Skocz do zawartości

BOLENIE 2013

Tomus

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki, Boleń z połowy października z zaporówki złowiony w pół wody, pod pontonem było 11m. Skubaniec wyszedł na holu do powierzchni, opłynął mnie dookoła i potem zadołował do samego dna, po powrocie powtórzył wyczyn do połowy wody, a potem już pokornie pozował...

Najbardziej waleczna ryba w rozmiarze 85 jaką dotąd miałem na kiju ;-)

Wujek, piękna ryba, ale akurat zły przykład wybrałeś, koleś fest wyjeb..ł ją do przodu,

obie ryby pięknie spasione, obie walczyły pewnie podobnie bo mniej więcej o tej samej porze roku złowione, chyba najbardziej doświadczony i wytrawny wędkarz miałby problem ze znalezieniem różnicy w holu obu ryb

szkoda pisania czegokolwiek poza gratulacjami...

aaa jeśli chodzi o rekord Polski no to jakaś kpina, śmiech na sali, ja miałem w tym roku grubszą rybę i wg mnie miała naciągane 6 kg, 90 cm też tam nie widzę, chyba że była mierzona jak na zdjęciu, czyli kilkanaście cm w pamięci i to by było uczciwe, bo ryba  wygląda na 78 cm i ok 5 kg wagi

Więc jak ktoś ma czas to może złożyć wniosek o poświadczanie nieprawdy w celu zwiększenia sprzedaży jakiejś upadającej gazety ;)

ryba pewnie na fileta wyjęta i zajebana po sesji

• Like 4

Wujek, piękna ryba, ale akurat zły przykład wybrałeś, koleś fest wyjeb..ł ją do przodu,

No akurat ta ryba nie jest fest wy....na do przodu, jest normalnie z przodu trzymana na zgiętych rękach, więc przekłamania nie ma, ale niech każdy widzi co chce widzieć.