Forecast Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Dziś dzień konia. 3 godzinny desant zaowocował takimi rapami. wszystkich nie pstrykałem bo nie było na to czasu. Tak samo jak szybko zaczęły szał tak zaprzestały. Miałem jeszcze dużego bolesława ale zdemolował mnie i się spią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Forecast następna dwudniówa na twoich rewirach a nie u mnie Pogratulować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 ..człowiek ledwo raz w tygodniu wyrwie się na ryby, a tu taki robi sobie codziennie 3 godzinne desanciki...szczęściarz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) To i tak masz dobrze.U mnie choćbyś się codziennie wyrywał to woda w Wiśle jak na Nilu.Syf total,kawa z mlekiem i to z dużą domieszką,stan to zaraz będzie alarmowy.Super sezon się zapowiada w Małopolskim zasranym. Edytowane 14 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) Bolenie z początku sezonu z rzeki Pisa Edytowane 14 Maja 2013 przez maciek17_mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Muszę odhaczyć ten wątek bo szkoda nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Tomy...łączę się w bólu. W kujpom Wisły od groma, dojść ni cholery, nie mówiąc o łowieniu... :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 To ja też wrzucę z początku sezonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 A zadowolony jesteś jak nie wiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabol Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Tomasz ty nie wrzucaj tych starych bo niedługo zrobisz z tego wątku praktycznie swój autorski lepiej jakieś modły szamańskie czy coś odpraw żebyś mógł świeżutkie foty wrzucać z jeszcze większymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Bolenie z początku sezonu z rzeki Pisa Graty Maciek,10lb. daje sobie radę z takimi rapami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Kijek daję rade bardzo dobrze;) I jeszcze raz dzięki Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 To i tak masz dobrze.U mnie choćbyś się codziennie wyrywał to woda w Wiśle jak na Nilu.Syf total,kawa z mlekiem i to z dużą domieszką,stan to zaraz będzie alarmowy.Super sezon się zapowiada w Małopolskim zasranym.Na podkarpaciu to samo mało człowieka szlag nie trafi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) Mój nowy PB - 77 cm.Sprzętowo: Fenwick HMX 9'0"3/8-1oz , Penn Sargus 4000 , pletka 10 lb i Hermes na agrafce. Edytowane 15 Maja 2013 przez pieczywko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 77cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 uuuuu ale bolek gratuluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 77cm ale piękna rybka gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Posypały się kabany, graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Gratuluję łowcom.Jak widać jedna 77-ka do drugiej nie podobna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Daniel, Twój to się z jakimś karpikiem genami wymienił . Gratuluję łowcom pięknych torped. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Daniel, Twój to się z jakimś karpikiem genami wymienił . Bolek to z karpiowatych przecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) Edytowane 15 Maja 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROKERS Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 77cm Bolen.jpgBolen 9.jpgpiękne rapsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 A ja mam takie pytanie jak u was z bolkami chlapią ostro czy raczej słabo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Daniel, fajny bolo. Pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi