mario Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 To guma z US. Mają ją w Przynętach Świata bodajże (ja kupowałem je w US w sklepie Tackle Warehouse). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 (edytowane) Jakiś czas temu kupiłem sobie trochę przynęt, w tym 10 cm cannibale savage gear i nie wiem o co chodzi. Firma zmieniła formy, oszczędność na materiale, czy może trafiłem podróby? Wszystkie cztery mają na ogonkach SG 10. W kolorze firetiger są zdecydowanie mniejsze. Edytowane 8 Września 2019 przez Arek M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil2402 Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Panowie, proszę o pomoc w identyfikacji gumy jn. Mam ostatnią sztukę, nie ma na niej nazwy, ani logo producenta. Z góry dzięki. 20190807_102639.jpg 20190807_102646.jpgLunker city shaker ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Lunker city shaker ?To zupełnie inna guma, zarówno z pracy, jak i wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Jakiś czas temu kupiłem sobie trochę przynęt, w tym 10 cm cannibale savage gear i nie wiem o co chodzi. Firma zmieniła formy, oszczędność na materiale, czy może trafiłem podróby? Wszystkie cztery mają na ogonkach SG 10. W kolorze firetiger są zdecydowanie mniejsze. cannibale.jpgCiekawa sprawa. Używam rozmiary od 3 do 5" i nie zauważyłem takich różnic. Obstawiam podjebkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 (edytowane) Panowie, proszę o pomoc w identyfikacji gumy jn. Mam ostatnią sztukę, nie ma na niej nazwy, ani logo producenta. Z góry dzięki. 20190807_102639.jpg 20190807_102646.jpgGene Larew Sweet Swimmer Edytowane 9 Września 2019 przez elpojo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Czy ktoś może wie co to jest ? Kupione w centrum wędkarstwa w Poznaniu ( gotowa fabrycznie uzbrojona ) Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 DAM RTF(Ready To Fish) Longhorn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morisss Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Panowie jaka to guma? Przypomina lunker city, ale jest minimalnie krótsza. Ogon to nie koło, a elipsa. Ponadto materiał sporo miększy. Sprawiają wrażenie lepiej wykonanych. Na zdjęciu dwie dolne to lunker city dla porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 A to nie jest przypadkiem polsping ( Ci od algi robią też gumy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zagadka - guma po lewej ?Rozmiar ok 12-15cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 (edytowane) Czy Ktos moze cos powiedziedziec o tym swimbait'cie: SPRO GUTS BAIT ? Edytowane 31 Grudnia 2019 przez leslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Panowie jaka to guma? Przypomina lunker city, ale jest minimalnie krótsza. Ogon to nie koło, a elipsa. Ponadto materiał sporo miększy. Sprawiają wrażenie lepiej wykonanych. Na zdjęciu dwie dolne to lunker city dla porównania.To gumy pod nazwa Adas. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fladra Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 To gumy pod nazwa Adas.Tak potwierdzam bardzo łowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robkelt Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Witam,Czy ktos lowi na gumy producenta "Perchik" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Witam,Czy ktos lowi na gumy producenta "Perchik" ?Ja. Fajnie śmierdzą. Nawet leszczyki się czepiały. Łowiłem na małe, fioletowe rapperki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Również polecam, wszystkie modele jakie testowałem okazały się łowne. Na minus wytrzymałość Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Nowinki, nowinki, nowinki. Gdzie sie ostatnio nie ogladam po sklepach ciagle je widze. Zarkam do netu tez sa. Nie mogie sie powstrzymac zeby ich nie kupic. Gumowe cokierki ze stajni ULM.Gum ci u Mnie pod dostatkiem. Ktory kolor wybrac. Wszystkie sa za....Te. http://ulm-lures.quickbutik.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Taa, myślałem Termosiku, iż receptę jakowąś znalazłeś. A Ty Nas o ból głowy chcesz przyprawić. Oj, nieładnie, fajne te gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 (edytowane) Chodza za Mna te gumy albo ja za nimi.Jutro zajade do znajomego i czas cos wybrac.Mogie sie zlozyc ze niebawem wyladuja w Plecionie. Jutro zdam relacje live z dokladnych ogledzin. Pomacam, dokladnie obejrze a noz cos wybiore. Edytowane 29 Października 2020 przez TERMOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Wybralem kolor, niestety nie bylo na stanie. Swieze boleczki. Atakuje w nastepnym tyg. bedzie dostawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Cieszą oko wędkarza ,to i wiara w przynętę większa .Trzeba spróbować . Od zeszłego tygodnia Chłopaki na Hornstull mają Keitechy Wczoraj ktoś wykupił 20 paczek i mały wybór mi został dziś ale coś wybrane ,bo okoniska gryzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) Szwedzi zostali w domach, wiadomo jak jest. Towar z polek znika. Zajade do Söder w nastepnym tyg. odwiedzic stare smieci. Edytowane 1 Listopada 2020 przez TERMOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Pig shad tournament 18cm. Usilnie poszukuje w Polskich sklepach ale nie mogę namierzyć. Ktoś coś gdzieś widział ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi