Greku35 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Widzę, że tarnowskie woblery się sprawdzają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Forecast, zdradź jak i czym złowić takiego kabana.Ja tylko rzucił RH i zwijał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Ja tylko rzucił RH i zwijał hehehehe....i to pewnie szybko żeby uwadu nie trafić ....piękne rybki Panowie, piękne, aż miło spojrzeć, że takie cuda pływają po naszych wodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Rapanui, warciańskie brudaski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Ehhh piękna rzeka, piękne miejsce, piękna ryba! Gratuluję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 (edytowane) . Edytowane 19 Lipca 2013 przez mateusz998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Widzę, że tarnowskie woblery się sprawdzają Sa super masz kontakt z JF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Gratki za tarpony chłopaki szczególnie ten forecasta wypasiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 (edytowane) .. Edytowane 21 Lipca 2013 przez salmon1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Rapanui, warciańskie brudaski wygląda jak Odra w miejscowości Owczary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Szpiegu, zgadza sie kurde lepiej niz google maps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 (edytowane) 1 główka max od rurociągu w górę (rurociąg oznakowany dwoma żółtymi słupami w wale) fajne miejsca a byłeś w dół od tego miejsca z jakieś 7 główek za zakrętem ?? Edytowane 17 Lipca 2013 przez szpiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 miejsca bardzo fajne, bylem tam ale około 5 i się przeniosłem właśnie na Owczary. Miałem jeszcze zrobić te główki ale nie miałem już mocy. A Ty nie byleś przypadkiem opelkiem ?jak ja już się zwijałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 A na mnie dziś się "wypięły" ino sobie pomachałem i Wisłe obfociłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 miejsca bardzo fajne, bylem tam ale około 5 i się przeniosłem właśnie na Owczary. Miałem jeszcze zrobić te główki ale nie miałem już mocy. A Ty nie byleś przypadkiem opelkiem ?jak ja już się zwijałemkiedy byłeś na miejscówkach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 (edytowane) Dzisiejsze dwa Wiślane oprychy 61 i 64cm na swoj wobas na otarcie łez po spadku ósemki, kilka mniejszych też było. I wczorajsze 70cm brata , równiez na mojego wabika. Edytowane 17 Lipca 2013 przez erixon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 kiedy byłeś na miejscówkach ??Szpiegu, mówiłeś, że masz bentleya... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Szpiegu gdzie woblery dla mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Szpiegu gdzie woblery dla mnie ? wolne mam jutro powinienem zawitac na poczte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Szpiegu, mówiłeś, że masz bentleya... passat bentley hmmmmmmm............ może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunatyk Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Mnie bolki popisowo dziś olały ... Przez 3h bez kontaktu mimo że dobrze żerowały ,próbowałem rożnych przynęt i sposobu ich prowadzenia ale bez efektu . Może ktoś zna dobry sposób jak dobrać się do rapek żerujących na przykosie ? Zdarzało się że szalały 5-10m ode mnie na wodzie do kolan i nie były to małe sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 (edytowane) @Lunatyk u mnie wczoraj było identycznie , żerowały dobrze ale praktycznie w ogóle nie interesowały się wabikami, 3 godziny rzucania przy jednej przykosie i w końcu zaczęły współpracować przy średnim , nie za szybkim zwijaniu przynęty w poprzek nurtu . Pozdrawiam Edytowane 18 Lipca 2013 przez erixon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Mnie bolki popisowo dziś olały ... Przez 3h bez kontaktu mimo że dobrze żerowały ,próbowałem rożnych przynęt i sposobu ich prowadzenia ale bez efektu . Może ktoś zna dobry sposób jak dobrać się do rapek żerujących na przykosie ? Zdarzało się że szalały 5-10m ode mnie na wodzie do kolan i nie były to małe sztuki Nie wiem na jakiej wodzie łapiesz , jednak opisane przez Ciebie sytuacja jest często spotykana na odcinku Wisły gdzie ja łapię.W takich momentach różnice robią mocno zawijające woblery prowadzone w spokojnym tempie. Przesada nie są nawet woblery krociowe.Nie wiem dlaczego tak jest ale sprawdza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunatyk Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Dzięki za rady ,spróbuję dziś wolniejszego prowadzenia bo wczoraj jedynie ekspresem powierzchniowym starałem się je zdjąć . Łowisko to Narew . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Taka jeszcze jedna rada bolki mogły żerować na narybku jak to często w lipcu im się zdarza, więc można też spróbować malutkich woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi