Tomy Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) No szukam tego piździka. Edytowane 19 Sierpnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) Bolenie takie ścigacze w okolicach 65-67cm na BS'a.Klenie też na tą samą przynętę i z nich jestem bardziej zadowolony.Na tej miejscówce jest dziwna sprawa 50% Boleni ma takie otarcie/ranę na policzku raz z jednej raz z drugiej strony.Co to może być? Tylna kotwa w wobkach zaczyna mnie coraz bardziej mierzić. Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Znam przyczyne, ktos zostawil (zerwal) jednego z twoich wobkow na dnie a bolki w nie wala i sie kalecza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Nie no na serio zastanawia mnie to!Tu masz z paru dni przed.To samo tylko z drugiej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) Moze jakis ichtiolog sie wypowie, moze jakas choroba, pasozyt a byc moze blizny po kotwach.A walsnie troche nie na temat ale dzis widzialem duzego klenia i mial rane na celej szerokosci boku, tak jakby go przecial ktos skalpelem jak stal w nurcie to mu az ta skore podnosilo.To robota szczuplego czy suma?Sum chyba zdarlby mu luski raczej, wiec chyba szczuply?Swoja droga piekne bolki Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) Ten ostatni to wygląda jak by go ktoś z wontonu wyplatał Tomek, kup w aptece, kosztuje 5 pln plus patyczki do czyszczenia uszu, maczasz patyk i pędzlujesz ranę, trzy dni i ryba będzie jak nowa. Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez guciolucky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ślady po siatkach a Grunwald u Ciebie za dużo łódek z silnikami, ot co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) Kurde to na rzece bylo a jeszcze nie widzialem tam zadnej motorowki ani nic ze spalinowym silnikiem.Klen zyl nie byl rozproty, zaczailem sie na niego ale jak zobaczylem jaka ma rane to odpuscilem, to bylo iscie chirurgiczne ciecie jak skalpelkiem, po srobie to by rybe pewnie rozdarlo. Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 No to jaki chirurg musi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Hahaha dobre.Oki juz nie zasmiecam watku.Slawek masz racje Chirurg zgubilem C.Dbajmy o nasz jezyk pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ten ostatni to wygląda jak by go ktoś z wontonu wyplatał Tomek, kup w aptece, kosztuje 5 pln plus patyczki do czyszczenia uszu, maczasz patyk i pędzlujesz ranę, trzy dni i ryba będzie jak nowa. No i to jest to.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Jak złapiesz drugi raz będziesz mogł pomierzyć ile mu przybylo cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Dzisiejszy maluszek na soula5 Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Dzisiejszy na koguta 82cm 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 piękny kolego, to ze stojącej wody? gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Tak,z zaporówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zarąbisty Rap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Piękność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dhunncik Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) no ładnieeee Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez Dhunncik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Piekny zboj, Gratuluje! Ja juz nie pamietam kiedy miale m Bolusia na Haku, jakos im odpuscilem na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dzisiejszy na koguta 82cm Panie @kogut,piękna ryba i piękna fotka.Gratuluję i proszę o więcej takich fotek Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Piekna Ryba @kogut! Gratuluje trafienia szostki w bolkowego totka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dzięki koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Kawał rapy, gratuluję. 8 z przodu robi wrażenie Korzystając z wolnego dnia, wybrałem się dzisiaj nad Oderkę. 2:1 dla mnie, tzn. 3 ryby na haku i dwie wyjęte. Kurdupel w kole 50 z plusem i średniak na forumowe minimum 65 cm. Oczywiście spiął się największy. Pięknie przywalił na rh12 z dna. Już szukałem dobrego miejsca do foty i ..... zostałem z kocią mordą Jak go poczułem na kiju a później zobaczyłem to stwierdziłem, że musi mieć z 8 dych. Biorąc poprawkę na wyobraźnię i adrenalinę to była pewnie gruba 70 Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez Artech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Kawał rapy, gratuluję. 8 z przodu robi wrażenie Korzystając z wolnego dnia, wybrałem się dzisiaj nad Oderkę. 2:1 dla mnie, tzn. 3 ryby na haku i dwie wyjęte. Kurdupel w kole 50 z plusem i średniak na forumowe minimum 65 cm.65.jpg Oczywiście spiął się największy. Pięknie przywalił na rh12 z dna. Już szukałem dobrego miejsca do foty i ..... zostałem z kocią mordą Jak go poczułem na kiju a później zobaczyłem to stwierdziłem, że musi mieć z 8 dych. Biorąc poprawkę na wyobraźnię i adrenalinę to była pewnie gruba 70 Artech @,fajno że łowisz,z boleniami już tak jest dlatego je kocham .Ten wygląda jak by z siatki spierdzielił niedoszłym oprawcom . Całe szczęście że im a nie Tobie bo by już nie pływał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi