patu Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 ..pięknie..az prosi się o ryby w kropki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Gdyby nie temperatura wody 24C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Proszę mi nie podnosić ciśnienia fotką takiej rzeczki,bo miałem właśnie dzisiaj w planach powtórkę ostatniego łikendu poszukując rybek z kropkami.Niestety pogoda zmusiła mnie do zmiany planów.Zamiast namiotu nad rzeką będzie chyba browarek i struganie woblerków w domu. ..pięknie..az prosi się o ryby w kropki...Patryk mam niedaleko siebie też taką podobną rzekę w której w wielu miejscach aż się prosi o pstrągi niestety wiadomo...kleń tam rządzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 @Tomas jestem otwarty na ustawkę, @Duch również ma chęć więc możemy uderzyć tyralierą na Pierzchały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Bardzo chętnie.Możemy coś pomyśleć.Pogadamy na privie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Dzięki.Przy tej wielkości rapkach doskonale a jak tam MHX?ok cos juz wytargałem na niego ale wszystko max 60cm,pieknie amortuzuje bolkipozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Od tygodnia można już dostać się do wody, ale to jeszcze nie to. To co zauważyłem, bo ryba nie ruszona od tamtego roku (wysoki stan Odry), to to, że jest masa boleni do 60cm, do tego dochodzi chyba największa jaką widziałem ilość drobnicy i sieczki. Ta wysoka woda posłużyła się dla rybek. To co pokazuje się ,to tylko te max 60-taki, są ładnie spasione i silne jak na swój rozmiar. Na razie podczas pracy (ustawianie wobków i obserwacja wody) widziałem tylko jedno konkretne chlapnięcie, dlatego nie mogę niczego powiedzieć, czy te duże też są , czy nie zeszły niżej. Ustawiając wobki jest problem z ilością drobnicy na przelewach, bo co kilka rzutów wyciąga się zahaczone uklejki 7-9cm. Dlatego ciężko stwierdzić na czym żerują teraz, bo uklejka 7cm, czy uklejka 3cm to nie przeszkoda, żeby zagryzać i to robią. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 No Jacku, konkretny opis, ale wobler jakoś słabo wypadł,bo mniejszy od paszczy........... pomyślał by kto że ledwie 60cm ,a to spełnia wszelkie wymogi forumowego limitu czyli 65cm .......schowaj Ty się za rybą(wyciągnij ręce) i będzie git i będzie 70-tka- to nobilituje w dzisiejszych czasach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 (edytowane) Za dnia śpią więc w nocy muszą brać i tak też się stało jeden z kilku tej nocy.Mikado UV cw15-35 , plecień C-THRU 0.12 , wobek 13cm ręczna robótka Edytowane 13 Lipca 2013 przez wyjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klonek02 Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 (edytowane) @Wyjec mógłbyś go trochę umyć z tej krwiGratuluje wszystkim łowcom bolków, u mnie niestety dalej nic ale obiecuje obie że jeszcze na tych wakacjach złowie co najmniej z 10bolków Edytowane 13 Lipca 2013 przez klonek02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 To nie kobieta żeby makijaż poprawiać a zresztą mycie to dodatkowy czas a krew to nie odzowny element wędkarskiej pasji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 (edytowane) Dzięki chłopaki, w mojej rzeczułce bolki stoją w trawach i reagują na imitacje owadów, łowi się je zupełnie inaczej niż te wielkorzeczne no i nie zdradzają swojej obecności na powierzchni bo stada uklei to dla nich abstrakcja.Przepiękna rzeka, aż się wzruszyłem... Edytowane 13 Lipca 2013 przez Jose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 na tarnusa 70dziesiątka.Smialem sie z was ze niedorajdy z kotwicami w rekach, i sam zostałem poczestowany..Jedyna rada to dzialac szybko(kombinerki) gdy adrenalina no i...bezzzadziory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 jeden z kilku takiego kalibru w tym sezonie ale pierwszy z którym udało się zrobić przyzwoite zdjęcie duża zaleta wyjazdów z kolegami głownie łowie sam sprzętowo kijek cormorana black star do 18 g daiwa caldia 2500 i woblerek doczepiony do żyłki Pozdrawiam Kostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Przedburzowy wariat. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 piękna torpeda Kuba... gratulacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Konkretny ,, dzikus ,,. Dajesz czadu Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapanui82 Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Ostatnie sztuki z wysokiej warcianki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Pięknie wybarwione! Takie ciemne. Gratulacje Panowie! PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seledyn Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Odrzański 70 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Fajne tarponki koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunatyk Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Tylko pozazdrościć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Piękne rapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 jeden zabrał ownera na solidnym kółku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorzala Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Forecast, zdradź jak i czym złowić takiego kabana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi