Tomus Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Taki o boluś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinspol Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 (edytowane) ziom7 - Wcale nie jestem wybredny. Zapewniam Cię też, że cieszy mnie każdy bolek i każdy wraca do wody. Zresztą każda raba wraca do wody.Uważam jednak, że duży bolek to 70+ i tyle - zresztą pogratulowałem łowcy. Właśnie ruszam nad wodę i mam nadzieję, że będę mógł zamieścić jakieś zdjęcie. Edytowane 7 Maja 2013 przez marcinspol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Wszystkim naturalnie gratuluję,ale tak się się zastanawiam które ze zdjęć maluchów jest tak super, i och, i ach, żeby .............mogło pominąć regulaminowe 65cm? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 żeby nie było to mój 65 ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Dziś tylko dwa brania i dwa bolki... jeden 66 a drugi prawie identyczny Oczywiście na moje wobki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 od początku sezony same kabany, gratuluję wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Tomusładne bolenie łowisz i regularnie do tego.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Tylko te wyprostowane ręce psuja efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) Tylko te wyprostowane ręce psuja efekt A tam psują. Poza tym, samowyzwalacz jest krótki i zdarza się nie zdążyć cofnąć rąk od aparatu bliżej siebie Edytowane 8 Maja 2013 przez krzychun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 To trzeba ustawić dłuższy czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Gratulacje dla wszystkich łowców pięknych Rapek, a to mój pierwszy tegoroczny z 1-go Maja , nie mierzony więc jesli mod stwierdzi, że za mały to usunie.Rzeka Wisła, kijek CDRBR299ML zbrojony przez Piotrka Matusiaka, woblerek piątka Matusiaka, Kołowrotek Stella 4000SFE, żyłka 18 HM. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Tylko te wyprostowane ręce psuja efekt ..i dłonie jak u Goliata...ja mały nie jestem a 70taka nie ogarnę łapskiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ..i dłonie jak u Goliata...ja mały nie jestem a 70taka nie ogarnę łapskiem ...ten na drugim foto miał 66 tak jak pisałem a pierwszy praktycznie takie sam. Mój kciuk znajduje się poniżej garba którego posiadają bolki =)Patu... wiadomo że każda ryba jest inna jedna szczuplejsza a dłuższa druga grubsza, wyższa a krótsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Tomuś nie tłumacz się, na tym forum są tacy, którzy zazdroszczą innym i zawsze coś skrytykują, bo sami nie maja takich efektów. Zacznijcie jeździć na ryby Panowie, to może dorównacie Tomusiowi - on na łowisku jest codziennie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ...loozik Tomus, nie podważam Twojego pomiaru...Połamania na 80+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) Spooko Patu... Może co niektóre moje ryby mieszczą się ledwo w jerkbaitowym wymiarze. Ale uważam że Foto można wstawić by nacieszyć oko i motywować Kolegów do wypraw na te piękne ryby Jesli chodzi o 80+ to dzięki i wzajemnie !! Edytowane 8 Maja 2013 przez Tomus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ..każda rapa cieszy, jak dobra fota oko...pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Tomuś nie tłumacz się, na tym forum są tacy, którzy zazdroszczą innym i zawsze coś skrytykują, bo sami nie maja takich efektów. Zacznijcie jeździć na ryby Panowie, to może dorównacie Tomusiowi - on na łowisku jest codziennie!!!Ciekawi mnie,czy kolega miał na myśli Patu,bo akurat on boleni to chyba nie musi zazdrościć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Ja wczoraj zaliczyłem najgorszą wtopę od kiedy pamiętam. Wypłynąłem na jezioro. Totalna lipa. Czekałem aż się ruszą. Że się ruszyły to raczej nie powiem-pokazało się kilka. Jednego przerzuciłem w tempo. Atomowe uderzenie i luz-strzeliła plećka . Dobrze, że kotwice pozaginane to się mojego ulubionego woba pozbędzie. Czekałem do wieczora i nagle wylazły w innym miejscu. W tym momencie siadł mi silnik(elektryczny). Nie mogłem się dostać do ryb bo łódka pożyczona wioseł niet. Bolki skończyły bić a ja kilometr dymałem wiosłując na dziobie deklem od pudełka z przynętami. Dobrze, że była flauta bo jak by mnie zniosło na drugą stronę zbiornika to bym się w domu mógł rano znaleźć.Ale się odegram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 (edytowane) Tomus,- mój wpis o przesadnie wyprostowanych rękach nie miał żadnego jadu w sobie!!!!Po prostu zwróciłem uwagę byś przez tzw 'czeski błąd' nie umniejszał swojego sukcesu w oczach kolegów,- być może zazdrosnych kolegów, bo jak wiadomo tylko zazdrość jest bezinteresowna szczególnie w PL Ja Ci tylko tego zazdroszczę, że jesteś codziennie na rybach, poza tym niczego a szczególnie boleni, które łowiłem notabene takie same w Polsce czyli z rzadka powyżej 80cm. Tu gdzie teraz łowię 80-ki nie są rzadkością a 70-ki zwykłą normą bez specjalnych podchodów. Raczej rzadkością jest wbicie się w stado ryb 50-60cm ale też się zdarza co może wynikać oczywiście z tego iż wybieram starannie miejsca w których bywają raczej większe ryby, zazwyczaj pomijając główki.... Edytowane 9 Maja 2013 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Krisu mimo silnika zawsze mam wiosła w łódce .No to faktycznie paskudny dzionek miałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Krisu, miałeś szczęście ze nie dmuchalo. Choć silnik niemal nowy, wiosła u mnie zawsze są na jednostce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 U mnie też. Tak jak mówiłem łódka pożyczona. Jak by dmuchało to bym sobie posiedział w krzakach z komarami do rana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Oj tam dramatyzujesz poprostu jakby wiało szubciej byś deklem machał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozilla Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 a ja kilometr dymałem wiosłując na dziobie deklem od pudełka z przynętami. Dobrze, że była flauta bo jak by mnie zniosło na drugą stronę zbiornika to bym się w domu mógł rano znaleźć.Ale się odegram Tak z ciekawości ile czasu to Cię kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi