Artech Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Piękna rapa i fajna fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Ładny Tomy. Kusisz oj kusisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Ładny Tomy. Kusisz oj kusisz...Wpadaj i jedziemy.Dzięki za graty Panowie.Jutro rano zobaczę o ile wstanę bo świętuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) Dobry wobler zrobiłeś tą są efekty. Ten ZZ rap to dla mnie taki stricte jerk boleniowy. To chyba wynika z faktu, że łowisz na casta. Z korby nie prowadzi się go już tak fajnie. Ale... 17lb pod niski profil mi się składa:) A rapa fajna. Widać jak trzymasz, że swoje już ma.Dużo większy niz te ostatnio. Na pewno są i większe na tej mecie... Edytowane 30 Października 2013 przez Krisu23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 No to super wieści że robisz sobie pod casta bo w przygotowaniu jeszcze dwa modele tego jerka mniejszy i większy.Będzie przebudowa głowy na bardziej uklejową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Korzystając z krótkiego pobytu w Polsce postanowiłem odwiedzić dolnośląską Odrę. W niedzielę niestety bez większej ryby, choć szukałem głównie sandaczy. Dlatego też w poniedziałek mając do dyspozycji 3 godziny moim celem były tylko bolenie. Udało się przechytrzyć 2 bolki, miałem jeszcze jedno branie i jeden niestety spadł. Ryby silne i grube, brania widowiskowe. Wszystkie kontakty na zewnętrznym zakręcie, od strony warkocza, przynęta wobler 9 cm. Rybki w wymiarze 71 i 83 cm. PB o 2 oczka do góry . Ryby oczywiście wypuszczone. Zdjęcia niestety takie sobie, ale robione szybko, bez zbędnych poprawek. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 i jeszcze powrót do wody 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 To mój PB też o 2 cm pobiłeś Gratuluję pięknych ryb, w szczególności życiówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Piękne rapiszony! Serdeczne gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 83cm z Odry to już jest co najmniej SZACUN Gratuluję. Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Tomi ładna ryba, szkoda, że zza krzaczora ujęcie Kowalek - przyfarciłeś ładnie podczas urlopu - gratuluję, niektórzy to muszą latami za takimi rybami chodzić.Co racja to racja - teraz bardzo dobry moment na grubą rapę, mi też trafiła się ostatnio 8 z przodu, w wadze ciężkiej ryba złowiona w głębokiej klatce, nie na zawnętrznym, woda opadała, cd do 21 gr. żyłka 0,22 i klasycznie spirit 9 jednostajnie prowadzony - nie za szybko i nie za wolno, branie widziałem, odjazd w warkocz i standing, trochę to trwało zanim go podniosłem z rynny, zapięty za jeden grot w nożyczki, dla takich chwil warto przemierzać tysiące km 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Fantastyczny grubas! Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Piękny grubas!!! Z tymi latami chodzenia za taką rybą to masz rację, ale ja właśnie już z 10 lat za nimi chodzę. Dla jednych to niedługo, ale myślę, że mało też nie jest. Tysiące kilometrów w nogach powoli zaczynają procentować, bo wiem gdzie, kiedy i przy jakiej wodzie jechać jak czasu jest niewiele tak jak tym razem. Choć trzeba też mieć sporo szczęścia, żeby trafić akurat na taką rybę. Ten sezon stracony przez wyjazd, ale w poprzednich latach to mało mnie żona nie pogoniła z domu za te wszystkie eskapady nad Odrę . Niestety na chorobę nie ma rady . U mnie było podobnie czyli nie za szybko, nie za wolno, lecz w sam raz. I obie ryby zapięte za jeden grot w nożycach.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Ja pierdziu, Ziom !!Jaka ta ryba jest wysoka !!! Masakra !!! Szczerze gratuluję ! Znów pojechałeś beze mnie i znów złowiłeś...... Ja chyba przynoszę pecha Slavo No i miło popatrzeć na ładne zdjęcie. Tym bardziej, że robione bez pomocy kolegi Edytowane 31 Października 2013 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Grube rypBsko!Robi wrazenie, szrzecze gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Kozak ryba i kozak foto , graty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Gratki jest na czym oko zawiesić Oby wiecej takich fotek z rapami. Edytowane 31 Października 2013 przez maciek17_mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Kapitalne ryby i foty! Gratulacje. Chyba trzeba sie przeprosic z rapami i troche poganiac na weekend za nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Dzięki, dzięki Panowie, sporo śmigam za tymi dziadami. W tym sezonie było ich dużo, ale nie powalały rozmiarami, niby to nie najważniejsze, ale raz na jakiś czas taką lochę mieć na kiju jest miło. Nie był to mój, życiowy boleń, ale na pewno najcięższy. Trudno było go najpierw ruszyć z nurtu, a później zmęczyć, chodził jak tygrys w klatce, zero zmęczenia. Sławek, przecież jak razem jeździmy na bolki to i tak jesteśmy kilka km od siebie . Zazwyczaj jak jestem sam to jest ciszej nad wodą, nie gada z nikim (a dużo nawijam - wiecie przecież), nie ma tyle jarania i straty czasu, jest pełna koncentracja ...Nie ma co .... trzeba dalej łowić, weekend pewnie mocniej powieje, liście będą pływały w klatkach, chyba lepiej na sandałka skoczyć,ale mi to nie zastąpi łowienia boleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Dołączam się do gratsów bolenia, naprawdę piękna ryba - a jesienią... Cóż, wtedy to prawdziwe torpedy o mocy lokomotywy! Zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Uwijałem się, żeby wyskoczyć dziś na rapy, najlepiej od rana, ale nie dałem rady.Ziom, dziabnął przed południem, czy po? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Piękne jesienne rapy. Wielkie gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 @ziom, tu już jest czego gratulować - kawał odrzańskiego drania...P.S.ładne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 ZiomAle płetwal Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 ale KARK !!!! Ziom , Graty !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi