Maciek_7 Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Ziom, prawie jak ninja Fajna rybka, graty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nito82 Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Ziom, jeszcze raz gratulacje, piękny rapiszon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Ziom piękna rapa a co Ty taki zakamuflowany jak ninja, tak pizgało czy bolenie miały Cię nie widzieć? Z ciekawości zapytam masz w pudełkach inne wobki niż spirytusy...no dobra na pewno masz....ale lecą do wody? pozdrawiam, malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Jeśli chodzi o "boleniówki" handmade które używam to Wobi,Parf czy T.Miernik zbroją w dobre kotwy, ale nie tłuką ąż tyle co w/w brandy co zresztą jest na plus jeśli chodzi o "seryjniaki" to napewno salmo thrill ale tu nie wszystkim pasi praca Mała reklama kotwic Thrilla. Mówią, że głupota nie boli – ale na pewno powoduje bolesne konsekwencje Kolega wycinał mi go nożem nad Odrą... brrryyyy... jak sobie przypomnę Ale praca faktycznie mi nie pasi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 (edytowane) dzięki, dziękihehehe ninja, no prawie tak..., ale nie jest to kamuflaz, bo aż tak zboczony nie jestem, jest to ochrona przed komarami, ku...wy te nie gryzą facjaty, głowy, uszu, szyjska - polecam wszystkim, a najlepszy na komary jest papieros . Edytowane 6 Lipca 2013 przez ziom7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Mała reklama kotwic Thrilla.orla 014.jpgorla 015.jpg Mówią, że głupota nie boli – ale na pewno powoduje bolesne konsekwencje Kolega wycinał mi go nożem nad Odrą... brrryyyy... jak sobie przypomnę Ale praca faktycznie mi nie pasi ja piździosze...!!!że tak niezbyt ładnie powiem.... faktycznie ostre te kotwy ale serio,nie zazdraszczam.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 (edytowane) Mała reklama kotwic Thrilla.orla 014.jpgorla 015.jpg Mówią, że głupota nie boli – ale na pewno powoduje bolesne konsekwencje Kolega wycinał mi go nożem nad Odrą... brrryyyy... jak sobie przypomnę Ale praca faktycznie mi nie pasi ...mówiłem że są kozak...nie tylko ten model....perch też jest łowny tutaj moja wpadka bez noża-rwanie na żywca pozdrawiam fotka nie chciałą sie załadować teraz powinno być ok Edytowane 8 Lipca 2013 przez czocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 (edytowane) Mała reklama kotwic Thrilla.orla 014.jpgorla 015.jpg Mówią, że głupota nie boli – ale na pewno powoduje bolesne konsekwencje Kolega wycinał mi go nożem nad Odrą... brrryyyy... jak sobie przypomnę Ale praca faktycznie mi nie pasi Nie jesteś sam Oczywiście Thrill:) Chirurg miał problem Kotwice są kozackie Nie dało rady samemu wyciągnąć więc został tylko szpital Edytowane 8 Lipca 2013 przez baloonstyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 teraz te kotwy budzą we mnie mieszane uczucia no bo z jednej strony jak widać dają radę i są niezmiernie "chwytne" ale z drugiej strony mają nadzwyczajnie częstą tendencję do "chwytania" nie koniecznie tego do czego zostały stworzone.... co wybrać,co wybrać o to jest pytanie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Masochizm się szerzy kurka wodna Ja i tak wymieniam te kotwy mimo wszystko,bo bolek potrafi je potarmosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Może nowy wątek pt. Wypadki nad wodą? Ostro łowicie Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Hehehe dobry pomysł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 I przy takich zdjęciach, jak powyżej, dodatkowego znaczenia nabiera rozmowa dwóch spiningistów:- Widzę u ciebie błysk w oku :lol: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0ntliner Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Panom wyżej polecam bezzadziorki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 W moim przypadku nie miałem nic do gadania podbierałem ręką szczupłego ok. 60+ za kark żeby nie plątać się z podbierakiem i w momencie jak juz był w łodzi wykonał swoją życiową ewolucje to chyba sie nazywa podwójny axel z tulupem czy z przytupem do tego salto i slalom i taki efekt.....pomysł na nowy temat zajebisty szkoda żeby takie fotki sie marnowały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Ja miałem ostatnio dwa groty w skórze między palcami wskazującym a kciukiem, ryby biły więc wyrwałem to na szybkości kombinerkami, byłem taki nakręcony, że nawet nie poczułem i krew też nie poleciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcysTorun Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Cześć, dziś 2 trafiłem 66 i 67cm, chociaż ten 66 był chyba 100 razy silniejszy od tego większego:) team dragon do 28g, spro blue arc 9400 i rh 10cm:) pozdrawiam:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 kurcze, ten pierwszy przez jakość zdjęcia (bez urazy) oraz gre światła swobodnie może robić za mała tołpygę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 ja dopiero zaczynam lowic bolenie ale slyszalem ze na rh najlepiej bierze jesienia to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 A czy bolen żywi się tylko uklejami na jesień? Cały sezon łowi,tylko w innych miejscach i w inny sposób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Ja przy ustawianiu wobków też coś tam połowiłem.Ścigacze na min.forumowe ale z wody górskiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 ...mówiłem że są kozak...nie tylko ten model....perch też jest łowny tutaj moja wpadka bez noża-rwanie na żywca pozdrawiam fotka nie chciałą sie załadować teraz powinno być okFoto0427.jpg Sometimes fishing hurts. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Cześć, dziś 2 trafiłem 66 i 67cm, chociaż ten 66 był chyba 100 razy silniejszy od tego większego:) team dragon do 28g, spro blue arc 9400 i rh 10cm:) pozdrawiam:)Gratki Marcyś!Cieszy to że i u nas coś się rusza,też ostatnio kilka trafiłem ale same chlapaki. Woda opada-będzie gdzie łowić!Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Woda opada-będzie gdzie łowić!Gratuluję wyników wszsytkim.Ja tam się nie jaram tym, że woda opada, wcale tak dobrze nie będzie. Zacznie się letnia niżówka i z bolkami bedzie dopiero cieżko. Osobiście wolę łowić na podniesionej wodzie, nie mówię o powodziowym syfie, choć i taki stan często pozwala na okazową rybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Ziom, na każdej wodzie idzie połapać tylko trzeba trafić w dobre miejsce. Ja łowiłem na powodziówkach, na średnim i na ekstremalnie niskim. Na wysokiej wodzie jest szansa na grubego bolka bo wtedy podchodzą pod brzegi i są trochę mniej ostrożne. Złowiłem w ten sposób sporo ryb, ale chyba i tak wolę średnią i niską wodę bo wtedy można więcej połowić, jak np.ostatnio 8 sztuk w 3h. Brzegowe podchody to przeważnie kilometry w nogach, walka z krzaczorami, komarami i jedna, dwie ryby, no ale przy wysokiej i tak trzeba. Fakt że latem lepsza jest wysoka niż niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi