Skocz do zawartości

BOLENIE 2013

Tomus

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiejszy 30 minutowy wypad i 70ka uderza niefortunnie w fantoma... otóż zapięła się za grzbiet i poszła w nurt. Po 7 minutach dałem jej radę i już pływa dalej... mam nadzieję że się wyliże

post-50649-0-06645400-1368900217_thumb.jpg

post-50649-0-23393100-1368900224_thumb.jpg

Edytowane przez gutekjelonki

Tomus sorry ale on nie ma 68 , lowie duzo boleni , wiem jakie triki sa ze zdjeciami ale wyglada mi ta rapa na 58cm

Czy miał 58 , 68 czy 98 cm. to nie ma znaczenia. ktoś wstawia fajne zdjecie i chce się podzielić z innymi fotką, a @erixon Ty go karcisz?? Nieładnie :wacko:

Edytowane przez spayol

Nikogo nie karce , poprostu wiem jak wyglada 68cm , widzialem wczesniejsze foty Tomusa i nie mam zadnych zastrzezen co do dlugosci ryby. Porownaj mojego ROWNE 68cm , po palcach widac ze roznica jest kolosalna. (nie pelne wzgiecie rak)

http://s6.ifotos.pl/img/P1080347J_nrnehpe.JPG

Edytowane przez erixon

Czy miał 58 , 68 czy 98 cm. to nie ma znaczenia. ktoś wstawia fajne zdjecie i chce się podzielić z innymi fotką, a @erixon Ty go karcisz?? Nieładnie :wacko:

otóż to czy miał np 58cm ma duże znaczenie,szczególnie w tym wątku,http://jerkbait.pl/topic/3139-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ (to tak poza konkursem)..pzdr

otóż to czy miał np 58cm ma duże znaczenie,szczególnie w tym wątku,http://jerkbait.pl/topic/3139-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ (to tak poza konkursem)..pzdr

Skoro o regulaminie mowa:

4. W przypadku zauważenia niezgodności z niniejszym regulaminem nie robimy dochodzeń na własną rękę - zgłaszamy swoje wątpliwości do moderatora.

Edytowane przez popper

To i ja dorzucę się  z Bolusiem. Wczorajszy dunajcowy grubasek. Szkoda, że zdjęcie nie odzwierciedla jego długości, akurat musiał machnąć do tyłu ogonem. Ale za to patrząc na jego masę można być spokojnym o zdrowie dunajcowych Bolków.

Rybka wzięła na mojego woblerka Hiciorka 5,5cm.  

attachicon.gifP5150458.JPG

Piękny grubas gratuluję Janusz. Dziękuję tez za wspólne wyprawy. Widziałem jakie brzany na żyłkę 0.16  łowisz i  szczerze podziwiam.

Dzisiaj na Wisełce koło Szczurowej złowiłem 1 ok.65cm na twojego woblerka i 1 wielka ryba wysnuła z 80m żyłki i urwała może sum...taki pech.

Na Wiśle podobnie na wiosnę jest duża szansa na grubego bolenia na niektórych przelewach i przy główkach, potem tego grubego jest trudniej znależć.

Pozdrawiam Jerzy.

W końcu udało się odczarować rapy i dzisiaj zameldowała się pierwsza w tym sezonie na brzegu. Rybka skromna ok. 60 cm wiec obyło sie bez niepotrzebnego męczenia jej fotkami. Szybko odzyskała wolność. Branie na wobler RH85 prowadzony dość wolno z częstymi podszarpywaniami. Czaiła się za kępą darni przy burcie. Odwiedziłem całkiem nowy odcinek Wisły, który pozytywnie mnie zaskoczył. Powalone drzewa, urozmaicone dno. Plusem jest powoli czyszcząca się woda, która nie przypomina już kawy z mlekiem. Wszędzie widac ślady aktywności bobrów pomagajacych rzece uporać się z przybrzeżnumi wierzdami. Woda powoli opada widać pierwsze ataki na powierzchni. Wierzę, że może być już tylko lepiej.

Byliśmy z Wolfem na rybkach.......Takie tam rapulki coś koło forumowego wymiaru, nie mierzone bo za małe. Fotowane na szybko i pływają dalej.    

Wstawiam poprawionego posta coś mam problem ze zdjęciami po jakimś czasie są niewidoczne na forum. Wstawiam przez program imashshack może ktoś doradzi jak temu zapobiec?                                                                                                             

Skoro nie mierzone bo za małe - więc skasowałem - odsyłam do Zasad umieszczania zdjęć

PZDR

Zanderix