Slavobeer Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 I ja dołączam się do gratulacji dla Rafała - @Mifka za takie piękne rapy.No i świetny opis.O to właśnie chodzi na tym forum, takie relacje świetnie się czyta. Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Brawo Mifek!Piękny połów.Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Witam serdecznie.Jestem spinningistą z Warszawy, do pasji wracam po dziesięcioletniej przerwie. Czy ktoś mi szybko poradzi gdzie lepiej za boleniem po praskiej stronie:1) w górę od pomp przy Siekierkowskim aż do główek na wysokości EC. Siekierki2) okolice mostu Grota od kanału żerańskiego do m. Gdańskiego I najważniejsze gratuluję pięknych ryb:) Witaj, Na szybko nie da się poradzić, Wisła jak kobieta zmienną jest.Musisz pochodzić i wybadać co w wodzie piszczy, ja miałem swoje pewne miejscówki na Pradze które w tym roku okazały się porażką Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Mam na myśli "lakierki" no też mi się spodobały... takie "troszkę" indiańskie mokasyny... ps...piękne ryby mifek (fotorelacja także) szczere gratulacje... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Koszula.. - jak najbardziej.., ale po rosie - to tylko boso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Tak boso i taki młody chłopak to powinien jeszcze pląsać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glider Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Ja właśnie wróciłem z nad Wisły, byłem przed siekierkowskim. Dla boleni 1:0, spadł mi nieduży po pobiciu przy samym brzegu, oprócz tego jeden okoń A i radzę zabierać dobry odstraszacz na komary ja nie zabrałem i po paru rzutach uciekałem do domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Tak boso i taki młody chłopak to powinien jeszcze pląsać.niczym rusałka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 To i ja dorzucę się z Bolusiem. Wczorajszy dunajcowy grubasek. Szkoda, że zdjęcie nie odzwierciedla jego długości, akurat musiał machnąć do tyłu ogonem. Ale za to patrząc na jego masę można być spokojnym o zdrowie dunajcowych Bolków. Rybka wzięła na mojego woblerka Hiciorka 5,5cm. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Ale spasiony, gratulacje, piękny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 ło - ale maciora:) po ogonie widać co to za kaban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 ..piękny i odpasiony.Czyżby uciekinier ze stojącej???Gratuluję!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 (edytowane) Piekna RYBA!85 cm...Szczere gratulacje. Pozdrawiam Guzu Edytowane 16 Maja 2013 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Prawdziwie piękna ryba. Nie jakiś śledź, tylko mięśniak. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 (edytowane) Fajne bolusie Rafał Miło było pooglądać jak się z nimi mocujesz Edytowane 16 Maja 2013 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Podobny z kształtu do tych z Różnowa. Piękna ryba Janusz wygląda jakby się nie zdążyła wytrzeć lub miała dopiero zamiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Bo to jest ryba z Rożnowa.Początkiem kwietnia wchodzą na tarło do Dunajca ,po tarle jeszcze pasą się z miesiąc w rzece i wracają z powrotem do zalewu.Zostają na lato tylko małe rybki 50-60 cm.Widzialem tarło boleni 12 kwietnia.Ta może była zbyt wybredna w wyborze partnerów i została z ikrą .Możliwe też że po prostu genetycznie ma tendencje do obżarstwa.Liczę że złowię ją w przyszłym roku a to już może ocierać się o mój rekord. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Piękne Bolenie łapiecie panowie, aż miło patrzeć!, u mnie Dunaj wysoki i brązowy cieżko zlokalizować bolenie, ale czekam na dobry stan wody i uderzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 To i ja dorzucę się z Bolusiem. Wczorajszy dunajcowy grubasek. Szkoda, że zdjęcie nie odzwierciedla jego długości, akurat musiał machnąć do tyłu ogonem. Ale za to patrząc na jego masę można być spokojnym o zdrowie dunajcowych Bolków. Rybka wzięła na mojego woblerka Hiciorka 5,5cm. P5150458.JPGW sobotę jedziemy nad Rożnów-tak się akurat złożyło. Dzięki za info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Bo to jest ryba z Rożnowa.Początkiem kwietnia wchodzą na tarło do Dunajca ,po tarle jeszcze pasą się z miesiąc w rzece i wracają z powrotem do zalewu.Zostają na lato tylko małe rybki 50-60 cm.Widzialem tarło boleni 12 kwietnia.Ta może była zbyt wybredna w wyborze partnerów i została z ikrą .Możliwe też że po prostu genetycznie ma tendencje do obżarstwa.Liczę że złowię ją w przyszłym roku a to już może ocierać się o mój rekord. ..czyli 3 cyfrówka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Cos male te dzisiejsze. Chyba trzeba poczekac ze 2 lata az osiagna wymiar do pokazywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) w sumie i tak ale chociaż zabawę miałem jednak fajnie by było gdyby były większe Edytowane 17 Maja 2013 przez Tomala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) nie "normalne" wczoraj miałem 4 podobnych wielkościpo prostu takie były i tyle i tak wszystkie wracały więc nie wiem w czym problem :?nie wiem czemu mój post znikną bo wszystkie miały wymiar ale ,nie ma się co tym przejmować jutro złowię większego Edytowane 17 Maja 2013 przez Tomala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Jaki wymiar? Czytałeś może regulamin odnośnie zamieszczania zdjęć na JB? Jak nie to polecam i miłej lektury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) a teraz rozumiem faktycznie przeoczyłem, żaden z nich nie miał 65 cm w takim razie przepraszam za zamieszanie Edytowane 17 Maja 2013 przez Tomala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi