grunwald1980 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Kawał rapy, gratuluję. 8 z przodu robi wrażenie Korzystając z wolnego dnia, wybrałem się dzisiaj nad Oderkę. 2:1 dla mnie, tzn. 3 ryby na haku i dwie wyjęte. Kurdupel w kole 50 z plusem i średniak na forumowe minimum 65 cm.65.jpg Oczywiście spiął się największy. Pięknie przywalił na rh12 z dna. Już szukałem dobrego miejsca do foty i ..... zostałem z kocią mordą Jak go poczułem na kiju a później zobaczyłem to stwierdziłem, że musi mieć z 8 dych. Biorąc poprawkę na wyobraźnię i adrenalinę to była pewnie gruba 70 Czasami wrecz przeciwnie, holujesz rybcie widzisz leb i myslisz ladny ale... a jak jest na brzegu w calej okazalosci to dopiero widac jego potege, bolki waleczne ryby.Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Dzięki panowie. Boleń rzeczywiście miał poszarpane płetwy, ale łusek to mu nie brakowało. Nie wiem dlaczego tak wyszło na focie. Zrobiłem drugie zdjęcie z mniejszej odległości ale wyszło z "obciętym" ogonem, tam łuski ma wszystkie.Nawet z obciętym ogonem to zdjęcie chyba lepsze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 artech a ja to mysle, że to dzięki szczęsliwej kamizelce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 artech a ja to mysle, że to dzięki szczęsliwej kamizelce Że niby co ? Że ten duży się spiął to przez kamizelkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 wrecz przeciwnie... gdyby nei ta kamizelka to byś nawet ogona nie zobaczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Dzisiejszy na "Bolesława" 6cm 11 g (C&R) I wczorajszy 66cm brata. Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez erixon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 @erixon- ryba przepięknie ubarwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Dzięki @tofik , rapka nie za duża ale walczyła do samego końca, jedna szybka fotka i do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Dzisiaj na ZZ'Rapke9 pierwsze rybki.Ten z fotki akurat z deczka przestrzelił atak ale trafił.Narobił szumu przy braniu jak metrówka Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Tomy, coś czuje że ten Zillion zostanie u Ciebie. Do twarzy Ci z nim Na tych kijkach zabawa z bolkiem to podwójna frajda... widze, że z wrażenia nawet sznurówki zgubiłeś Gratuluje rapy! - Tobie i Kolegom z postów powyżej również. Tak 3mać Panowie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Tomy, coś czuje że ten Zillion zostanie u Ciebie. Do twarzy Ci z nim Na tych kijkach zabawa z bolkiem to podwójna frajda... widze, że z wrażenia nawet sznurówki zgubiłeś Gratuluje rapy! - Tobie i Kolegom z postów powyżej również. Tak 3mać Panowie!!Ten na Blaasa F do 35g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Uploaded with ImageShack.us Zdjęcie nosi tytuł prawie GO:) Z małpy też się da fotkę zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Krisu, u Ciebie juz zima? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Krisu, ładny bolek ale mina bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 W sierpniu sporo ''dzikich'' rybek, ale dupy nie urywały, trochę zimniejsze wieczory i ryby już inaczej się zachowują, ten poniżej chyba znacznie wcześniej siadł do stołu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ale ten boleń był (tzn. jest bo rośnie ) gruby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ładny grubasek,graty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Brawo Ziom - ładny, ładny - tez miałem w sobotę jakiegoś takiego szerokiego bolka ale był chyba mniejszy od Twojego - nie mogłem go do brzegu ściągnąć bo wszedł na mieliznę oddaloną od brzegu o dobre 10 m - ostra niżówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Gratuluję wszystkim łowcom, wczoraj i mnie się poszczęściło. Uderzył w brzydala (pierwszy ukończony przeze mnie wobek), rybka 65cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Wieczorny grubasek na Igorówkę.pozdrawiam wujek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Gratki @wujek. Widzę, że ostatnio Ty, albo Twoje bolki, polubiliście wahadełka @ziom- fajny spaślaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) I ja też, "na stare śmieci" się udałem, tam gdzie rzeka płynie... Edytowane 1 Września 2013 przez Tomasz K 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Spirit'owe 80+?? Pięęęęękny rapiszon! Kaszkiety z głów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Jest i locha na fotce, gratulacje Janek i Tomek ... Tomek, przerwałeś partyjkę golfa, żeby połowić, czyżby w grze wiatr Ci przeszkadzał??? Edytowane 1 Września 2013 przez ziom7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 I ja też, "na stare śmieci się udałem", tam gdzie rzeka płynie... SAM_3738-001.JPGPiękna ryba, bardzo stylowe zdjęcie; szczerze gratuluję. Z każdym kolejnym postem kolegów znad Odry (Patu chyba najbardziej mi podnosi ciśnienie ) coraz bardziej żałuję, że nigdy w tej rzece nie łowiłem...Pzdr,Grego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi