Gandalfwhite Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Wow, wszyscy piękne bolenie, pozazdrościć tylko, u mnie ledwo minimum, klasycznie na spirita, więc wszystko bez zmianGraty ziomuś. Widzę że wiosna w pełni bo i starzy znajomi się budzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Wow, wszyscy piękne bolenie, pozazdrościć tylko, u mnie ledwo minimum, klasycznie na spirita, więc wszystko bez zmianŁadny bolek kolory jak u srebrniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Takie rybska bierom panie, a ja na szkoleniu jak na złość ! Idę płakać w kąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 To i ja coś wrzucę 70+ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) Witam to mój pierwszy wpis także wszystkich pozdrawiam!Mimo że rybki na powierzchni nic sie nie chlapały tou mnie zameldowały się dwa bolki jeden 50 a drugi 70(bez foty) ale nowy kijek przetestowany. Gratuluję ryby - rozumiem radość płynącą z jej przechytrzenia, ale mamy tu regulamin i Twoja ryba niestety go niespełnia... Edytowane 4 Maja 2013 przez mifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Witam,Mój bolek, który dał mi mocno popalić 1maja Coś w okolicach 80cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Gratuluje gaDza !!!!! Zajebisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Witam,Mój bolek, który dał mi mocno popalić 1maja Coś w okolicach 80cm. WP_000235(1).jpg Podbierak to chyba za mały. Co chciał zakąsić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Ładnie połowiliście Pany, GRATULACJE zbiorowe dla wszystkich Mi udało się wyskoczyć tylko 1maja, z 4 branek dał się wyholować tylko 1, trochę poniżej minimum, jak to często bywa ten największy po odjeździe na środek rzeki spadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Witam,Mój bolek, który dał mi mocno popalić 1maja Coś w okolicach 80cm. Piękna ryba.Ja jeszcze nie byłem w tym roku na boleniach,ale mam nadzieję,że niedługo uda mi się to nadrobić.Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Witam,Mój bolek, który dał mi mocno popalić 1maja Coś w okolicach 80cm. WP_000235(1).jpg Najs łan Gratulejszyn wszystkim co połowili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 No @gaDza,konkretny Aspius.Moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Pięknie, pięknie, pięknie. Miło widzieć znajome twarze. Gratulacje dla wszystkich, którzy połowili! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) Ja też się dołączę do gratulacji dla wszystkich łowców.Mnie nie dane było rozpocząć sezonu boleniami, byłem na zawodach "kleniowych" Patu - przepiękna fotka pięknej ryby, fajnie się takie zdjęcia ogląda - o to chodzi na jb.pl Ziom - Twoja rybka faktycznie jest ślicznie srebrna i do tego te czerwone płetwy środkowoodrzańskich rybek gaDza - ależ Twoje rybsko ma kark/czoło, prawdziwy kloc !! i też czerwone płetwy Ciekawe skąd się to bierze, że jedne je mają (czerwone płetwy), a inne z innych rejonów Polski już niekoniecznie... Reszcie Kolegów również gratuluję. Slavobeer Edytowane 4 Maja 2013 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Hybryda Panie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Jak przystało 1-go maja - zaraz po pochodzie na rybki;) Uploaded with ImageShack.usNo i zaczęło się . Takie rapy to czysta przyjemność .Jestem gotowy i niebawem atak na odrę pozdrawiam Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Początek sezonu udany. Kilka ryb na koncie. Z przynęt prym wiodą woblery RH. Szczególnie nowy RH85 właściwie podany ma duży potencjał.Sprzęt CTS Elite do 1oz, TPMg4000. Pozdrawiam Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Jezu Krzychu. Wody po horyzont. Bolków na morzu szukałeś? Ten niżej, to chyba no Twojego woba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary.Łoskot Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) To jest chyba pierwsza edycja RH. Sam mam taki i jest tak samo uszkodzony jak ten ze zdjęcia. (czyt. uszkodzony przód o kamienie)Żeby nie było off top nadmienię, że na Wiśle w moich okolicach kompletna cisza. Zero oznak żerowania na powierzchni. Głębiej też kiszka. Edytowane 4 Maja 2013 przez Cezary.Łoskot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Cezary nie tylko u ciebie, ja na trzy wyjścia w Warszawie widziałem tylko jednego bolka i zaliczyłem jeden nieudany hol ( pierwszego maja ) od tej pory woda jest jak martwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Dokładnie, to pierwszy RH. Następne siadały na nową wersję. Popper u nas na południu jeziora są spore:) Grunt to wiedzieć gdzie szukać ryb.A w morzu...hmm rybacy czasem łapią w siaty bolki przekraczające 10kg i metr długości. Tylko, że złowienie takiej ryby na wędkę to byłby czysty przypadek.Co nie znaczy, że jak bym mieszkał nad morzem to bym nie próbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Wrocław łowi, nie tylko Szczecin.., czy gdzieś tam... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) Dziś zabrałem młodego adepta i pokazałem parę sztuczek. Na wyniki długo nie trzeba było czekać. Prym wiodły przynęty RH i własne wyroby. Młody rąbnął pierwszego bolka w życiu na 72 cm. a zaciesz mu zostanie do wieczora. Jutro może namówię swoja dziewczynę Edytowane 6 Maja 2013 przez Forecast 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Niezłe boleczki, pogratulować połowów. TY cieszysz a bolek ma smutną minę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Jezu Krzychu. Wody po horyzont. Bolków na morzu szukałeś? Ten niżej, to chyba no Twojego woba?Ale jak się zamaskował na 2-j fotce, jak Don Corleone .U mnie tłukł jeden bolec na woprówce ale nie miałem sprzętu na niego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi