Skocz do zawartości

BOLENIE 2013

Tomus

Rekomendowane odpowiedzi

Gratki @wujek. Widzę, że ostatnio Ty, albo Twoje bolki, polubiliście wahadełka :)

@ziom- fajny spaślaczek ;)

Bo to fajna przynęta, lubię patrzeć jak migocze pod powierzchnią, a że idzie płytko to i branie widowiskowe.  Z woblerem tego nie ma. Poza tym lubię trochę pokombinować, a nie tylko wobler. Chyba przez to że się ich już  nałowiłem.

pozdrawiam

w

Gratuluję wszystkim łowcom, wczoraj i mnie się poszczęściło. Uderzył w brzydala (pierwszy ukończony przeze mnie wobek), rybka 65cm.

attachicon.gifbolek 003.jpg

attachicon.gifbolek 005.jpg

Michał nie ma to jak prawo żółtodzioba ;)

PIerwzy raz na "głowkach" i od razu taki wynik... :) Gratuluje :D

Bo to fajna przynęta, lubię patrzeć jak migocze pod powierzchnią, a że idzie płytko to i branie widowiskowe.  Z woblerem tego nie ma. Poza tym lubię trochę pokombinować, a nie tylko wobler. Chyba przez to że się ich już  nałowiłem.

pozdrawiam

w

Grunt, to być elastycznym i umieć się dopasować do panujących warunków i rybich upodobań, co jak widać Ci się udaje!

Wczorajszy 75cm na Shallowkę 6

sjud.jpg

Ryby, bolenie - nie ma, nie ma i koniec, upsss... miało być "nie żerują", "niczego nie widać nad wodą", ona tylko płynie i nic poza tym, nawet te maluchy nie chlapały. Bolek ściągnięty z przedłużenia główki, który stał bardzo daleko. Wieczorkiem wychodzą w warkoczach (już w warkoczach), ale to na 15 min., kilka razy pogoni drobnicę i koniec... do następnego wieczora.

• Like 8

Gratuluję wszystkim pięknych boleni.

@Czoper nie rozumiem tylko dlaczego ten boleń jest jesienny skoro jeszcze lato mamy  ;)

Tez się zastanowiłem nad tym...wszak jesienne bolki łowiliśmy w październiku i listopadzie...

Sliczne zdrowe drapieżniki ...pozdrawiam

Boluś 72 cm z warkocza holenderskiej rzeki Waal. Poznał smak Spirit'a 9.

GRATULUJĘ RYBY - prezentacja jednak wyklucza publikacje na j.pl

Zanderix

Kolego boleń ładny . Pozdrawiam i życzę jeszcze większych ;)

Dzisiejszy z tego samego miejsca, na tego samego Spirita 9, ta sama wielkość rapy (72cm), śmiem nawet powiedzieć, że to ten sam bolek (rana na skrzeli). Tym razem wziął na przelewie, tuż pod nogami. Kopnięcie takie, że wyrwało kij spod łokcia. No i tym razem było komu zrobić zdjęcie.

Bolek72.jpg

• Like 6