Krisu23 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Ogólnie Gobio Gobio to łowimy w tym samym miejscu:) Tylko, że ja mam tam daleko i nie mam czasu. Ta dziura dobra jest. Na jesień mogą się w niej ustawiać. Nowa RH12 ma z tego co pamiętam 34gr. Powinno wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Nie zaciałem w swojej karierze Wislanej bolenia coby wywalił na 100m. Z reszta to nie w stylu tej ryby...Szkoda sumiska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davly Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Jeżeli mówimy o "tej" dziurze to zawsze jak tam weźmie coś większego to ucieka w górę do swojej stałej kryjówki. Jak się go nie zatrzyma kijem i grubą pletą to zawsze jest koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Sumowi nic nie jest, wytargal sobie przynete z pyska. Mialem luz na kiju i zerwalem ukleje dopiero w zaczepie przy sciaganiu tych 100 metrow pletki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Podczas jaziowo - kleniowych lowow na Odrze zlapalismy kilka (nascie) boleni.Ten byl naprawde przedniej urody. Zebral woblerka na szczycie przelanej ostrogi i ladnie odjechal na hamulcu Zestaw : SC V 12 lb, Daiwa 2500R, plecionka Stren 10 lb. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 ..widać zmęczenie..i opaleniznę po tygodniowym odrzańkim boju.Fajny "białorybny" secik - pogratulować wyników... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 No Daniel faktycznie ,piękne kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Graty Daniel ,za ryby i szybkie przestawienie sie na mniejsze gatunki Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Fajna fota - gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davly Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Bolek z nocki 81cm 5kg Wobler płytko schodzący wolno prowadzony z nurtu. Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez Davly 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Davlo na co walnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Krisu, Gobio, Guzu, Davly, ładnie połowiliście, graty kamilos, tobie też za pierwszego Od kilku lat mam tak, że życiówkę bolenia albo wyrównuję, albo pobijam 0,5cm-centymetr i tym razem było podobnie.Najpierw do dwóch 73,5 dołożyłem 0,5cm i było 74 A "ciut" po tym dołożyłem jeszcze centymetr i aktualne życiówka to 75cm Było jeszcze 5 rapek w tym 1 rzeczny (ten poniżej minimum) i był mega odjazd, długa walka myśląc że bolo gigant albo wąsik, okazał się bolo~70 za ogon, nie focony i nie mierzony, w wodzie odpięty...Krisu i Gobio mieli dzień chlapaka, a ja odwrotnie. Przez boleniujących i gruntujęcych obserwatorów zszedłem z prowadzeniem wabika dużo niżej i zmieniłem sposób prowadzenia, nie chciałem przy tych "typach" nic łowić, a działo się wprost przeciwnie Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez PGr1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 @PGr1 gratuluje fajnych rybek!!P.S. Obyś ze swoim rekordem zatrzymał się dopiero na metrze Oczywiście co wypad poprzeczka w górę o centymetr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Dzięki tasiek Przy takiej minimalnej tendencji w górę (rocznie 1-3razy ciut więcej) to do metra całkiem wyłysieje i wędziskiem zamiast machać to będę się podpierał jak laską ale jak czasem czytam wypowiedzi innych Kolegów, co szybko "zaliczyli grubą lalunię" i nie mogą przejść jakiejś magicznej cyfry, to chyba lepiej małymi kroczkami... Dzisiaj podgotowany że mety zajęte, paliłem i piłem kawę zamiast łowić... gdy w blasku latarni najpierw ujawnił się dyskretnie, a po chwili zaatakował w wodzie pod kostki. Szybko założyłem coś na agrafkę i w 2 żucie siadł w sumie dwie siedemdziesiony z płycizny... Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez PGr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davly Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) PGr1 piękne rapy. Walnął na woblera płytko chodzącego, średnio szeroko chodzącego w barwach srebrno-czerwonych. Tam gdzie wziął boleń żeruje na 10cm klenikach, uklei jest bardzo mało. Po prostu bolenie nie atakują typowo uklejowych przynęt . Jeszcze dwa zdjęcia wrzucęWyrównał moją życiówke 81cm z Dunajca, ale ten był o 2 kg cięższy . Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez Davly 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 81cm to już konkret rapa! Tylko pogratulować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Wyrównał moją życiówke 81cm z Dunajca, ale ten był o 2 kg cięższy . A jak smakował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davly Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 A jak smakował?Jak kiełbaska Oj, panie... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Gratuluję @Davly pięknego Bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Mi dzisiaj też udało się pobic PB o 1 cm (do 81cm) - opaskowy molestator kleni dał się przechytrzyć Raptorem od @Tomy'ego Odra pod Wrocławiem... Uploaded with ImageShack.us 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) ...ja też dzisiaj ładnego płetwala zaliczyłem na RapSticka.Oj działo się-relacja w moim wątku.Sesji nie zaryzykowałem.Fotki do bani ale ryba piękna pow.8dych grubo.Wob w pysku to jak by nie było 10cm.Trochę żałuje że odpuściłem sesję ale no nie dało się bez ryzyka dla ryby.Monk no śliczny Rap Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Widzę Monk że dziewczyna na pontonie przynosi szczęście. .. :-) graty i pozdrowienia z drugiego brzegu rzeki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Monk piękny strzał! Widać że potrafisz się obchodzić z rybką, bo włos (a raczej łuska) jej z głowy nie spadł... piekne kolory i banan na buzi godny zdobyczy Tomy, Tobie nie napisze nic... bo Twoje efekty w dziedzinie aspiusa mówią same za siebie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Efekty będą lepsze jak zakupię zmotę Jimny lub Samuraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Daway Tomy daway! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi