Skocz do zawartości

BOLENIE 2013

Tomus

Rekomendowane odpowiedzi

Kolega Dagon ma rację 100%,zdarza się zapiąć tak rybę szczególnie bolka i to jeszcze przy tzw.speedzie,ale robienie foty tak zakolczykowanej rybie to już inna sprawa.Powinno się wypiąć i najszybciej wypuścić i tylko tyle.Żadna filozofia ,a ryba ma większe szanse dojścia do siebie-pozdrawiam.

Zdjęcie z rybskiem nic złego, przeciwnie wręcz. Choć dobre zdjęcie, szczególnie samemu cyknięte, trudna sprawa. O wielu niuansach pamiętać trzeba.

Ryba jak i człek. Z reguły któryś profil będzie miała korzystniejszy dla oka kamery.... ;)

Pozdrówka

Kamil

Moi drodzy,

Jak dotąd się tylko przyglądałem na forum, ale po tych postach to muszę napisać. Każdy kto łowi rapy wie, że często się zapinają tak jak Jackowi (@wobek). Facet pokazał realne zdjęcia, i się zaczęło. Proponuję skupić się na rybach i łowieniu. A nie na dyskusji gdzie się rapa zahaczyła - na co nie mamy wpływu.

Ja kłaniam się łowcy (osobiście znam) i pozdrawiam. Szacun wiedzy i umiejętnościom.

Proponuję skończyć bezsensowną dyskusję i jeszcze raz gratuluję  pięknych ryb, które tak czy inaczej wróciły do Wisełki. Jak znam życie to zaraz Jacek pokaże kolejne zdjęcie (które już dostałem:)))) i wszyscy znów będziemy podziwiać turbo Bolka.

Edytowane przez marcinspol

Witam,myślę że o zdjęciu bolenia czy ma oko czy nie chyba nie ma co kruszyć kopii,niestety wędkarstwo to polowanie na zwierzę tylko się troszkę inaczej nazywa. Myślę że gdzie drwa rąbią to coś tam z reguły leci i myślę że kolega nie zachaczył ryby w ten sposób celowo.Powinniśmy sobie dać na luz i nie zakładać jakiś złych intencji.Ryba nie jest zmaltretowana czy jak to się niestety czasami widzi na fotach / nie na tym forum / pokrwawiona.