Krisu23 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Ziom gratulacje. Fota prima sort:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Ziom, fajna ryba, a bolenie najlepiej biorą jak się łowi samemu. Już dawno się o tym przekonałem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Kurczę a ja na Wiśle w Krakowie nic a ni,c gdzie takie bo lenie jesienne marzenia. U nas jest ktoś kto takie łowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szunaj 71 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Kurczę a ja na Wiśle w Krakowie nic a ni,c gdzie takie bo lenie jesienne marzenia. U nas jest ktoś kto takie łowi?Są pod Oświęcimiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Tomi ładna ryba, szkoda, że zza krzaczora ujęcie Kowalek - przyfarciłeś ładnie podczas urlopu - gratuluję, niektórzy to muszą latami za takimi rybami chodzić.Co racja to racja - teraz bardzo dobry moment na grubą rapę, mi też trafiła się ostatnio 8 z przodu, w wadze ciężkiej ryba złowiona w głębokiej klatce, nie na zawnętrznym, woda opadała, cd do 21 gr. żyłka 0,22 i klasycznie spirit 9 jednostajnie prowadzony - nie za szybko i nie za wolno, branie widziałem, odjazd w warkocz i standing, trochę to trwało zanim go podniosłem z rynny, zapięty za jeden grot w nożyczki, dla takich chwil warto przemierzać tysiące km Wielkie graty Ziom! Za tą rybę i regularność przez cały sezon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
payara Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Ziom, fajna ryba, a bolenie najlepiej biorą jak się łowi samemu. Już dawno się o tym przekonałem . ...i nie tylko bolenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Wątek nam spada, tak być nie powinno... 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Tomek, mogłeś napisać chociaż kto wybrał rewir hehheegratulowałem nad wodą Od siebie dodam, że Tomek w łowieniu boleni osiągnął inny poziom - uwieżcie mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Przepiękna ryba! Ja świętowałem dziś w samotności i zaliczyłem podczas boleniowania pięć... szczupa(cz)ków, z czego każdy mógłby obawiać się paszczy powyższego Bola! To dopiero antypoziom, Ziom PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Wątek nam spada, tak być nie powinno...Radość łowcy, bezcenna Gratki, szkoda, że to nie sandacz ale jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Tomek, mogłeś napisać chociaż kto wybrał rewir hehheegratulowałem nad wodą Od siebie dodam, że Tomek w łowieniu boleni osiągnął inny poziom - uwieżcie mi Nie musisz chyba nikogo przekonywać ziomek Przeglądnąć wątki boleniowe wystarczy.Gratulacje pieknej Rapy. Zastanawiam się,czy jeszcze nad górną Wisłą bolenie będą w tym roku aktywne? ?Na moim odcinku już woda ucichła,chyba do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Paweł, jaki tam "inny poziom"..., aby go złowić musiałem użyć prawie wszystkich zmysłów, łącznie z szóstym... Fido, gdyby to był sandacz.., nie wiem czy wyciągałbym aparat Dzięki i pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Nie musisz chyba nikogo przekonywać ziomek Przeglądnąć wątki boleniowe wystarczy.Gratulacje pieknej Rapy. Zastanawiam się,czy jeszcze nad górną Wisłą bolenie będą w tym roku aktywne? ?Na moim odcinku już woda ucichła,chyba do wiosny dawaj do nas, miejscówki masz rozpracowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Hej Panowie! Sam mam wątek trzymać? 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Tomasz-szacun. Jesteś mistrzem tego wątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) piękna ryba Tomek, jesień to jesień widzę, że wróciłeś na bazę Edytowane 16 Listopada 2013 przez ziom7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Patryk, tylko dlatego, że Ty zdjęć nie wstawiasz Paweł, nie miałem siły dalej jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Pysk ma jak troć Graty piękna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Lipa to cały czas to samo zdjecie :lol: ..Niema co,co jeden to ładniejszy,graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Tomek,ode mnie też szczere gratulacje!Cieszę się bardzo, że tak piękne rapy w tym roku z naszych wrocławskich wód pozują do fotek. Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Chyba tylko Wrocław ma jeszcze odwagę wklejać fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Tomasz !! szczere gratulacje teraz boleń jest tylko dla najlepszych !!!! piękna rybapozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Hej Panowie! Sam mam wątek trzymać? SAM_3790.JPGnie ważne kto zaczyna watek, najważniejsze kto kończy... Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Tomek, wątek nam spada, gdzie jestes? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Dziękuję wszystkim za gratulacje, dla Was dzisiejsze bolki. Paweł.., jestem, jestem; dzięki za udany wypadzik, aleśmy się nagadali... 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi