Mariano Italiano Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Wiedziałem,że na Was "Team Szczecin" można liczyć Moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 "Odra Team" nie zawodzi Ja jutro wyskoczę choć sadzę że jeszcze za wcześnie w tym regionie co jestem na te ryby. A jak chłopaki nowa łajba ?? Dogonie was chociaż ??...teraz my będziemy gonić Ciebie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Wiedziałem,że na Was "Team Szczecin" można liczyć Moje gratulacje ...o sorki, ja do wioski z tranwajami mam 15km-ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Ale rybki z jednej wody ćwiczycie Niechaj więc będzie "Odra Team" jak napisał @Forecast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszP Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Oczywiscie że boleń odpłynoł . Własnie skończyłem wędkowanie i złożyłem przed zdieciem wędke widać niepotrzebie i głupio to wygloda.Ryb nie zabieram a tym bardziej boleni.Może to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Achhhhhhh .... czekałem na to kilka miesięcy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Achhhhhhh .... czekałem na to kilka miesięcy!!!!Zaczęło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Oczywiscie że boleń odpłynoł . Własnie skończyłem wędkowanie i złożyłem przed zdieciem wędke widać niepotrzebie i głupio to wygloda.Ryb nie zabieram a tym bardziej boleni.Może toKolega twierdzi że ryba wypuszczona , proszę o niekontynuowanie śledztwa. milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Ahh jak ja wam wszystkim zazdroszczę tych bolków a zarazem gratuluję pięknych zdobyczy. Lubelska Wisła jeszcze za wysoka ale przysięgam, że jeszcze kilka dni i i nad wodą będę przebywał co najmniej 12h na dobę w poszukiwaniu tego karpiowatego zbója Jeszcze raz graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Nie mierzony jedyny tego dnia. Wobler to MRz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekchowaniec Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Panowie GRATULACJE piękne rapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Szczere gratulacje dla wszystkich szczęśliwców boleniowego otwarcia.Patryk, Tasiek ładne fotki i niezłe grubaski. Jeden z kilku boleni z 5-cio metrowej wody. Rybki brały na wobki Tomy'ego i Shad Gruby.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Gratuluje wszystkim a przedewszystkim koledze @Tomus za otwarcie watku ;-) @Patu, piekna foteczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Gratulacje dla wszystkich szczęśliwych łowców.Patryk, Bartek świetne zdjęcia a na nich piękne bolenie - Gratuluję. Też przez kilka godzin ćwiczyłem Odrę, ale chyba umiejętności, dobrej znajomości wody i odrobiny szczęścia zabrakło... niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Dzięki panowie za miłe komentarze. Darku, piękne rapy na ładnych fotkach-gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlip Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Gratulacje, piękne bolki!Prezentuję największego z otwarcia sezonuPrzynęta- Ukleja RHStatyw-drzewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Dzięki Patryku . Ze zdjęciami miałem problem, gdyż jak to bywa po dłuższej przerwie baterie w pilocie siadły , podpięcia do statywu nie zabrałem więc zdjęcia z samowyzwalacza. Ważne że bolenie współpracowały choć były niewidoczne. Gratulacje Filipie, za 2 tygodnie razem je pomęczymy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 @Siwypike , @fajlip Piękne bolenie,moje gratulacje. Dobre rozpoczęcie sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlip Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 @Siwypike, myślę że nawet trochę wcześniej się uda Dzięki za gratki, wzajemnie gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Dziś testowałem nową szpadę. Animowałem parę przynęt i oszukałem 5 ryb które brały bardzo agresywnie. Puściłem też dwie ryby jedna zaraz po braniu druga po forsownym holu na dużym przelewie. Zero oznak żerowania na powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) Gratulacje koledzy My też troche porapowaliśmy Większość na łomżyńskiego, jedna rybka na thrilla i jedna na hermesa. Większość bolków tego rozmiaru. Oprócz średniaków dwie fajne rapy Edytowane 2 Maja 2013 przez DAWIDspinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba77 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 ..łódka przetestowana, sezon otwarty..Jeden z kilku - prym wiodły wobler i ukleja RH oraz shadka dellalande... Uploaded with ImageShack.us Jakiej wielkości ta ukleja RH ? Piękny Bolek - gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Jakiej wielkości ta ukleja RH ? Piękny Bolek - gratulacje !12cm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Patryk,Tasiek i inni łowcy piękne bolki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Wow, wszyscy piękne bolenie, pozazdrościć tylko, u mnie ledwo minimum, klasycznie na spirita, więc wszystko bez zmian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi