ziom7 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Tomek kolejna locha, wątek już pozamiatałeś gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Przepiekna ryba i swietnie zaprezentowana. Krzaczory, krzaczory i ta nuta tajniackich podchodów bije ze zdjęcia.Gratuluje serdecznie, bo Twoje fotki upiekrzaja ten watek od kulku sezonów. Tak trzymaj.Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Kilka warcianych chlapaków z wysokiej wody.Tomasz K.- gratulacje. Po twoim stworze głupio coś tu wstawiać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Tomasz K, pięknie rapujesz! Znudziły mi się zedopajki także wróciłem do rapowania.Poniżej 80-, 80+ w kilku z tej wyprawy...to zielsko tle 2gie fotki to plantacja marihuany także spokojnie panowie śledczy ... Sprzętowo b/z, CD BR 17lb i STL 4000 `10JDM...na końcu dyndała podpasiona ukleja RH... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Ryby piękne, a zdjęcia bardzo przyjemne dla oka. Super! Obydwa na RH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 łądne fotki Patu (jak zawsze z resztą). daj namiar na priw na tą ganję. parę krzaczków urwę sobie. boleni i tak nie łowię :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) Brawo Patryk ;)piękne grube rapiszonyA już myślałem że nie ujrze twoich fotek z rapciakami Woda widze że też wysoka i niebawem do was dotrze to co teraz jest u nas Edytowane 30 Czerwca 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Widze ze znalazles Patryk sposob na wysoka wode . Gratuluje pieknych boleni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Wojtek, oby 6 na RH...@paresada za późno, wszystko poszło z dymem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Wojtek, oby 6 na RH...@paresada za późno, wszystko poszło z dymem ... Faktycznie, źle zinterpretowałem to, co przeczytałem. Miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Brawo Patryk ;)piękne grube rapiszonyA już myślałem że nie ujrze twoich fotek z rapciakami Woda widze że też wysoka i niebawem do was dotrze to co teraz jest u nas Karol, przyzwyczaiłem się, że mam 2.5- 3m wody ponad główkami...czyli teraz jakies 540cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) No to podobne warunki u nas w tej chwili 510cm i nie wiem jak u was ale u nas bryja straszna płynie i masa zanieczyszczeń Może jeszcze tydzień max i ta duża woda zejdzie Osobiscie mam wielki szacunek że w takich warunkach potraficie łowić tak grube rapiszony Pozdr Karol Edytowane 30 Czerwca 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 O Patryk - gratuluję,przede wszystkim tego że pozbierałeś się po stracie pontonu. U nas też wysoko i ostrzegam- szykujcie się na rzęsę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Ponton, to juz zakupiłem...a zaj.bali łódź ...Jeszcze jedna "słittfocia" z japką ... oby w next week nas nie zasypało rzęsą...a jak tak to będzie jaziowo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Wąsiasty bol, czyżby mutacja z sumem? Gratulacje Patryk pięknych ryb, pięknych zdjęć i jak widać dużych umiejętności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Piękne rapiszony!!! a tak nawiasem mówiąc to niektórym to dobrze,najpierw się nałowią do woli a póżniej jeszcze napalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Karol, przyzwyczaiłem się, że mam 2.5- 3m wody ponad główkami...czyli teraz jakies 540cm...Patryk,szacunek..widzialem z 3 tygodnie temu te kreseczki które ledwo odznaczały głowki i mówily ze tam pod woda,2 m.sa tamy...Karol nie spadnie bo leje w gorach takze sumierze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) Wkońcu jakiś do zdjęcia Plecionka 0.19Okuma Black rock 10-30 Edytowane 1 Lipca 2013 przez wyjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 (edytowane) Tomasz K, pięknie rapujesz! Znudziły mi się zedopajki także wróciłem do rapowania.Poniżej 80-, 80+ w kilku z tej wyprawy...to zielsko tle 2gie fotki to plantacja marihuany także spokojnie panowie śledczy ... Sprzętowo b/z, CD BR 17lb i STL 4000 `10JDM...na końcu dyndała podpasiona ukleja RH... Gratulacje piękne tarponiki!!!Widzę, że przystemplowałeś na shopie swoją tajną miejscówkę ... szybko to rozkminiłem tak wogóle to dobry pomysł z ta fotką na skradzionej łódce i tym widoczkiem w tle...wszyscy to łyknęli ...pogrzebałem trochę w necie i.... znalazłem na twoim koncie na facebooku oryginał mam nadzieję,że się nie obrazisz za skopiowanie i wklejenie twojej prywatnej fotki z ziomkami z koła...tych najlepszych nie wrzucam pozdrawiam reklamacje na priv Edytowane 2 Lipca 2013 przez czocho 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 (edytowane) . Edytowane 2 Lipca 2013 przez czocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielony Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Kurde chłopaki ale piękne bo lenie łowicie mnie by taki 40cm wystarczył na otwarcie sezonu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Nie dość ze hodują stuff to jeszcze kreca RASTAfiny dla phenixa. A tak BTW,nie nam konta ba "zbukfejsie" także masz 2 lata za włam na pisika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 ee tam brakuje jacka sparrowa jeszcze w tej trawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Gratulacje dla Raperów, szczególnie dla tych co uspokajająca zielenią relaksują wątek Małe podsumowanie czerwca. Szału z braniami nie było, na stojącej ścisk, na płynącej za wysoka woda. Bolo na Dzień Dziecka, tylko jedno miejsce wolne co szło pomachać i 1 branie Oprócz 1czerwca kilka wypadów za bolkiem i tylko 1 dzień co 2 się uhaczyły Ostatniego, pierwsze rekreacyjne pływanie (+zawody z przed tygodnia) w tym roku. Pokusiło parę razy machnąć za bolkiem i się trafił łódkowy Wszystkie ~70 Sprzecik to TD 270/4-21 z byttle4000, żyłka 18 z moimi wobasami na końcu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Patryk, Tomek, Piotrek - kozackie rybyPiotrek chyba włosów Ci trochę ubyło od tego łowienia boleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi