analityk Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 I ja też, "na stare śmieci się udałem", tam gdzie rzeka płynie... SAM_3738-001.JPGTomek jak pójdzie to już bez grubej rybki nie wraca - dobry jest skubaniec Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Piękne ryby z dzisiejszego dnia. Gratuluję łowcom ! Tomek, dzisiejszy dzień należy do Ciebie Przepiękny Bolesław. Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Dziękuję i pozdrawiam wszystkich odrzańskich łowców, i nie tylko. Ryby nie mierzyłem, bo była niegrzeczna po sesji zdjęciowej, myślę że miała 78-80cm. Paweł; w golfa nie grywam - jeszcze by mi tego brakowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 TomaszRyba marzenie i fotka świetna jak na statyw.Graty wielkie wujek i ziom również gratulacje ładnych,grubych rapów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Gratki @wujek. Widzę, że ostatnio Ty, albo Twoje bolki, polubiliście wahadełka @ziom- fajny spaślaczek Bo to fajna przynęta, lubię patrzeć jak migocze pod powierzchnią, a że idzie płytko to i branie widowiskowe. Z woblerem tego nie ma. Poza tym lubię trochę pokombinować, a nie tylko wobler. Chyba przez to że się ich już nałowiłem.pozdrawiamw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Gratuluję. Spiryt mam, jeszcze "maskujący" beret może i mi taka torpeda się chwyci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Gratuluję wszystkim łowcom, wczoraj i mnie się poszczęściło. Uderzył w brzydala (pierwszy ukończony przeze mnie wobek), rybka 65cm.bolek 003.jpgbolek 005.jpgMichał nie ma to jak prawo żółtodzioba PIerwzy raz na "głowkach" i od razu taki wynik... Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Bo to fajna przynęta, lubię patrzeć jak migocze pod powierzchnią, a że idzie płytko to i branie widowiskowe. Z woblerem tego nie ma. Poza tym lubię trochę pokombinować, a nie tylko wobler. Chyba przez to że się ich już nałowiłem.pozdrawiamwGrunt, to być elastycznym i umieć się dopasować do panujących warunków i rybich upodobań, co jak widać Ci się udaje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Dzięki jeszcze raz, może gdybym nie odstrzelił wobka w kolejnym rzucie fotek byłoby więcej... Częściej organizuj takie wycieczki Mifek, to może uda się jeszcze jakiegoś sandacza większego w tym roku złowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Grunt, to być elastycznym i umieć się dopasować do panujących warunków i rybich upodobań, co jak widać Ci się udaje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Maykel kolejny wypad planowany na najbliższą sobotę... rejon CHYBA ten sam, albo troche wyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 niestety najbliższy weekend spędzam w rejonach wałeckich mam nadzieję, że za dwa tygodnie również coś zorganizujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 dwa z Wisły na Rappatyki Tomy'ego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Boleń z Wisełki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Brawo Michał - piękny okrąglaczek z tego rapiszonka E to widze że świerzy żonkoś dostał przepustke na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Albo może świeży rozwodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Wczorajszy 75cm na Shallowkę 6 Ryby, bolenie - nie ma, nie ma i koniec, upsss... miało być "nie żerują", "niczego nie widać nad wodą", ona tylko płynie i nic poza tym, nawet te maluchy nie chlapały. Bolek ściągnięty z przedłużenia główki, który stał bardzo daleko. Wieczorkiem wychodzą w warkoczach (już w warkoczach), ale to na 15 min., kilka razy pogoni drobnicę i koniec... do następnego wieczora. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 A to kolejny jesienny boleń. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiningista Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Boluś 72 cm z warkocza holenderskiej rzeki Waal. Poznał smak Spirit'a 9. GRATULUJĘ RYBY - prezentacja jednak wyklucza publikacje na j.plZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabol Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Boluś 72 cm z warkocza holenderskiej rzeki Waal. Poznał smak Spirit'a 9.Kolego boleń ładny . Pozdrawiam i życzę jeszcze większych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Gratuluję wszystkim pięknych boleni.@Czoper nie rozumiem tylko dlaczego ten boleń jest jesienny skoro jeszcze lato mamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Gratuluję wszystkim pięknych boleni.@Czoper nie rozumiem tylko dlaczego ten boleń jest jesienny skoro jeszcze lato mamy Tez się zastanowiłem nad tym...wszak jesienne bolki łowiliśmy w październiku i listopadzie...Sliczne zdrowe drapieżniki ...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiningista Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Boluś 72 cm z warkocza holenderskiej rzeki Waal. Poznał smak Spirit'a 9. GRATULUJĘ RYBY - prezentacja jednak wyklucza publikacje na j.plZanderix Kolego boleń ładny . Pozdrawiam i życzę jeszcze większych Dzisiejszy z tego samego miejsca, na tego samego Spirita 9, ta sama wielkość rapy (72cm), śmiem nawet powiedzieć, że to ten sam bolek (rana na skrzeli). Tym razem wziął na przelewie, tuż pod nogami. Kopnięcie takie, że wyrwało kij spod łokcia. No i tym razem było komu zrobić zdjęcie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Fajna ryba w dobrym ujęciu Fajnie że ten sam pozwolił się powtórnie sfocić... To i ja dodam jedną z zaległych (nastu) sierpniowych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabol Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 (edytowane) Jeśli to ten sam to tym większe graty To cała magia C&R Dalszych sukcesów życzę I prezentacja ryby bez porównania... Edytowane 7 Września 2013 przez Zabol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi