Skocz do zawartości

BOLENIE 2013

Tomus

Rekomendowane odpowiedzi

Pięknie połowiliście :)

Ołowianki hand made by Janusz? :rolleyes:  Chyba się będzie trzeba uśmiechnąć nad wodą :)

Super, super, super. No i bolenie klawe- 77cm to już nie lada gagatek. Gratuluję jeszcze raz.

A na Wiśle ciszaaa :ph34r:

P.S syn Janka faktycznie piękny dostał prezent :D

Pięknie połowiliście :)

Ołowianki hand made by Janusz? :rolleyes:  Chyba się będzie trzeba uśmiechnąć nad wodą :)

Super, super, super. No i bolenie klawe- 77cm to już nie lada gagatek. Gratuluję jeszcze raz.

A na Wiśle ciszaaa :ph34r:

P.S syn Janka faktycznie piękny dostał prezent :D

Ołowianki kooperacja Janusz i moja, jego odlewy, rzeźbienie on swoje , ja swoje ;)

• Like 1

To gratuluje rzyciowki Piotrze. Rapa wygląda okazale jak przystało na swoje gabaryty.

Młody przy takich weteranach nie mogł skonczyc inaczej heheh.

Gdybym nie wiedział ze zdjęcia jeszcze ,, gorace ,, to bym pomyślał...ze to właśnie było 10 lat temu nad... ( dopisać wg uznania )

Jeszcze raz wyrazy uznania i wyczucia rzeki.

• Like 1

Piękna kontynuacja wcześniejszego pogromu.Gratulacje dla Waszej trójki,w szczegolności dla młodego adepta spinningu.Brawo Sebastian ;)

Zaczął dosyć wysoko postawioną poprzeczką,oby go nie zniechęciło jak połowi kilka mniejszych ;)

Liczę,że coś jeszcze wyciśniecie z "mety" bo dobry czas nadchodzi... B)

• Like 1

@milupa, piękna meta i wyniki. Ten 77centow juz w jesiennej kondycji,czyli nieźle napakowany. Mała rada,uwaga...jezeli chcecie je nadal łowić tylko w swoim gronie to radzę robić zdjęcia na tle brzegu...licho nie śpi...

gratuluję i czekam na ósemkę z przodu...

• Like 3

... Mała rada,uwaga...jezeli chcecie je nadal łowić tylko w swoim gronie to radzę robić zdjęcia na tle brzegu...licho nie śpi...

Już nie chciałem marudzić, ale uważam podobnie. ;) 

Licho nie tylko nie śpi, ale czyta forum, dzień i noc...

A połowów gratuluję, super ryby. :)

@milupa, piękna meta i wyniki. Ten 77centow juz w jesiennej kondycji,czyli nieźle napakowany. Mała rada,uwaga...jezeli chcecie je nadal łowić tylko w swoim gronie to radzę robić zdjęcia na tle brzegu...licho nie śpi...

Dzięki, z tym tłem wezmę sobie do serca :)

• Like 1

Mała rada,uwaga...jezeli chcecie je nadal łowić tylko w swoim gronie to radzę robić zdjęcia na tle brzegu...licho nie śpi...

Patryk, musisz mi uwierzyć, że są tacy co potrafią też rozpoznać miejscówkę nie tylko po brzegu, ale nawet po krzakach na swoim odcinku ;) 

Patryk, musisz mi uwierzyć, że są tacy co potrafią też rozpoznać miejscówkę nie tylko po brzegu, ale nawet po krzakach na swoim odcinku ;)

Albo i po kamieniach(co nie Kamilu? :D ).

Najważniejsze, to zachowywać taką wiedzę dla siebie ;)

• Like 1

Mnie niedawno po wstawieniu fotki z rybą ktoś napisał,że kojarzy miejscówke...hmm,ciekawe po czym jak drugi brzeg (bedący tłem) został udekorowany nieistniejącym drzewem i zmienionym wałem  :D  ;)

Gobio,ładna ,odpasiona ryba i super foto-gratulacje !:)

• Like 4

Mnie niedawno po wstawieniu fotki z rybą ktoś napisał,że kojarzy miejscówke...hmm,ciekawe po czym jak drugi brzeg (bedący tłem) został udekorowany nieistniejącym drzewem i zmienionym wałem  :D  ;)

E tam. Znam lepszy trick. Ja byłem na tej miejscówce i tam łowiłem. I co z tego, jak już bym tam nie trafił? :D

Śmiechy chichy ale kolega kiedyś mało nie dostał po głowie za taki myk. Zlowil ładnego pstraga. Oczywiście miejscowka tajna przez poufne więc wkleil się na tło rzeczki na której kiedyś był parę razy i nic nie zlowil. Jakież było jego zdziwienie gdy nagle dostał kilka wiadomości że jak nie usunie zdjęcia to lepiej żeby nad wodę z 4 zapasowkami jeździł (oczywiście za zdradzanie najlepszych miejscowek) :-) ;-)

• Like 1

Gobio,ładna ,odpasiona ryba i super foto-gratulacje !:)

To byłem ja i nie te elementy zdjęcia kojażyłem :-)

Gość DAWIDspinn
Po załamaniu pogody śmigam troche na Wisełke na krótkie wypady po pracy w poszukiwaniu już chyba można powiedzieć jesiennych rap. Rybki współpracują bardzo dobrze, podczas krótkiego wieczornego wypadu udaje złowić się nawet kilka boleni i trafiają się pojedyńcze ładniejsze srebrne strzały :)

lhyv.jpg

• Like 8