japa Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 gratulacje ładny P. Bolesław piękne zdjęcie na co ci wzioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 rany... patu zszedł na brzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Większość jesienniaków łowimy na RH12.Mifas,czasami trzeba rozprostować gnaty na stacjonarnych miejscach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad K Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Gratuluję piękny boleni, ja nie uganiam się za tą rybą ale przez tego osobnika chyba zacznę, bo strasznie dał popalić... 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 ale opas... jeszcze kilka rybek i pękłby na szwach...piękny rybek, zapewne w kondycji ponad normę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 czemu taki chudy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) Piękny kwadraciak ,na wiosnę będzie z niej pożytek...Zdrowy osobnik ,nigdzie żadnych zadrapań itd...Pocieszy nie jednego ,jak nie samym sobą to swoim potomstwem w przyszłości. Edytowane 20 Grudnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ale kaban gratulacje dla łowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 no no prze Wielki bolson Graty !!!!!!!!!! ale to chyba nie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Świetny boleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Gratuluje, a na bolenia czekamy do wiosny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Piękny. Zaporowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad K Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Dzięki, Boleń z połowy października z zaporówki złowiony w pół wody, pod pontonem było 11m. Skubaniec wyszedł na holu do powierzchni, opłynął mnie dookoła i potem zadołował do samego dna, po powrocie powtórzył wyczyn do połowy wody, a potem już pokornie pozował...Najbardziej waleczna ryba w rozmiarze 85 jaką dotąd miałem na kiju ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 85cm? Fajna gruba ryba, ale 85 to on nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Nie ma co się bawić w śledczych ale po sposobie kadrowania myślę ze może mieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Co ja będę pisał, po prostu pokażę rybę która ma 88cm. Niech każdy porówna i oceni. Ryba też z zaporówki, nie na wyciągniętych rękach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Wujek, piękna ryba, ale akurat zły przykład wybrałeś, koleś fest wyjeb..ł ją do przodu,obie ryby pięknie spasione, obie walczyły pewnie podobnie bo mniej więcej o tej samej porze roku złowione, chyba najbardziej doświadczony i wytrawny wędkarz miałby problem ze znalezieniem różnicy w holu obu rybszkoda pisania czegokolwiek poza gratulacjami... aaa jeśli chodzi o rekord Polski no to jakaś kpina, śmiech na sali, ja miałem w tym roku grubszą rybę i wg mnie miała naciągane 6 kg, 90 cm też tam nie widzę, chyba że była mierzona jak na zdjęciu, czyli kilkanaście cm w pamięci i to by było uczciwe, bo ryba wygląda na 78 cm i ok 5 kg wagiWięc jak ktoś ma czas to może złożyć wniosek o poświadczanie nieprawdy w celu zwiększenia sprzedaży jakiejś upadającej gazety ryba pewnie na fileta wyjęta i zajebana po sesji 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Wujek, piękna ryba, ale akurat zły przykład wybrałeś, koleś fest wyjeb..ł ją do przodu, No akurat ta ryba nie jest fest wy....na do przodu, jest normalnie z przodu trzymana na zgiętych rękach, więc przekłamania nie ma, ale niech każdy widzi co chce widzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Krystian chodzilo mi o tego bolenia kolegi z 64strony - zaczęły się domysły czy ma tyle i tyle czy nie do tego był mój koment.Rekord mnie nie interesuje. Edytowane 23 Grudnia 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Dyskusję na temat rekordu w WW przeniosłem do odrębnego tematu. http://jerkbait.pl/topic/33091-nowy-rekord-bolenia-wydzielone-z-bolenie-2013/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi