Doman Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Quantum Battle Shad Baby Pike 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosyba Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Dzięki bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Czy ktoś się orientuje, gdzie można kupić systemiki zbrojenia do tych gum?https://photos.app.goo.gl/LjFW5W7eFcBrBNW27Są jeszcze produkowane? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel79ozo Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 https://www.google.pl/search?q=System+Savage+Gear+4Play+Lip+Scull+Baitfish&sxsrf=APwXEdeCLW77hXpd83QAtdUX55rbZg8d1Q%3A1685803334101&source=hp&ei=RlF7ZKTJArCH9u8PkbqwwAM&iflsig=AOEireoAAAAAZHtfVp9A9owLUe4F_yEaFGx1uHk1PVq_&ved=0ahUKEwikhIznqqf_AhWwg_0HHREdDDgQ4dUDCAk&uact=5&oq=System+Savage+Gear+4Play+Lip+Scull+Baitfish&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBQghEKABMgUIIRCgAVAAWABgjgZoAHAAeACAAZsBiAGbAZIBAzAuMZgBAKABAqABAQ&sclient=gws-wiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 To nie ten system..... A szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 (edytowane) Te że zdjęcia to jakaś samoróbka. Ale można to samemu powyginać z drutu. Jedynie obciążenie trzeba dobrać z jakiegoś walca z przelotką. https://www.google.pl/search?biw=396&bih=742&tbm=isch&sa=1&q=Savage+Gear+4Play+wire&oq=Savage+Gear+4Play+wire&aqs=mobile-gws-lite..#imgrc=cFoy4ka2egh_BM Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Czerwca 2023 przez GregorS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 (edytowane) Kolega @Mateo1989 takie robiMa wątek autorski- zerknij do niego Waldku Edytowane 4 Czerwca 2023 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 CześćKtoś wie czyja to robota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Mi to wygląda na gumę od Serwo custom baits ale pewien nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_86 Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 @Artur1125To jest Berkley Pulse Realistic Perch.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 2 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2024 Witam. Wiem, że guma jest na rynku wiele sezonów. Czy ktoś z Was ma dobre efekty łowiąc gumą DAM Longhorn? Czy to raczej guma z tych co się nie wyróżnia spośród innych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Witam. Wiem, że guma jest na rynku wiele sezonów. Czy ktoś z Was ma dobre efekty łowiąc gumą DAM Longhorn? Czy to raczej guma z tych co się nie wyróżnia spośród innych?Zedy lubią ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario69 Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Witam. Wiem, że guma jest na rynku wiele sezonów. Czy ktoś z Was ma dobre efekty łowiąc gumą DAM Longhorn? Czy to raczej guma z tych co się nie wyróżnia spośród innych?Dla wielu łowiących sandacze Longhorn to absolutny "must have". Wąska guma ze specyficznie wyprofilowanym kopytkiem i drobną pracą. Odpowiednik z Savage Gear to Slender Scoop Shad. Warto mieć, bo praca raczej niepowtarzalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof85 Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 (edytowane) Witam wszystkich poszukuje gum jak na zdjeciach zakupione kiedyś nawet nie pamietam gdzie mała rozmiaru 5 lub 6 cm miałem jeszcze duzż 12 lub 13 cm klon tej małej poszukuje jak by ktoś znał producenta czy widział gdzieś prosze o odpowiedz Edytowane 10 Kwietnia 2024 przez Krzysztof85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof85 Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Tak wyglada Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 (edytowane) To gumy prologic dzisiejsze SGGdzieś powinienem mieć Edytowane 10 Kwietnia 2024 przez hm62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof85 Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Grybys mial 12 lub 13 cm to bylo by Fajnie Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 (edytowane) Fajne łowne gumy ,mam ok.7 i 10cm moje mają w ogonku wklejoną fluo kulkę. Edytowane 22 Kwietnia 2024 przez Rebel64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof85 Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Pamietasz gdzie kupiles ? Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@W9 Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Coś podobnego robi firma Storm pod nazwą Wildeye Swim Shad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 j/ww linku poniżej masz przykładowe wzoryhttps://allegro.pl/listing?string=ripper%20storm%20wildeye%20swim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof85 Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Dzięki za odpowiedź poszukam moze znajde cos podobnego Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Moje sa chyba Prologic bez obciazenia i haczyka.Twoje ze zdjęcia to raczej Storm,bo mam albo mialem takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 17 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 Jest dużo producentów, zarówno dłubaczy jak i seryjnych, małych i średnich twisterów z podwójnym ogonkiem, czyli lubianych "portek".Mnie interesuje przeciwne spektrum: duże oraz bardzo duże modele. Z seryjniaków znam DAMowskiego MADCAT Double Trouble.Podrzućcie proszę producentów i modele, będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 17 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 Ostatnio na giełdzie były takie wielkie ale to chyba były pojedyncze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi