fajlip Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Dzięki. Osobiście wolę wysoką wodę, ale to chyba kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ładnie Filip, gratulacje. Ja wczoraj trafiłem jednego, jakoś pod forumowy wymiar, ale bez fotki. No i najlepiej jakby woda została taka jak teraz, mi idealnie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) Jeden z większych z dzisiejszego rekonesansu Sprzętowo: Robinson diaflex 2.7m 10-40g plus Daiwa Exceler 3000,żyła 0.22 a na końcu "Basuński bezsterowiec" Edytowane 23 Maja 2013 przez Tomek1988 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Łaaadnie się dzieje Basuńczyki łowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlip Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 @Maciek25, ten ma fabrycznie 18g. Kupiłem kilka takich w zeszłym sezonie, teraz już nie mogę takich dostać... a został mi jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ja w Hermesach 12g kotwiczki owijam dodatkowo lametą ołowianą, w ten sposób wychodzi ok 18g i działa dobrze. Nawet nie wiedziałem że jest/była też wersja 18g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorzala Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Efekt wczorajszego czesania dna to kilka ładnych rapek. Najwiekszą złowił kolega, były fan małych przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) Gratki ładnych rybek gorzala i dla kumpla też.Ostatnio przeprosiłem gumki RH ale zamiast bolków zandery się wieszały (w połowie wody).Kilka odprowadzeń na chlapaki jedno branko niezapięte. Wiatr strasznie przeszkadzał w łowieniu. Edytowane 25 Maja 2013 przez strzalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Gratulacje dla wszystkich łowców . Filipie ustaw się 60m niżej a powinieneś dostać większe. Dla mnie miejsce które Tobie nie przyniosło brań boleni jest najbardziej atrakcyjne więc próbuj dalej Połamania i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorzala Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Ostatnio przeprosiłem gumki RH ale zamiast bolków zandery się wieszały (w połowie wody).Kilka odprowadzeń na chlapaki jedno branko niezapięte. Wiatr strasznie przeszkadzał w łowieniu.Jak zobaczyłem pierwszy raz RH12 to myślałem, że się producent pomylił i zamiast na suma poleca na bolenia. Poszedłem nad wodę rzuciłem parę razy i siadł mi sum nie do zatrzymania Przynęta chyba na wszystko bo widziałem i niezłego zębacza złowionego na RH10. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Tak jest, dokładnie jak piszesz, przynęta na wszystko a uniwersalna RH 10 to chyba moja ulubiona przynęta z całej palety przynęt Roberta.Jeszcze tylko tego piekielnego ołówka nie rozgryzłem, ale też i przy tak marnym żerowaniu bolenia jakie mamy w tym roku na Wiśle w Warszawie z każda inną przynętą jest problem, trzeba się nagimnastykować okrutnie by coś tam ułowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Dziś na granicznym Bugu też RH rządziło. Było też parę innych ryb które może by nie były do mierzenia mikrometrem Kolega który robił zdjęcia chwilę później siłował się z sumem lecz przegrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Tez odkrywam potecjal tej przynety...nie mam kija ktory ogarnie RH12 a w niej czuje MOC.Piekne Rapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Wrzucę rybki z mojego dzikiego Wieprza. Przynęty własna produkcja. Jak widać rybki je polubiły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary.Łoskot Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 @ Czoper fajne rybki. Może coś więcej na temat połowu tj. opiszesz miejsce gdzie stały, jak podałeś i poprowadziłeś przynętę. Dominował express czy może stały głębiej. Przyznam, że każda informacja byłaby miło odebrana i pomogła mi jak i innym aby skuteczniej się do nich dobrać. U mnie na razie same krótkie do 60cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Jeden z nich był namierzony po tym jak uderzył w stado uklei , które zgromadziły się tuż za malutkim odkosem na zakręciei rzeki- zdjęty w 2-3 rzucie..agresywnie polował więc było łatwo Drugi w ogóle nie ujawniał swojej obecności, stał odrobinkę głębiej w miejscu o podobnym charakterze... Trzeba znać swoją rzekę to będzie łatwiej...Wieprz jest specyficzna rzęką, dla cierpliwych...Tempo prowadzenia średnio-szybkie z przystankami..Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciec131 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Gratyy Czoper Tym bardziej ze na swoje wobki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorzala Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Forecast, pokaż jakieś normalne zdjęcie ryby na rękach bo nie widać, że to piękne rapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 widać, widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Moja zalewowa 70tka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Ładna rapka, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Moja zalewowa 70tka.Ze stojącej wody to już naprawdę jest . Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 (edytowane) Moja zalewowa 70tka.bolen70.JPG Gratulacje podejżewam że uderzył na miernika panie T.M :-) Edytowane 28 Maja 2013 przez marianosum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Bużańskie krzaki dziś nie było kumpla i pozostał samowyzwalacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Jak znam Tomka, to wolałby go nie złowić, niż złowić na coś innego. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi