwgo kolego nowwwaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzel12 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Guma Wake Hanko Gummi 20cm-73g, Kolor: BP-bardzo fajna guma ale już niedostępna może ktoś ma namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Może ktoś zna wagę gumy Berkley Pulse Shad 14cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 30 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Panowie, proszę o pomoc w identyfikacji gumy jn. Mam ostatnią sztukę, nie ma na niej nazwy, ani logo producenta. Z góry dzięki. 20190807_102639.jpg 20190807_102646.jpgTo Sweet Swimmer f-my Gene Larew wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Wpisałem nazwę w google i wygląda bardzo podobnie, więc całkiem możliwe, że to ta guma. Nie widziałem jej w sklepach wędkarskich u nas, a kupiłem kiedyś tutaj razem z innymi przynętami. Powiem w skrócie, bardzo fajna drobna sandaczowa praca. Dzięki mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi