gutekjelonki Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Mój rekordzik czyli dzisiejsza 70ka na "Bolesława" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) Gratuluję wszystkim ładnych boleni !!!A to moje 68cm(test nowo zrobionych woblerków) Edytowane 18 Maja 2013 przez Tomus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Dziś chciałem połazić za bolkiem ale niestety Odra pod Zieloną wystąpiła z brzegów i trzeba było się zawijać nahałzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) Dzisiejszy 30 minutowy wypad i 70ka uderza niefortunnie w fantoma... otóż zapięła się za grzbiet i poszła w nurt. Po 7 minutach dałem jej radę i już pływa dalej... mam nadzieję że się wyliże Edytowane 18 Maja 2013 przez gutekjelonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) Tomus sorry ale on nie ma 68 , lowie duzo boleni , wiem jakie triki sa ze zdjeciami ale wyglada mi ta rapa na 58cm Edytowane 18 Maja 2013 przez erixon 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Tomus sorry ale on nie ma 68 , lowie duzo boleni , wiem jakie triki sa ze zdjeciami ale wyglada mi ta rapa na 58cm akurat tak sie składa że mierzyłem tego bolka i miał 68 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spayol Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) Tomus sorry ale on nie ma 68 , lowie duzo boleni , wiem jakie triki sa ze zdjeciami ale wyglada mi ta rapa na 58cm Czy miał 58 , 68 czy 98 cm. to nie ma znaczenia. ktoś wstawia fajne zdjecie i chce się podzielić z innymi fotką, a @erixon Ty go karcisz?? Nieładnie Edytowane 18 Maja 2013 przez spayol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) Nikogo nie karce , poprostu wiem jak wyglada 68cm , widzialem wczesniejsze foty Tomusa i nie mam zadnych zastrzezen co do dlugosci ryby. Porownaj mojego ROWNE 68cm , po palcach widac ze roznica jest kolosalna. (nie pelne wzgiecie rak) http://s6.ifotos.pl/img/P1080347J_nrnehpe.JPG Edytowane 18 Maja 2013 przez erixon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 A po co, to "dochodzenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Czy miał 58 , 68 czy 98 cm. to nie ma znaczenia. ktoś wstawia fajne zdjecie i chce się podzielić z innymi fotką, a @erixon Ty go karcisz?? Nieładnie otóż to czy miał np 58cm ma duże znaczenie,szczególnie w tym wątku,http://jerkbait.pl/topic/3139-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ (to tak poza konkursem)..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) otóż to czy miał np 58cm ma duże znaczenie,szczególnie w tym wątku,http://jerkbait.pl/topic/3139-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ (to tak poza konkursem)..pzdrSkoro o regulaminie mowa:4. W przypadku zauważenia niezgodności z niniejszym regulaminem nie robimy dochodzeń na własną rękę - zgłaszamy swoje wątpliwości do moderatora. Edytowane 18 Maja 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Serio mierzycie każdego bolenia jakiego złowicie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Skoro o regulaminie mowa:Panie Waldku,z mojej strony to nie dochodzenie,tylko odpowiedź na post kolegi... pozdrawiam i oczywiście bez urazy...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Skoro o regulaminie mowa:Dzięki Waldek za pomoc.Panowie proszę skończyć dochodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 @Erikson,bez urazy,ale grzejesz ośkę takimi dochodzeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Spokój mi tu wracamy do bolków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 To i ja dorzucę się z Bolusiem. Wczorajszy dunajcowy grubasek. Szkoda, że zdjęcie nie odzwierciedla jego długości, akurat musiał machnąć do tyłu ogonem. Ale za to patrząc na jego masę można być spokojnym o zdrowie dunajcowych Bolków. Rybka wzięła na mojego woblerka Hiciorka 5,5cm. P5150458.JPGPiękny grubas gratuluję Janusz. Dziękuję tez za wspólne wyprawy. Widziałem jakie brzany na żyłkę 0.16 łowisz i szczerze podziwiam.Dzisiaj na Wisełce koło Szczurowej złowiłem 1 ok.65cm na twojego woblerka i 1 wielka ryba wysnuła z 80m żyłki i urwała może sum...taki pech.Na Wiśle podobnie na wiosnę jest duża szansa na grubego bolenia na niektórych przelewach i przy główkach, potem tego grubego jest trudniej znależć.Pozdrawiam Jerzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 (edytowane) Dzisiejszy godzinny wypad zaowocował 2 wymiarowymi rapkami , 64 i 62królował Raptor Tomy-ego!!!! Edytowane 19 Maja 2013 przez Zanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Byliśmy z Wolfem na rybkach.......Takie tam rapulki coś koło forumowego wymiaru, nie mierzone bo za małe. Fotowane na szybko i pływają dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 To i ja wepchnę dzisiejszego swojego 70+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 gratuluję wow , wygląda na 80 plus, piękna rapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary.Łoskot Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 W końcu udało się odczarować rapy i dzisiaj zameldowała się pierwsza w tym sezonie na brzegu. Rybka skromna ok. 60 cm wiec obyło sie bez niepotrzebnego męczenia jej fotkami. Szybko odzyskała wolność. Branie na wobler RH85 prowadzony dość wolno z częstymi podszarpywaniami. Czaiła się za kępą darni przy burcie. Odwiedziłem całkiem nowy odcinek Wisły, który pozytywnie mnie zaskoczył. Powalone drzewa, urozmaicone dno. Plusem jest powoli czyszcząca się woda, która nie przypomina już kawy z mlekiem. Wszędzie widac ślady aktywności bobrów pomagajacych rzece uporać się z przybrzeżnumi wierzdami. Woda powoli opada widać pierwsze ataki na powierzchni. Wierzę, że może być już tylko lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Dzisiejszy poranny.Na mojego wobka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Byliśmy z Wolfem na rybkach.......Takie tam rapulki coś koło forumowego wymiaru, nie mierzone bo za małe. Fotowane na szybko i pływają dalej. Wstawiam poprawionego posta coś mam problem ze zdjęciami po jakimś czasie są niewidoczne na forum. Wstawiam przez program imashshack może ktoś doradzi jak temu zapobiec? Skoro nie mierzone bo za małe - więc skasowałem - odsyłam do Zasad umieszczania zdjęćPZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Moje zdjęcia wszędzie są widoczne a tylko tutaj zniknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi