leslaw Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) Jaka to przyneta ? https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/a5082c683e7b13ca/img] Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez leslaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł84 Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Jakiś czas temu kupiłem sobie trochę przynęt, w tym 10 cm cannibale savage gear i nie wiem o co chodzi. Firma zmieniła formy, oszczędność na materiale, czy może trafiłem podróby? Wszystkie cztery mają na ogonkach SG 10. W kolorze firetiger są zdecydowanie mniejsze. cannibale.jpgKumpel pokazywal mi takie podróby canibali zakupione na aliexpres. Ponadto różnią się miękkością materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piethras Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Panowie, proszę o pomoc w identyfikacji gumy jn. Mam ostatnią sztukę, nie ma na niej nazwy, ani logo producenta. Z góry dzięki. 20190807_102639.jpg 20190807_102646.jpgLucky John. Ale modelu nie podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lefrajt Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Lucky John. Ale modelu nie podamTo prawdopodobnie chińska podróbka Lucky John Minnow - oryginał ma napis na boku. Na Ali do znalezienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Chyba podobne do mistrall jumbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Podpowie ktoś jak nazywa się ta perłowa guma z seledynowym ogonkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Hej .Wygląda na Bass Assassin Sea Shad . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Hej .Wygląda na Bass Assassin Sea Shad .Dzięki! Kompletnie wyleciało mi z głowy szukałem w Lunker City ;( Trochę już mały wybór, ale trochę udało się zamówić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Hej .Wygląda na Bass Assassin Sea Shad .Bardzo dobra guma sandaczowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 6 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Walleye Assassin Turbo Shad, wyglada tak samo jak Sea Shad, czym zatem rozni sie od Sea Shad'a ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 (edytowane) W jakich warunkach dodrze jest uzyc ten kolor ?Jest to Candy Corn Bass Assassin Sea Shad. Edytowane 11 Lipca 2022 przez leslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 W jakich warunkach dodrze jest uzyc ten kolor ?Jest to Candy Corn Bass Assassin Sea Shad. Najlepiej w warunkach żerowania. Każda inna pora daje nikłą szansę na branie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Wie ktoś co to za gumowiec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Chyba to co wyzej Bass Assassin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Chyba to co wyzej Bass AssassinNie to nie Bass Assassin na ogonku ma zdaje sie litere N Ta guma jest bardziej podobna do FOX Zander Pro ,ale tylko podobna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Może to Monkey Shad ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebus Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Narval commander shad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Dokładnie to jest Narval Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Wie ktoś co to za gumka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Czy to nie jest gunki peps? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 26 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 No raczej nie , ona ma wypustki na grzbiecie coś jak Dragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fkuzi555 Opublikowano 8 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Hej.Ostatnio wodę otwarła mi ta guma. Wydaje mi się, że stary wyrób któregoś z kolegów. Ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/59850-przyn%C4%99ty-topimann/?view=getnewpost Tutaj znajdziesz. Edytowane 8 Listopada 2022 przez jacek.hetflaisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Tak potwierdzam ta guma powyżej to mój kiełb 5.5 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosyba Opublikowano 11 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Może ktoś wie co to za gumka? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi