Miro 85 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Wobek miał 3cm i był uzbrojony w jedna kotwe 14, to nie miał wiekszego problemuKij boleniowy już uzbrojony i czeka na kolejną wyprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Stał sobie w nurcie szybko podskoczyłem i złapałem go za ogon,co by go wobkiem nie kaleczyć,nawet się nie zorientował jak dostał fotkę,w czasie fotki chyba też już polował czy cuś,bo taki miał wzrok wpatrzony w nurt 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 A ja co roku tyle wydaje kasy na sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKor Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Cześć Wszystkim, Warciańskie 75centów, pozdrawiam. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Te z Warty to kwintesencja bolka, szczególnie jak ma 75, gratulacje. wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Gratulacje!!Jakieś ciemniejsze te warciańskie rapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Cześć Wszystkim, Warciańskie 75centów, pozdrawiam. Piękny , i ten kolorek gratki cudna rapa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Fajowy Murzyn. Dziś rano stałem przed dylematem co wybrać:pstrągi czy bolenie?Wybrałem pstrągi,bo rano pogoda wydawała mi się bardziej pstrągowa,a potem żałowałem,że nie pojechałem na bolki,bo pogoda się zrobiła raczej na białoryb. Ale we wtorek przed pracą może coś się pomyśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Dzisiaj pomimo mało przejrzystej wody (a może dlatego) na Wisełce koło Szczurowej 1 bolek 70+ na wobler Janusza Widły , drugi ok.65( na Tarnusa), trzeci nie zapięty( udawał zaczep) i sądząc po wielkości fali, którą zrobił na wodzie jeszcze większy. Wszystkie oczywiście pływają dalej.Ogólnie jednak ryb na tym odcinku od kilku lat jest dużo mniej Przepraszam za jakość zdj. ale z komórki... Edytowane 2 Czerwca 2013 przez jerzy6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKor Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 A to jeszcze jeden mniejszy rapciak na 65 z tego pięknego dnia, na bezsterowca...Dzięki za graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Cześć Wszystkim, Warciańskie 75centów, pozdrawiam.szokująco ładna ryba.. gratulacje..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Fakt - ładne rybki (inne całkiem kolory niż Odrzańskie), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 @MKor - bolen marzenie! Piekna ryba.Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 ale czarnuchy łapiecie na Warcie, Warta ładnie darzy tej wiosny, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Cześć Wszystkim, Warciańskie 75centów, pozdrawiam.Prześliczny! I na dodatek sporo go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Jerzy6 znajome klimaty gratuluje wszystkim pięknych bolesławów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKor Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 (edytowane) No to jeszcze troszkę rapek z wczesnego maja, wszystkie wróciły do rzeki Cieszę się, że się Wam podobają. Ps. gdzie to słońce??!! Edytowane 3 Czerwca 2013 przez MKor 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zapisuję się na lekcje skradania się - Jak ja idę to bolki uciekają z 20 m przede mną, 20 m z boku i 40 m z tyłu - przenoszą się na posiłek na drugi brzeg Odry (dobrze że chociaż czasami uda się rzucić na 30 m i coś zagryzie). Stał sobie w nurcie szybko podskoczyłem i złapałem go za ogon,co by go wobkiem nie kaleczyć,nawet się nie zorientował jak dostał fotkę,w czasie fotki chyba też już polował czy cuś,bo taki miał wzrok wpatrzony w nurt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Gratki rapekteż coś dorzucę z warty na swoje wobki i tapsika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Paweł powiedz mi dlaczego mnie denerwujesz?dobrze wiesz że jeszcze żadnego nie złowiłem w tym sezonie ładne bolki gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 No i jeszcze zaporowe u-bootystandardowe przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 ja p...e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Kozacką średnią łowionych bolków macie na tej zaporówce...Pogratulować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Dowaliłeś do pieca tymi bolkami. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 vojtas największe i najcwańsze czekają na ciebie.Kamil jeszcze trochę tych bolków zostało do złowienia.Ja tam łowię malutki procencik w porównaniu do innych a PGr i jego wobki żądza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi