ziom7 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 (edytowane) mówiłem, że Warta rządzi tej wiosny - gratuluję Edytowane 4 Czerwca 2013 przez ziom7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ja osobiście wolę złowić bolusia 40-50 na Warcie lub Odrze jak te zarybieniowe zaporówki 70+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Może za parę lat też tak będę pisał....Ale najpierw chciałbym przerzucić trochę zaporowych 70+ A to, że PGr goli je tam na potęgę, to już nie raz widziałem....Pięknie dajecie do pieca. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 nocne liczą się podwójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROKERS Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 zdjęcie nr2 the best 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 A to dzisiejsze łowienie prototypem boleniówki 7cm 10g,praca drobna zbliżona do pokarmu bolka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 ale kloc! gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qban Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Panowie mam do Was pytanko, wybieram się teraz pierwszy raz na Wisłę w okolicach Tczewa, czy ktoś z tamtych stron mógł by podpowiedzieć jakie przynęty najlepiej się sprawdzają na tym odcinku? Był bym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Wreszcie i mnie ten zaszczyt kopną. Rapa z 8-mką z przodu. Zakochałem się w Bugu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 No niezły klocek..Super! Graty Garbusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Szczere gratulacje i kolejnych życzę Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogaty666 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Gratulacje. Piękna ryba i zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winniczek Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 No i jeszcze zaporowe u-bootystandardowe przynęty. Świetne ryby.U mnie nad Brdą też łowię na tapsy,ale takich dużych niestety nie miałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 piękny Bolesław Jakub...szczerze gratuluję i niezdrowo "zazdraszczam" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorzala Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 WOW! To nie fuks. W sporcie to się nazywa, wysoka stabilna forma. Brawo Forecast. Wziął oczywiście na „hiciorka” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 No hiciorek od 2011 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Gratuluje ForecastJak nie jazie to bolkiPogratulowac zaparcia w temacie .Cały czas do przodu. Mieszkasz na rzeką czy jak Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorzala Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 No tak Forecast, łowisz tylko na RH czy inne też rapom zapodajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Przynęt mam 3 spore pudła ale jak widzę po sezonie będzie rotacja i lżejszy plecak. Na chlapacze raczej swoje woblery i rh 10 macham. Na te większe głównie RH guma jak i wobler oraz parę swoich wariatów głębiej chodzących. Czasem machnę sandaczową gumą w oczojebnej barwie lub innym woblerem ale to rzadkość która nie przynosi zbytnich rezultatów. Jedni wolą chlapacze na przykosach Ja wolę czekać czasem cały dzień nad boleniową rynną aż zaczną żreć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Wreszcie i mnie ten zaszczyt kopną. Rapa z 8-mką z przodu. Zakochałem się w Bugu. gratulacje, piękny boleń, najlepsze jest to, że trzeba się trochę nachodzić i sporo krótszych ryb przerzucić, żeby wypracować nieprzypadkową ósemkęgratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ładnie Pany poławiacie Gratulacje dla łowców, no i specjalne graty za ta 8z przodu Paweł podeślij mi ta fotę z wobkiem na @, albo wklej do wątku.Ja myślałem że już większość poszczepiona i se plaże (1szukałem w innych rejonach) odpuściłem na jakiś miesiąc, a tam jeszcze coś się dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) alconite graty za 8 z przodu jeszcze z rzeki to marzenie. A hiciorek ten od widła?PGr podeśle. dzieje się dzieje mi się nie chciało wstać a "dzidziuś" 6szt wytarmosił.Później coś wkleję. Edytowane 8 Czerwca 2013 przez strzalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Graty Forecast, piękna rapa z 8 z przodu to jest to co tygryski lubią najbardziej alconite graty za 8 z przodu jeszcze z rzeki to marzenie. A hiciorek ten od widła?PGr podeśle. dzieje się dzieje mi się nie chciało wstać a "dzidziuś" 6szt wytarmosił.Później coś wkleję. Chodzi chyba o "hiciorka" RH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Brawo Forecast!Gratuluje przepieknego Bolenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Korzystajac z wizyty w rejonach nadgranicznych odwiedzilem rewiry Odrzanskie.Wyglodnialy boleniowo (od 2 sezonow nie mialem okazji polapac rap) tylko jedno mialem w glowie Z nieba pelne slonce, rosnaca woda powodziowa, ale ryby braly (tak sie zdarza) Ponizej najwiekszy z 3 boleni jakie zlapalismy z Tata.Na hermesa sie skusil. W opadzie go trafil.Potem byly klenie ...ale to juz inny watek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi