Maciek_7 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Gratulacje Kuba, coś Ci kijek "przytył" w średnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 jaki kij (gruby w sobie) taka ryba... fajna ryba Jakub..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Dziwne jest to, że łowią przed świtem-co roku się to powtarza. Szkoda, że to tak daleko bo sam bym spróbował.Te ostatnie co Paweł wstawił to akurat wieczorne Byłem dzisiaj rano martwica na powierzchni i głębiej też, wczoraj wieczorem "Strzałki" też bez rewelacji.One co roku częściowo zmieniają zachowanie... W pierwszym sezonie miałem 1 północnego przy sandaczowaniu na małego wobka... 3 świtowe (na tego samego woba), i reszta dziennych z różnych godzin. 2 lata temu w ciąż więcej dziennych... w tamtym sezonie lepiej w mroczniejszych klimatach gryzły i w dzień już niezbyt chętnie patrolowały brzegi.W tym roku w maju brały blisko brzegu, nawet fajnie było można je obserwować jak pływają pod brzegami... teraz już nie podpływają i branka jak są to na maksymalnym wymachu...No przed rokiem coś tam wspominałeś że spróbujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Piotrek ile chcesz za lekcje boleniowania bo coś nie mogę się do nich dobrać he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Wojtek, nie tylko Ty, ja ostanio też nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zapisuję się na lekcje skradania się - Jak ja idę to bolki uciekają z 20 m przede mną, 20 m z boku i 40 m z tyłu - przenoszą się na posiłek na drugi brzeg Odry (dobrze że chociaż czasami uda się rzucić na 30 m i coś zagryzie).Stałem po pas w wodzie,gdzieś mi się ten pas utopił to se stałem i szukałem a co uklejcy fikali,bolcy je ganiali,podejść można pod bolka, tylko od zaplecza musisz on tam ma tylko jedno oko i to ślepe ,przy trawie stałem,nie mylić z "po trawie" no i pasa szukałem...nagle! uklejcy uciekli a ja zamiast pasa wyjąłem bolasa,ważne by wodery nie oddychali za głośno,bo bolcy płosza się jak woder sapie,ot i cała filozofia. I drugi co mi pas zjadł chyba bo bebcun miał kwadratowy,wędka nie moja leżała jakaś,to pomyślałem fotka bardziej PRO będzie chyba z kijem dodam jeden 68 drugi- 69 wtf sześć dziewięć 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 no nieźle Pan rymujesz Panie hasior,niczym "Kielecki scyzoryk"... ale z tym "okiem na zapleczu" to bym polemizował czy ono takie ślepe jest... zresztą nigdy nie sprawdzałem więc może to i prawda...? ryby fajne... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 No przed rokiem coś tam wspominałeś że spróbujesz Jak bym miał czas to pewnie, że bym do was przyjechał. Ale to cholernie daleko. U mnie teraz złowić coś graniczy z cudem. Bolki są w takim rozrzucie że prawdopodobieństwo trafienia jest znikome. Wczoraj cud się stał bo jeden mi siadł. Po prostu znalazłem miejsce gdzie było ich kilka w jednym rejonie i po godzinie młócki jednego trafiłem-czysta statystyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) Dla ożywienia watku,jeden z trzech muszkieterów z dzisiaj.. ...wobki zostały dobrze przetestowane i jest git wiecej fotek w wątku autorskim. Edytowane 15 Czerwca 2013 przez wildriver 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Wildriver, czy to jakaś odnoga wisełki. Jest tam u Ciebie tego trochę chyba. Na taką wodę to najlepsze dostępne miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Tak,dopływ Wisły.Raz jest raz nie ma,musi być konkretnie idealny stan wody-nie za niski,nie za wysoki,wtedy sie dzieje.Dzisiaj jaski były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Odnoga od Zalesia Gorzyckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Wrocław łowi bolki, nawet na dużej wodzie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Piękna rapa, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Wrocław łowi bolki, nawet na dużej wodzie. SAM_3635.JPG U nas niestety ukleja się trze w zalanych trawach i ciężko wywabić coś fajnego z szuwarów,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Gratuluję wszystkim pięknych ryb, ja przy sandaczowaniu przegrałem w sobotę walkę z boleniem, który na cięzkim powodziowym kijku, przy plecionce 0,30 robił co chciał, na poczatku myślałem, że mam suma, rzeczywistość była inna , powódź to czas wielkich ryb, ale nie ma tego złego ... woda powoli, powoli opada Edytowane 17 Czerwca 2013 przez ziom7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Trze się aż wióry leca a na wyWOBIanie z szuwarów najlepszy custom od Wojtka jeden z rana i jeden z wieczora Edytowane 21 Czerwca 2013 przez czocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Kamil, udało ci się przełamać pierwsze boleniowe lody, no to chłopie przepadłeś. Rapoza przecież jest nie uleczalna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Epidemia przewidywana tylko do konca czerwca , potem zapadam na sumozeeeeeeeee Bartoś wczoraj 66cm a ja dzisiaj z rana miałem takiego grubo ponad 70.... i więcej nie łowie na 18stke....zobaczysz filmiki z gopro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Epidemia przewidywana tylko do konca czerwca , potem zapadam na sumozeeeeeeeee Bartoś wczoraj 66cm a ja dzisiaj z rana miałem takiego grubo ponad 70.... i więcej nie łowie na 18stke....zobaczysz filmiki z gopro mówiłem Ci ze świeże 0.20 to minimum....!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 bez kitu już trzeci dzień nawijam i nie moge nawinąć i takie skutki...po akcji z rana to nawet 0.22 nie bedzie przesadą zeby takiego sztywnego kabana przytrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 bez kitu już trzeci dzień nawijam i nie moge nawinąć i takie skutki...po akcji z rana to nawet 0.22 nie bedzie przesadą zeby takiego sztywnego kabana przytrzymac Sztywne kabany przytrzymwac jest niezdrowo. To na starosc sie moze odbic problemami z jelitem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Sztywne kabany przytrzymwac jest niezdrowo. To na starosc sie moze odbic problemami z jelitem dobre prawdziwa życiowa mądrość...mam nadzieje że to nie z obdukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 A ostatnio było o cienkich żyłkach i boleniach w wątku o sprzęcie boleniowym i znowu kocia morda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi