Skocz do zawartości

Jerkbait'owa baza gum

makamba

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiś czas temu kupiłem sobie trochę przynęt, w tym 10 cm cannibale savage gear i nie wiem o co chodzi. Firma zmieniła formy, oszczędność na materiale, czy może trafiłem podróby? Wszystkie cztery mają na ogonkach SG 10. W kolorze firetiger są zdecydowanie mniejsze. 

post-55628-0-87489800-1567930713_thumb.jpg

Edytowane przez Arek M
  • Like 1

Jakiś czas temu kupiłem sobie trochę przynęt, w tym 10 cm cannibale savage gear i nie wiem o co chodzi. Firma zmieniła formy, oszczędność na materiale, czy może trafiłem podróby? Wszystkie cztery mają na ogonkach SG 10. W kolorze firetiger są zdecydowanie mniejsze. 

attachicon.gif cannibale.jpg

Ciekawa sprawa. Używam rozmiary od 3 do 5" i nie zauważyłem takich różnic. Obstawiam podjebkę

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Panowie jaka to guma? Przypomina lunker city, ale jest minimalnie krótsza. Ogon to nie koło, a elipsa. Ponadto materiał sporo miększy. Sprawiają wrażenie lepiej wykonanych. Na zdjęciu dwie dolne to lunker city dla porównania.

To gumy pod nazwa Adas.

• Like 4

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Nowinki, nowinki, nowinki. Gdzie sie ostatnio nie ogladam po sklepach ciagle je widze. Zarkam do netu tez sa. Nie mogie sie powstrzymac zeby ich nie kupic. Gumowe cokierki ze stajni ULM.Gum ci u Mnie pod dostatkiem. Ktory kolor wybrac. Wszystkie sa za....Te.

http://ulm-lures.quickbutik.com/

post-46081-0-29502300-1604003209_thumb.jpg

• Like 1

Chodza za Mna te gumy albo ja za nimi.

Jutro zajade do znajomego i czas cos wybrac.Mogie sie zlozyc ze niebawem wyladuja w Plecionie. Jutro zdam relacje live z dokladnych ogledzin. Pomacam, dokladnie obejrze a noz cos wybiore. post-46081-0-30610800-1604007925_thumb.jpg

Edytowane przez TERMOS

Cieszą oko wędkarza ,to i wiara w przynętę większa .Trzeba spróbować . Od zeszłego tygodnia Chłopaki na Hornstull mają Keitechy :D Wczoraj ktoś wykupił 20 paczek i mały wybór mi został dziś ale coś wybrane ,bo okoniska gryzą .

• 3 miesiące temu...